Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczony111

ślepy strzał amora

Polecane posty

Gość zaskoczony111

witam, poradzcie jak sie wyleczyć....spotkalem się z dziewczyna pierwszy raz - poznalismy sie wirtualnie (poprzez maile, komunikatory toczyly sie rozmowy) -widzialem zdjecie normalna dziewczyna nic mnie wtedy nie "ruszyło" - ale na spotkaniu omienialem czego sie nie spodziewałem! cudowna kobieta! i wszystko super ALE jednak ona jest zrozpaczona po odejsciu chlopaka - znałem historie ale nie wiedzialem ze jest tak zle z nią! uprzedzala że nie ma sił sie spotykac - ale na jedno "niewinne" spokanie sie zgodzila kumpelskie spotkanie sama nawet zaproponowala - leczy sie u psychiatry szuka sensu zycia jest w kiepskim stanie - i nie wiem na prawde kiedy z tego wyjdzie....jest w stanie nawet błagać tego "..." żeby tylko z nią był i będzie wszystko znosiła...:( ale powiedzcie mi co ja mam zrobić od 2 tygodni o niej mysle, nawiazuje kontakt zbywa mnie......ludzie zakochalem sie w niej! Co robić??

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Nie ma to jak miłe przywitanie na forum ;)

Gość Autorko taż nie lubie polskiej
:-D padłam ze śmiechu, rzeczywiście przywitanie pierwsza klasa :-D Autorze, ona jest z Toba szczera, więc musisz to uszanowac, dobzre,m zę CIę nie oszukuje. Zauroczyłes się moze, nawet nie zakochałeś.. zapełnij sobie całe dnie, staraj się nie myślęć, szybko Ci przejdzie, bo to jeszcze płytkie uczucie, od Ciebie zalezy czy sam się pogrązysz w beznadziei czy dasz sobie szanse na inne uczucie

Gość pipppppka
:) ale kiepskie...

Gość zaskoczony111
no trudno człowiek szuka pomocy... i dostaje jak nie pałą to kijem....na forum.... przez dwa dni też myślalem ze zauroczenie................ale odpuścić nie chce..........najgorsze jest to ze nie mogę znieść tego co ona robi ze swoim zyciem - psychotropy, rozpacz....dla kogo drania co ja zdradza i oklamuje na prawo i lewo..... co za cudowna kobieta...... i nie zauwaza mnie:( .....a tak bym jej chciał pomóc ;(

Gość gumisia 33
do autora jestes bardzo fajnym wartosciowym facetem :) posluchaj madrej dojrzalej kobiety:badz przy niej pomagaj jak odrzuca probuj jeszcze raz badz jej przyjacielem pomagaj jej z tlumacz wysluchuj itd w jej stanie psychicznym wiem ze nie odrzuci twojej przyjazni a z czasem nie bedzie mogla juz funkcjonowac bez ciebie nie poddawaj sie na pewno staniesz sie jej bliskim a o tamtym w koncu zapomni

gumisia ma prawdopodobnie rację, tzn. ja też bym na takie zachowanie postawił, że przyniesie rezultaty. Choć nikt Ci gwarancji nie da - być może będziesz w wiecznej poczekalni, jeżeli po jakimś czasie tak stwierdzisz to daj sobie z nią spokój.

Gość zaskoczony111
mądre rady:) oby się sprawdziły i wasze "porady" się w złoto przemieniły.... ma świadomość że może na mnie liczyć...... i na razie nic więcej zrobić nie będe mógł...bo świrem nie jestem i nachodzić jej nie będe! cóż mam zrobić - czekać:(

Gość pipppppka
:p ....

Gość pipppppka
ALE to piękna ''chistoria'' ... jesteś szczęściarzem .

pippppko, w czym masz problem co do tej historii?

generalnie z tego co się orientuję to najfajniejsze/najbardziej niesamowite/najciekawsze historie tworzy życie - tzn. mają miejsce w rzeczywistości :)

Gość pipppppka
rzeczywistość daje podkład , pożywkę , bazę na której coś tam może powstać ale te najpiękniejsze historie to często bywają podrasowane. porównaj filmy i życie.

Mam za sobą wiele filmów różnej maści i mogę spokojnie stwierdzić, że najlepsze historie to te z dokumentalnych/fabularnych opartych na faktach.

Gość pipppppka
no ... np '' cud w sokółce''