Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pójdę pod sejm

ustawa o aborcji

Polecane posty

Gość pójdę pod sejm

jeśli ta ustawa całkowicie zakazująca aborcji przejdzie to chyba pierwszy raz w życiu pójdę protestować pod sejm :o

Gość żyjemy dlatego że nie wykonano
na nas aborcji jak pokazuje życie wyskrobano nie tych co trzeba 🖐️

Gość pójdę pod sejm
Przeszła w sejmie :o Nie sądziłam, że tak się stanie, ale przeszła w sejmie - nie wiem jaka jest dalsza droga, ale to chyba niemożliwe, żeby stała się faktem :o Bo jak kobieta zostanie zgwałcona i zajdzie w ciążę to ma jeszcze za granicę na skrobankę jechać? Wg takiej ustawy powinna to dziecko urodzić, bo przecież bóg tak chciał. Chore to jest, chore :o

Gość pójdę pod sejm
Wiesz, ja sam nie wiem, czy poszłabym na taki zabieg, ale chciałabym mieć możliwość wyboru i ewentualnie zrobienia tego w ludzkich warunkach, a nie po godzinach w ściemnionym jakimś gabinecie w prywatnym mieszkaniu...

Z tego co czytam jeszcze nie przeszła. Na razie odrzucono wniosek o odrzucenie w pierwszym czytaniu i skierowano do dalszych prac. Nie wierzę, żeby to przeszło. :o

Gość becia:)))
aborcja powinna być legalna i na życzenie!

Gość pójdę pod sejm
*sama nie wiem - miało być nie żartuję. Zażartowali to sobie posłowie PO (nie głosowałam nigdy na PO), bo mieli głosować "zgodnie ze swoim sumieniem" i większość poparła projekt zakazujący całkowicie aborcję :o

Gość Am+pa
A jesli dziecko bedzie chore?mozna usuwac?

Każde dziedko ma prawo do życia, nawet chore, Bóg nie pomylił się dając człowiekowi 5 przykazanie , jestem za tą ustawą

Nie jestem za aborcją dla każdego... jednak powinno zostac tak jak jest teraz... jesli ciąża zagraża życiu matki to nie powinno się jej utrzymywac...

Gość Am+pa
Ja jestem niepelnosprawna i nie jest fajnie wiec nie pierdol

Gość Mam 14 cm. :((
Nie będzie można wcale usunąć, bo wg ustawy ma być tak, że życie ma się zaczynać od momentu poczęcia i być chronione tak samo jak urodzonego już dziecka. Dzieci chorych się nie zabija to płodu też nie będzie można usunąć. Zagrożenie życia kobiety też ma nie być brane pod uwagę, bo życie dziecka ma być tak samo ważne. Może nawet poronienie będzie traktowane jak nieumyślne spowodowanie śmierci w takim wypadku. Dla mnie to absurd, ale PO nie powiedziała nie.

Gość Am+pa
plod wazniejszy od matki?kobiety majacej plany,marzenia?

19:20 [zgłoś do usunięcia] Am+pa plod wazniejszy od matki?kobiety majacej plany,marzenia? Obie osoby mają tę samą godność, a matka mogła nie włazić do wyra facetowi

A ilości spożywanego pokarmu nie chcą Wam kontrolować?

Gość LadyGagaręczna
Boże ,żal co za ciemnogród .Aborcja powinna być darmowa i dostepna do wszystkich !!

Już nigdy nie będę głosował na PO. Spodziewałem się prędzej po nich złagodzenia prawa aborcyjnego, a nie takich cyrków. Udają liberalnych, ale tylko udają. Więcej już się nie nabiorę na ich teatrzyk.

Gość LadyGagaręczna
Dla mądrzejszej części forum powiem,że to kpina.Ja mam prawo decydować czy urodzę czy nie ,nikt mi nie będzie tego narzucać,antykoncepcja zawodzi czasem wiadomo to czemu ja mam godzić się z ciążą której nie chcę!! Najgorszy cimnogród pisze ,że jak laska nie chce dziecka to mam go oddać do adopcji po urodzeniu ,a co ja jestem inkubator jakiś PierdOlony!!!

Gość LadyGagaręczna
Wiemy a ty nie wiesz? Uświadomić cię ??

Kaitana marny z ciebie troll. Prowokacje ci nie wychodzą zupełnie...

szkoda ze jak jest wpadka to tylko kobieta cierpi z reguly, popieprzony ten swiat.

To nie jest prowokacja, czy wy naprawdę nie macie sumienia, żeby zabijać dzieci? Po prostu mi ich szkoda, a jak by Ciebie matka usunęła, bo byłabyś wpadką, to miłoby Ci było?

Martva - to niech nie wchodzi do łóżka, to nie będzie miała problemu (nie mówię tu o gwałtach), ja jakoś nie muszę się martwić takimi rzeczami bo nie uprawiałam nigdy seksu

ostatnio ogladalam program z usa, maz mial decydowac czy przezyje zona czy dziecko. wbral zone, twierdzac ze dzieci moze miec kilka, a zone ma jedna. tak wedy pomyslalam ze w polsce by kobiete zabili byleby sie plod urodzil :(

Gość jak oglądam obrady sejmu
TO PRZYSIĘGAM JESTEM ZA A BORCJĄ PO STOKROĆ TAAAAKKKK :O :O