Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipppppka

czemu wszyscy tak uwielbiają plotki?

Polecane posty

Gość pipppppka

musiałam usunąć konto na fb i nk - od wczoraj od momentu gdy wywaliłam zdjęcia ze swoim juz ex miałam po 40 wiadomości na jednym i drugim portalu od ''znajomych'' z pytaniami co , gdzie. kiedy i jak? co to obchodzi innych?

Gość fugugugug
a sama nie interesujesz się innymi?

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Ludziska nie mają co robić... powinni się brać, jak mawiał premier Belka, "do roboty!"

Gość Naj naj naj Najnormalniejsza
Mentalność przeciętnego człowieka jest taka : "Jest cudooooownie! Nie dlatego, że mi się bardzo dobrze układa, ale dlatego, że Kowalskiemu się wszystko wali":) P.S Nic nie straciłaś kasując tam konta:)

Gość Fendii
Szczerze mówiąc, umieszczając swoją osobę na portalach społecznościowych tego typu, sama zgadzasz się na ingerencje osób trzecich w twoje życie. A czego się spodziewałaś ? Mówiąc równie szczerze nie znam zbyt wiele normalnych osób umieszczających swoje zdjecia na tychportalach. Nigdy nie prowadziłam żadnej działalność na stronach typu facebook czy nk i nie czuję się z tego powodu wybrakowana. Wręcz przeciwnie. Ja znam swoją wartość. I doprawdy nie wiem po co ludziom te wszystkie konta. Jest to dla mnie żałosne. Z reguły to jakieś pojeby. A pozatym nie każdy interesuje się plotkami. ja każdego trzymam na dystans i nie ingeruje w życie innych osób, wymagając tego samego od nich.

Gość pipppppka
do Fendii tak , wierze ,że nie ingerujesz w życie innych-- przeciez nie masz na to czasu - kafe jest takie czasochłonne... trudno się wyrwać z kafe chociaz na 5min ... rozumiem... współczuję szczerze... :(

Gość Dlatego ja nie zadaje sie
z byle kim ....:) mam kilku sprawdzonych przyjaciół i dość .Jeśli "koleżanka" przychodzi do mnie tylko po to bo podobno kupiłam nowe graty i musi je oblukac a potem obgadac w i nnej chałupie to dzięki Poszła won ...A najgorsze ,że od 13 lat mieszkamy z mężem w nowym domu i nie mamy za wielu znajomych bo zwyczajnie nie lubie plot i ciekawskich ...A oni wszyscy omal ze skóry nie wylezą bo nie wiedzą KTO MY JESTEŚMY :D O matko ...Nie interesuje mnie kto z kim śpi ,czy ma ślub czy na kocią łapę ,czy sie puszcza czy pije czy pracuje i ile zarabia NIE INTERERE MNIE TO...

""Jest cudooooownie! Nie dlatego, że mi się bardzo dobrze układa, ale dlatego, że Kowalskiemu się wszystko wali"" Dokładnie, ja to określam tak: "Ja nie chcę mieć takiej samej krowy jak Kowalski, ja chcę aby jemu zdechła" :P, to jest takie.... polskie :D

Gość Fendii
Akurat tak się składa (gdybyś może nie wiedział/a), że tutaj - na kafeterii wszyscy jesteśmy anonimowi. I presonalnie żadną osobą się nie zajmuję, nie wiem z kim mam tu doczynienia, bo jedyne co znam to nick i to co ktoś o sobie napisze. Także naucz się czytać ze zrozumieniem - przydatna rzecz w życiu:)

Gość pipppppka
dziękuję za poradę 😘

Gość Fendii
Autorko ale po twoim ostatnim poście już wszystko zrozumiałam. Nikt normalny nie założyłby takiego tematu, tworząc wyimaginowane problemy ' a dlaczego to, a dlaczego tamto' jesteś dzieckiem neo, idotką pierwszej kategorii, widać przepaść intelektualną miedzy nami:)))

Gość pipppppka
ty spadasz w ta przepaśc a ja ci macham i wołam papapapapapapapapapa

Gość Fendii
idź założyć konto na facebooku i napisz wiadomość dlaczego wsyztscy mnie tyrają?:((((( ehhhhhh tudzież dlaczego wszyscy interesują sie moim zyciem???? to nic ze bralam do ryja mojemu chlopakowi a mam 15 lat :((((((((

Gość Naj naj naj Najnormalniejsza
" "Dokładnie, ja to określam tak: "Ja nie chcę mieć takiej samej krowy jak Kowalski, ja chcę aby jemu zdechła" " WHO bardzo spodobał mi się ten cytat, chyba go sobie zapożyczę:)

Gość Fendii
plis załóż konto i napisz na śledziku dlaczego nikt cie nie lubi i każdy tyra ze aż musiałas usunąć profile, ale powracasz :))) zobaczymy jak zareagują to taka mała zabawa ok ?

Proszę Cię bardzo :), nie roszczę do niego praw autorskich... sam go wręcz skądś zapożyczyłem wszak też mi się spodobał :)

Gość pipppppka
:) Fendi - co ja bym bez Ciebie zrobiła? jestes moim światełkiem w tunelu!!!!

dlatego ja na portalach nie mam zadnych zdjec...ale to tez nie jest recepta - bo sie pytaja,czemu tych zdjec nie dodaje:) Ale przynajmniej nie wiedza co sie u mnie dzieje.