Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbhjjiiffghhjjjhhy

Dlaczego na wyborach Miss Polski nie ma pięknych kobiet?

Polecane posty

Gość bbhjjiiffghhjjjhhy

Figury owszem mają ładne, piersi też odpowiednie ale z twarzy ogólnie mi się nie podobają. Nie to, żebym uważała je za brzydkie ale według mnie nie są aż na tyle ładne by startować w tym konkursie. Tyle jest przecież kobiet piękniejszych od nich a one się tam nie pojawiły. Tam są zazwyczaj urodnice ale drugiej czy nawet trzeciej kategorii, żadko kiedy pojawi się tam pierwszej a jesli już to często nawet nie wygra. Na wygborach Miss World już są zdecydowanie ładniejsze ale nie jedna też tam nie jest tak piękna by jechała na ten konkurs. I często się zdarza że do finału nie wchodzą te najpiękniejsze tylko te brzydsze a Miss World rzecz jasna nie zostaje ta najpiękniejsza. Nie zawsze tak jest ale zdarza się. Chcę jeszcze dodać że na Miss World choć dopatrzyłąm się wiele pięknych kobiet to stwierdzam, że na świecie są jeszcze piękniejsze od nie jednej z nich. Skoro tak to wygląda to w takim razie pytam się po co się takie konkursy organizuje skoro nie jedna tam nie jest piękna a w dodatku często nie zwycięża ta najpiękniejsza z nich. Przecież to są konkursy piękności. Czemu nie ma tam tych NAPRAWDĘ pięknych kobiet co mają urodę pierwszej kategorii, czemu nie zwycięża ta najpiękniejsza?

Gość fiedmannn
Bo nie ma ladnych Polek

Gość bbhjjiiffghhjjjhhy
Ależ są i to ładniejsze od tych co się tam pokazały. A Miss World? Tam jest tak jak wyżej opisałam. No a jak wytłumaczysz to, że nie raz spośród tych kandydatek wygrywa wcale nie ta najpiękniejsza?

Gość bbhjjiiffghhjjjhhy
Denerwuje mnie to że choć to są wybory najpiękniejszej to mam wrażenie że uroda nie jest tam najważniejsza.