Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lejla83

BŁAGAM o pomoc

Polecane posty

od wczoraj mój były chce do mnie wrócić. nie daje mi spokoju. nie rozmaiwam z nim, nie reaguje. on nie daje za wygraną. teraz mi dowalił takiego maila: Domyślam się że jesteś już kimś innym. Tymczasem nie zdążyłem Ci podziękować. Było mi z Tobą dobrze. Zaspokajałaś moje poczucie bezpieczeństwa. Dzięki Tobie nabrałem wewnętrznego spokoju. Zawiesiłem naszą znajomość bo czułem się skrępowany. Nie popełnij tego błędu z kimś innym. Zbyt dużo wagi przywiązujesz do tego, zbyt wyraźnie eksponujesz zazdrość, która ma zabarwienie złości i dumy zarazem. Piszę o tym dlatego, że zależy mi na Twoim szczęściu. Starałem się dawać czego potrzebujesz i byłem bliski podjęcia decyzji o zaręczynach. Pierścionek leżał już w szufladzie. Nr 14 Jednocześnie wciąż w głowie miałem przeświadczenie, że chodzi Ci najbardziej o zdobycie mieszkania. Historia z Jeepem mocno zachwiała moimi uczuciami. Nie wierzyłem już gdy pisałaś wyjaśnienia. Widziałem jak dobrze czujesz się z tym gościem a wychwalanie Jeepa i kłótnia o jego wartość przelała miarkę. Skora są mężczyźni przy których czujesz się lepiej, to znaczy, że nie będziesz mnie kochać a co najwyżej udawać. Nie wiem czy w ogóle mnie kochałaś, ale wiedz, że ceniłem w Tobie niezawodność i gdybym Cię nie kochał, to bym z Tobą nie był i nie planował dalej. Przepraszam za wszystkie nieprzyjemności. Pytanie - na ile facet jest w stanie sobie pozwolić gdy robi z siebie idiotę? to wszystko co napisał to kompletna bzdura. wiem to. narazie dalej nie odpisuje. nawet nie wiem co napisac bym mu mogła....

Gość negatywna
jestes jak autobus.Gdy na Ciebie czekam to nie przyjezdzasz.A gdy zdecyduje sie juz pójść pieszo.Ty nagle sie pojawiasz. Facet jest jak autobus zawsze bedzie nastepny.

Gość Może Tak, Może Nie
"Nie wierz nigdy mężczyźnie, bo to cukierek maczany w truciźnie" - Coś w tym jest:-(

Gość maaarek
żałosny facet, ja bym nigdy czegoś takiego nie napisał. zastanawia mnie jak słaby on miał charakter że pisał że ty zaspokajasz jego poczucie bezpieczeństwa?! to niepokojące.

Gość Bert Power.
to ty jestes durna idiotka

Gość jestem_tchórzem
w necie cytujesz e-mail kogoś, kto był ci kiedyś bliski?:o