Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukujaca inspiracjiii

Ksiazki erotyczne

Polecane posty

"Ujarzmić bestię" Autor: Emily Maguire Książka wywołująca rózne emocje od silnych bodźców erotycznych do obrzydzenia :P dla kobiet, które doświadczyły głębokiej erotycznej fascynacji

Gość kobietaaaaaaaaaaaaa
Polećcie mi jakąś książkę, albo opowiadanie z tematyki kobiecej dominacji. Najlepiej coś w stylu królowa i jej poddany. Że facet urodził się jako niewolnik i jest wykorzystywany przez złą kobietę. Szukam czegoś takiego i nie mogę znaleźć.

Pierwsza tego typu jaką przeczytałam to erotyk taki trochę z fantastyki anielica usidla diabła ''zmysłowa gra" Stephanie Chong lekka łatwa i przyjemna a takie chyba powinny być te książki więc polecam.

O dominacji kobiety to chyba "ucieczka do edenu"Anne Rice ale to tylko do połowy książki potem to się zmienia ale spróbuj tę lekturę może ci się spodoba."zmysłowa gra" to raczej zwykły erotyk bez dominacji partnerów.

Gość estrella_damm
'Sto pociągnięć szczotką ...' to niezbyt wysokich lotów literatura, ale mnie podnieciła (chociaż czytałam ją w wieku 15 lat, nie wiem, czy teraz zrobiłaby na mnie wrażenie :P). 'Ada albo żar' Nabokova, to tak w wersji soft. A de Sade jest jednocześnie obrzydliwy i groteskowy, na mnie w ogóle nie działa. :p

Gość MCMLXXV
Megan Hart Trzy oblicza pożądania._ Carew Opa l- Fantazje w trójkącie. Al-Nuajmi Salwa - Smak miodu Catherine Millet - Życie seksualne Catherine M bardzo ciekawe książki

Gość a czy mozecie polecic ksiazke
w ktorej jest watek 1 kobiety + kilku mezczyzn?

Gość MCMLXXV
Megan Hart Trzy oblicza pożądania-tam jest 1k+2m,ciekawie też napisana ksiażka

Gość pla_pla_pla
"Strach przed lataniem" Erica Jong - klasyka

Ja osobiście polecam książki Nowodworskiego - "Crew", "Bystry detektyw", "Pleban" czy "Kochanka" To książki, które poza wspaniale opisanymi zbliżeniami, zawierają jeszcze interesującą fabułę, doskonale dobrane dialogi. Te książki są bardzo wciągające. Niżej fragment z książki "Crew" "Amelia leży na łóżku z rozłożonymi szeroko nogami, pomiędzy którymi zmysłowym posuwistym ruchem, pracuje jeden z mężczyzn, zaś drugi z nich, klęczy nad jej głową, wkładając jej w usta swój „interes”. Obydwoje są spoceni, ale sądząc po wyrazie ich twarzy, wyjątkowo zadowoleni. Nagle następuje zmiana pozycji. Mężczyzna, który posuwał ją od frontu, kładzie się na materacu. Dziewczyna wchodzi na niego i pochłania jego członka z obślizgłą łatwością. Drugi facet rozchyla jej pośladki i wpycha w nią swą maczugę. Teraz zaczyna się szybki i g***towny taniec trojga bioder, który może i wygląda seksownie, jednak dla mnie wampira taki nie jest. Może, dlatego, że ci dwoje rżną moją kobietę? – „Mam ich zaatakować teraz, czy poczekać aż skończą?” – Spytałem siebie w myślach. – „Może jednak poczekam, niech, chociaż miło zakończą swój żywot” – jakaś nacechowana dobrem myśl pojawiła się właśnie w mej głowie."

Gość gość
Przed weekendem w moje łapki wpadła nowa książka Sylvi Day "Rozkosze nocy". Moim zdaniem jest świetna. Połknęłam ją w 2 dni! Nie ma nic lepszego niż gorący romans w te jesienne wieczory z nutką handry. Książka "Rozkosze nocy" oprócz erotycznych opisów ma jeszcze jedną zaletę wciągającą, wartką fabułę. Nie można przy niej sie nudzić.

Gość gość
"Piękny drań" - Christina Lauren To nie jest kolejny erotyk w stylu 50 Twarzy G, w którym element kobiecy jest bardziej szary od nazwiska głównego bohatera :) Chloe Mills ma swoje zdanie i potrafi je wyrazić bez wahania, za to Bennett to po prostu piękny drań :D P.S. moje ulubione cytaty ponieważ nie jestem w stanie wybrać jednego: "- Więc przez przypadek wylądowałeś w sklepie z damską bielizną. To takie zboczone hobby w wolnych chwilach? - Niech pani sobie nie pochlebia, panno Mills. - Wiesz, dobrze, że masz tego dużego fiuta. Nadrabia za twoje usta." "Gdyby kiedykolwiek usłyszała, jak się przyznaję do moich uczuć, odcięłaby mi jaja i nakarmiła mnie nimi." "Gdyby tylko trzymał język za zębami, byłby doskonały. W sumie wystarczyłby kawałek taśmy klejącej." "Gdybym miał ochotę wysłuchać pani rozmowy z promotorem, zostawiłbym drzwi otwarte i kupił sobie popcorn. Proszę mówić ciszej."