Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala_vdb

Nieporadność życiowa

Polecane posty

Gość Ala_vdb

Witam wszystkich serdecznie Właściwie sama nie wiem po co tutaj umieszczam swój post,może ot tak po prostu żeby się wygadać. Wczoraj przeszłam próbę samobójczą,w ostatniej chwili zrezygnowałam,najadłam się tabletek w efekcie czego spałam do tej pory.Nie mam juz chęci do życia,ale nie mam też odwagi żeby odejść.Tak wiem,samobójstwo to nie jest rozwiązanie,też tak uważam.Po prostu już sobie nie radzę.Zero wsparcia,na nikogo nie mogę liczyć,nie mam pracy,nie mam pieniędzy,nie mam nic.Chcę coś zmienić,ale nie widzę dla siebie żadnej przyszłości...chyba potrzebuję porządnego kopa...

Gość dfdfdfffgg
ile masz lat? masz fobie spoleczną?

Gość Ala_vdb
24 lata,wychodzę do ludzi

Gość ddfdfffgfgg
to nie jest tak źle

Gość Kurcze...
Dziewczyno, wez sie w garsc, caly swiat stoi przed Toba otworem! Gdzies tam jest Twoja droga, twoje przeznaczenie, tylko ze musisz sie do niego dostac, a jak sie poddasz to nic nie znajdziesz. Samobojstwo to jest najgorsza rzecz jaka mozesz zrobic, to tchorzostwo, latwizna, zniszczenie, bol, cierpienie. Ty masz tu duzo dobrego do zrobienia, masz swoje zadanie, jak Ciebie zabraknie, to nikt nie bedzie mogl Ciebie zastapic. Ty masz w sobie cos takiego ze nikt na swiecie nie moze skopiowac, Bog Cie stworzyl di pewnej misji i On Ciebie tam chce, jeszcze nie skonczylas, nie sprzeciwiaj sie mu. Pokaz pazury, badz bojowa, masz w sobie duzo sily, mozesz, dasz rade, rozwalisz te przeciwnosci i wyjdzieszz tego jeszcze mocniejsza. Nadejdzie taki czas dla Ciebie ze bedziesz myslala:"Jak dobrze ze wtedy tego nie zrobilam". Po kazdej zimie nadchodzi wiosna, poczekaj na nia. Ps. Ja tez przez to przechodzilam,a dzisiaj jestem szczesliwa.