Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewota chybaaa

przesadzam?

Polecane posty

Gość dewota chybaaa

mój maz dzisiaj z pracy miał wyjazd do poznania ,wstał rano o 5 rano i wrócił o 18:30 ,ja caly dzień zajmowałam się naszym 5 letnim synem .O godzinie 16 zadzwonił ,że jak wróci to chce iść pograć w kosza z kolegami na godzinkę ,więc stwierdziłam że nie będę robić afery przez telefon i pojade do matki z małym .Byłam u niej do 20 o 20;10 minęla godzina jak gra w kosza i przedłuż a ,że jeszcze 20 minut .Nie chodzi o to ,że poszedł grać ,ja mu nie zabraniam ale my stęsknieni a on pierwsze co to kosz i koledzy ,jestem na niego obrażona słusznie?

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
niesłusznie moim zdaniem

Gość mike_maruda
dopoki kosz z kolegami to nie jakas doopa na boku nie ma co az takich wielkich fochow robic wiadomo ze kobity jak sie decyduja na ploda to same musza sobie zadzic

Gość dewota chybaaa
bo dla niego najważniejsi są koledzy a nie rodzina ,nawet się nie spytał o syna:(

a o co ma się pytać? Czy żyje? Jak by był jakiś problem to byś już dawno mu powiedziała.

Gość dewota chybaaa
proszę o więcej komenatrzy

O co ta draka? Dziś Ty z dzieckiem zostałaś, jutro niech on z nim zostanie, a Ty zajmij się swoją pasją czy swoimi sprawami... A może pies jest pogrzebany w tym, że nie masz żadnej pasji i swojego malutkiego, prywatnego kawałka życia?

Gość dewota chybaaa
Światowa Organizacja Zdrowia masz dziecko? sluchaj pierwsze co to dzwoni i tekst mogę iść pograć w kosza jak wrocę? ,ani cześć ani stęskniłem się nawet nie spytal co u dziecka no ludzie macie dzieci??

Gość choooj99
widocznie jestes marudna nudna kura domowa

Gość słusznie bo to nie ok
można sie z góry umówić zę idzie sie z kolegami ale nie na tyle i nie po całym dniu nieobecności

Gość dewota chybaaa
na prawdę nie byłabym zła ,jakby poszdedł jutro grać ,nie zabraniam mu ,ale nawet zaprponowałam mu ,że jak wroci z kosza to by po nas podjechał ,to powiedział że nie chce mu się...;)

Gość kasiaczekasia
widocznie sie nie stesnil :)

Gość twims
On po prostu wie, że gdyby było coś nie tak z dzieckiem to byś mu od razu powiedziała...wyluzuj kobieto, a jutro Ty wyjdź gdzieś sama, a on niech zostanie z dzieckiem :)

Gość dewota chybaaa
ja się zemszcze w inny sposób ,cały wieczór na kafe i totalna zlewka dla niego niestety

Gość twims
Dżizas nie było go 1 dzień, a Ty masz pretensje że się nie stęsknił...

Gość dewota chybaaa
wiem ,że koledzy to chodzi o sam fakt ,że nagle dzwoni i wywala mi z koszem ,dwa ,że nie chciał potem po nas przyjechać ale na kosza to energie ma ...wczujcie się w sytuacje

Przyznaję się bez bicia - nie mam. Jestem natomiast facetem tak jak Twój mąż i jeżeli nie jest on jakiś walnięty (a raczej nie jest bo inaczej byś z nim nie była) to jestem w stanie wyobrazić sobie jego rozumowanie. Faceci nie potrzebują pytać rzeczy, co do których wiedzą jak wyglądają. Twój mąż wie, że z synem wszystko jest ok - zostawił go pod Twoją opieką - nie może być inaczej niż ok ! Więc po co ma zadawać pytanie? ... Wracając zaś do głównego wątku - nie wiem jak wyglądało przekazanie jego informacji Tobie o chęci pogrania w kosza, może rzeczywiście było tak jak piszesz ("hej, ide grać w kosza po przyjeździe, nie będzie mnie godzinę dłużej, cześć"), wtedy to faktycznie jakoś tak nie za bardzo pasi. Jednak jeżeli on się normalnie zapytał czy może iść na tego kosza to wtedy Ty robisz z igły widły.

wczuwamy się, ale nie kierujemy się emocjami, a chłodnym rozumem... przynajmniej część z nas :P. Chciałaś odpowiedzi na pytanie czy nie przesadzasz - otóż mówimy Ci, że przesadzasz.

Gość dewota chybaaa
tak zapytał się czy może iść i wtedy zrobiło mi się przykro ,że woli kolegów odemnie po całym dniu nieobecności ,ale zgodziłam się bo nie jestem z tych co ciągle wszystkie zabraniają.Jestem u mamy i dzwonie ,czy przyjedzie po nas a on ,że nie bardzo mu się chce i jest zmęczony i żeby mnie ojciec odwiózł albo taxi... i wtedy mi się zrobiło podwójnie przykro.Nastepnie wchodze miał być godzinę i 20 minut spóźnienia w tym czasie dzwonie do niego i pytam się czy zamierza dzisiaj wrócić do domu a on mi mówi ,że za 20 minut...

Gość magdalena10001
przesadzasz,chcialas dziecko to sie męcz :)

Gość dewota chybaaa
brak sexu przez tydzień ,zero czułosci i dzisiaj olewka taki jest mój plan ,pokaż facetowi że ci zależy to ma cię w dupie więc trzeba olewać

moim zdaniem przesadzasz - bo faceci to takie mile stworzonka,ktorym trzeba wprost cos powiedziec,a nie sie gniewac - bo wtedy to juz w ogole zrobisz mu metlik w glowie. Kiedys tez sie gniewalam,on nie wiedzial o co, sytuacja sie pogarszala itd. Teraz po prostu mu mowie - jestes mi potrzebny w domu,potrzebuje cie,i on zaczal rozumiec:)

Gość do_dewoty
jaka ty jestes mecząca chyba masz duzo czasu skoro siedzisz na kafe idz ogol nogi moze maz chetniej wroci do domu,do zadbanej zony

Gość dewota chybaaa
tak ja liczyłam że chociaż po mnie przyjedzie ,bo nie chciałam mu zabraniać iść na tego kosza...

Gość dewota chybaaa
do_dewoty mało jestem bardzo zadbana

Gość konopnicka90
a moze jest krypto gejem ehe daj mu szlaban na sex to posunie jakas kolezanke z pracy

Gość dewota chybaaa
sram na to niech posuwa nawet kota ,ja mu przez tydzień nie ma jak kocha to poczeka a jak nie to niech spier...

"bo faceci to takie mile stworzonka" :D ale tekst :D, kozacki :D

Kobieto, Ty chyba napisałaś to tylko aby potwierdzić swoją tezę, że nie jesteś dewotą... my zaś zrobiliśmy Ci psikusa i stwierdziliśmy, że jednak trochę jesteś. Jeżeli nie szukasz prawdziwych odpowiedzi na forum to nie zadawaj pytań.

Heh najwyraźniej ma przesyt złotej klatki.. Wydaje mi się, że jesteś od niego uzależniona i nie potrafisz przeżyć dnia bez jego obecności. Kiedy zamykasz kogoś w "złotej klatce", to pomimo, że jest ona "złota", ta osoba dostaje klaustrofobii i potrzebuje przestrzeni. Dziwne tylko, że Ty jej nie potrzebujesz.. Doceń, że masz chwilę dla siebie..