Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecjaaa

Kto ma / miał SKURWIELA zamiast ojca ?

Polecane posty

Gość lukrecjaaa

Jak w temacie ? kto miał ? Ja miałam i wiem co to znaczy. Rodzice sie rozwiedli, ojciec nowe dziecko i nowe życie. Jestem dorosła jednak nadal słyszę od niego słowa krytyki jaka to jestem beznadziejna ze do niczego sie nie nadaje. Wyobraźcie sobie ze jak sie pomaluje to slysze teksty ze wygladam jak z burdelu itd mimo ze ojciec mi na to nie daje ani nigdy nie dawał. Nie bił mnie ale wykańczał psychicznie. Nie wiem nawet jak to opisać te wszytskie przykre słowa. Zazdroszcze dziewczyną które mają normalne rodziny i kochających, ciepłych ojców. ja na swojego nigdy nie mogłam liczyć. Na wszystko musiałam zapracować sama.

Gość lukrecjaaa
pamiętam, że najlepsze były wspólne kąpiele razem z nim :)

Gość kto miał sukę
zamiast córki?

Gość lukrecjaaa
Informatyczka I jak przez to przeszłaś a moze nadal przechodzisz ?

Gość lukrecjaaa
odkąd sie od niego wyprowadziłam juz mnie "tam " nie dotyka:(

Gość mokra głowa
moja matka mi zaoszczędziła cierpień j gdy miałam 2 latka wyjebała z domu cwela :O

Gość lukrecjaaa
dodam, że jest czarnoskórym obywatelem Senegalu o imieniu Simon

Gość lukrecjaaa
przez tego gamonia mam uraz do seksu

Gość ddfdfffgfgg
to po co sie z nim spotykasz?

Gość lukrecjaaa
jedyna obcą istotą z jaką miałam kontakt cielesny był mój pudelek :(

Gość lukrecjaaa
nie podszywac sie chamy!!! ojciec ponoc zamiast mleka dawał mi alkohol..mama to zobaczyła i wywaliła drania...teraz mam problem z identyfikacją własnego ja

Gość lukrecjaaa
mama mowila z eojciec jak mial zaparzyć ziółkka to zalewał wrzątkiem marihuane dlatego nie ejstem do konca normalna.... podobno mama kiedys widziala z eojciec umyl podloge apozniej mnie wykapal w tej wodzie

kurwa ja co prawda tego nie ogladalam wszystkiego, ale moi starsi bracia owszem. ja keidys stanelam miedzy matka a ojcem, keidy byl napierodlony i chcial ja uderzyc.

Gość guzikowo
Nadal mieszkasz z ojciem ?

nie przechodzę . teraz stał się potulnym ,dobrym ojcem ... :-O ale dzieciństwo mi zniszczył ... tego się nie da zapomnieć awantur,pijaństwa ... teraz już jestem samodzielna,sama na siebie zarabiam,studiuje i mam go gdzieś tak jak on mnie miał kiedyś wolał się napierdolić jak napalić w piecu albo dać mi jeść jak byłam mała... :-O

Gość od teraz jestem fanką Witaminy
Mam czarny nick, ale się pod nim jednak nie przyznam. Mój stary też się nade mną znęcał, ale tylko psychicznie. Nadal mieszkam z rodzicami. Teraz niby jest ok, ale czasem coś mu odbija i jest podobnie jak kiedyś. Boję się, że mój przyszły partner będzie podobny (ojciec się wyżywał też na matce), dlatego mimo że mam chłopaka, to nigdy z nim nie będę na dłużej. Myślę, że na starość zostanę sama. Poza tym kilka lat temu zostałam zgwałcona. Nie czuję się bezpiecznie na tym świecie w ogóle. Ale codziennie wstaję rano i żyję dalej. Cieszę się, że mogę wyjść z domu i się śmiać jeszcze :)

Gość ddfdfffgfgg
o bozzsze mnie tez bili rodzice i co z tego

Gość fdenrgjhb
ja rowniez tak mam. moj jest socjopata na dodatek, i siostre zawsze traktowal wyzej niz mnie:(

Gość cygaro dla kobiet
mój mnie raz tak sprał że musiałam jechać na szycie z powodu rozciętej głowy i co na to powiecie? miałam 5 lat... dostałam za to, że niechcący przewróciły się meble

Gość lukrecjaaa
teraz papa upodobał sobie moje uszy i dziurki w nosie. wpycha tam różne dziwne przedmioty i namawia na wspólną kąpiel

Gość AnonimowyPatryk1
Niestety, ale ja mam takiego Ojca. Jestem płci męskiej i boję się w przyszłości zostać Ojcem po tym jak on się na mnie wyżywał.