Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakryczna palma

dlaczego życie jest takie hooyowe?...

Polecane posty

Gość masakryczna palma

dlaczego wszystko musi mnie wkurwiac, dlaczego zycie jest hooyowe, dlaczego nagle ciagle wyskakuja jakies niespodzianki niechciane, czegos sie nagle dowiadujesz, o czym powinnnas dowiedziec sie juz dawno temu,a tego nie wiedzialas, dlaczego ludzie sa zli, dlaczego wszystko musi sie zawsze zyebywac w najmniej oczekiwanym momencie, dlaczego rzeczy sie rozpadaja i hooyowieja, dlaczego wszystko sie nagle odwraca, dlaczego bieg sie zmienia, dlaczego cos co sie wydawalo niemozliwe nagle staje sie prawda...? dlaczego zycie musi byc zawsze takie hooyowe i zawsze robic z nami co chce i co mu mu czyli zyciu sie zywnie podoba, a my jestesmy jak te kukly poddane biegowi zdarzen i nie mogace niz z tym zrobic, chociaz usilnie sie staramy, to nasze starania i tak wychodza na nic, bo zycie dzieje sie po swojemu i ma nas totalne w doopie... no dlaczego?! :(

Gość masakryczna palma
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość kludi123
pie****** to a bedzie Ci lepiej :))

Gość masakryczna palma
mam taka nadzieje :)

Gość niebieska sikorka
zapraszam do naszej wspólnoty "Prawdziwy Kościół Niebiańskich Dzieci". tam znajdziesz spokój ducha. pomożemy ci siostrzyczko. ty też jesteś niebiańskim dzieciem i twoja zła karma musi zostać przerwana. zbawienie uzyskasz dzięki samorozwojowi ducha. a twoja praca na rzecz braci i sióstr zjedna ci wyzwolenie w absolutnej rzeczywistości oraz moce duchowe, którymi już niedługo zaczniesz się dzielić z innymi i łowić nowe dusze jak ja, która też byłam w niewoli grzechu

Gość masakryczna palma
buhaha

Gość masakryczna palma
wiec wychodzi na to, ze wszyscy jestesmy robieni w hooya! tesknie do wolnosci od wszystkiego... jak bylam mala, to chcialam juz byc duza, teraz jak jestem duza, to mam juz tego dosc...