Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość va14787

pierwszy dzien w pracy. Czy zawsze musi byc beznadziejny?

Polecane posty

Gość va14787

ja dzisiaj bylam pierwszy raz, rece tak mi sie trzesly... jutro ide tam z przekonaniem ze bedzie tylko gorzej:( czy zawsze tak macie ze lapiecie dola po pierwsyzm dniu?

Gość pierwszy dzien w prrrrrrrrrrr
dokaldnie, ja tez tak mam, tez dzis pierwszy dzien w pracy i jest do dupy

Gość yyyyyaaaaa aha
kwestia przyzwyczajenia:) ja bylam przerazona dwa tygodnie dopoki sie nie obcykalam z nowym miejscem:) a gdzie pracujesz?

Gość yyyyyaaaaa aha
ja tez wspominam milo. tylko ja mega strachliwa jestem jesli chodzi o takie rzaczy jak nowa praca i aklimatyzacja zajmuje mi wieeeele czasu:) w zyciu raczej jestem otwarta i wygadana tylko w pracy nie bardzo na poczatku heh

Gość buuu.uuu.uu
ja mam za sobą pierwszy tydzień i ... koszmar. mam problem, bo praca fajna, ale zespół osób w którym pracuję jest beznadziejny, nie wiem czy wytrzymam, a tak się cieszyłam :-(

Gość mała Dorotka
w pierwszym dniu pracy z nerwów to sraczki dostalam

Gość buuuuuu.buuu.buuu
ja w drogerii. super warunki ale tak okropne dziewczyny że nieraz na płacz mi się zbiera

pracowałam miesiac w drogeri... najgorszemu wroga bym akurat tam nie wysłała;/ najgorsza była własnie atmosfera;/

Gość buuuuuu.buuu.buuu
byłam nastawiona bardzo pozytywnie i podoba i się firma, ogólne zasady, godziny... wszystko poza dziewczynai. traktują mnie jak niedołegę, wciąz mnie niegrzecznie pouczają przy klientach, obgaduja w kącie, a jak nie ma klientów udają ze mnie nie widzą, rozmawiają między soba, a przy ludziach gnoja ;-(

Gość yyyyyaaaaa aha
a to jakas siec drogerii?

Gość buuuuuu.buuu.buuu
tak, ale nie chcę się za bardzo chwalić, świat jest mały :-).

Nowa osoba w pracy to zawsze kozioł ofiarny. kto tego nie przezył!!? ja też i to nie raz ale kolejne dni zawsze były ok. pierwszego dnia gdy nikt mnie nie znał to się zachowywali jakby dopiero co wyladowała na tej planecie i nic nie potrafie ale wystarczy troszkę sie poznać i wszystko było dobrze. W niektórych miejscach pracy sa takie larwy gnijace co maja sie za wielki panie i są oczywiscie lepsze od wszystkich. nie przejmujcie sie takimi sukami bo one sie po prostu boja że je wygryziecie tzn. że maja tak niską samoocene że boją i przybierają maskę która i tak kiedyś spadnie. jeżeli spotykacie takie osoby to mozecie chodzic z głowa uniesiona bo co one moga o was powiedziec przykrego .NIC!! Robić swoje i udawac że nikogo nie widzicie i nie słyszycie

Gość buuuuuu.buuu.buuu
ja dałam sobie czas do końca miesiaca aby zdecydować czy zostaję. w dwóch poprzednich pracach pierwsze dni były całkiem inne, stad teraz taki dołek :-(

a jak jakś żałosna kreatura ma odwagę wam zwrócić w przykry sposób uwagę to odwdzięczcie sie tym samym albo gdy nikt nie widzi to wziąć taka osobę na bok i powiedzieć" jak jescze raz odwalisz taki nr to wpierdol!!" a jakby się poskarzyła to zrobic minę kota ze shreka i sie wyprzeć. Ja bym tak zrobiła!!!!!!!!!!!!!!!

Gość totami
pracuję z takimi sukami już 8 miesiąc a tu kurwa nie ma lepszej pracy

Gość buuuuuu.buuu.buuu
jaha ale co mi da jeśli tak zrobię? i nie chodzi o to aby im dowalić ale o to aby pracować w miłej atosferze a wtedy na pewno jej nie bedzie. Wolę poszukac innej pracy.

Gość nikozja stolica cypru
ja też dostawałam "sraki" przed pierwszą pracą

Gość nikozja stolica cypru
tzn przez pierwszy dzień w nowej pracy kilka lat wcześniej pracowałam dosłownie przez kilka dni w cukierni, dodam że Szyling i moja "szefowa" była młodsza ode mnie i kazała mi szorować kible, zmywać podłogi i czyścić stoliki. Zrezygnowałam, nie mogłam dać się tak poniżać, zwłaszcza przy klienteli :O

jak ktos mysli że jesteście fajniejsze od nich zawsze będą was gnoić niestety. Dziewczyny nie przejmujcie się w koncu traficie na fajną pracę i towarzystwo.Atmosfera w pracy jaest bardzo wazna. nie dajcie po sobie poznać że jest wam źle. Pierwsze kilka dni trzeba zagryźć zęby i skupic się na pracy. Nie próbujcie na siłę się komus przypodobać bo to tylko pogarsza. Bądżcie oczywiscie miłe i uśmiechniete a z czasem inni będa sami do was podchodzić

Gość gość
Ja zaczęłam dzisiaj pracę jako kelnerka. Lokal w porządku, klienci mili, tylko baba, która ma na mnie oko mnie w*****a. Cały czas jakieś złośliwości, opieprza mnie przy klientach, czepia się o włosy (mam krótkie i nie mam za bardzo jak ich spiąć, a ona każe spinać), bo sanepid, a sama ma szpony jak krogulce. Gapi się na mój telefon jak ktoś dzwoni. Druga jest w porządku. Robi swoje i się mną nie interesuje, ale ta. Grr... Po prostu uwielbia się mnie czepiać przy klientach i wtedy wychodzę na idiotkę. Głupia stara p***a.