Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margirit

Kto zna dobrze SZCZECIN ?

Polecane posty

Czy ulica parkowa to śmierć? Bo słyszałam, że nie jest za bardzo bezpiecznie, ale tez slyszalam, ze moze z 15 lat temu.. kto sie na tym zna i ma świeże informacje ?

Gość mojitomaja
ja znam bo mieszkam... parkowa kiedys jedna znajgorszych teraz sie zmienilo... najgorsze to Pocztowa... Łokietka... Bogusława...

Gość bueahahaehhe
Ja znam bo tu mieszkam. Parkowa jest niebezpieczna, nie pchaj się tam.

Gość bueahahaehhe
Najgorszy jest Gocław i np Śląska, ale na Parkowej nadal kręci się wielu dresów itd, po nocy lepiej wcale nie wychodzić, w dzień jeszcze jest ok... No i to niezbyt urodziwe miejsce :/ Mam tam 2km ale u mnie jest już o wieeeele ładniej! W stronę Polic.

no wlasnie raczej bede miala tam mieszkanie na czas studiow, ale niebezpieczna jest takze w srodku dnia ? ja mam tam w okolicach tego kosciola, bo ta parkowa chyba dluga jest

Gość margarit's chłopak
Ty masz na krzyżówce Parkowa Emilii Plater tam na dole...

Gość bueahahaehhe
A no tam nie jest tak najgorzej. W ciągu dnia jest ok, chociaż nie wiem czy ja bym się odważyła tam mieszkać... W nocy sama nie chodź na pewno. 1-2km dalej są ulice Willowa, Rugiańska, Stalmacha... tu jest fajnie :)

Gość mojitomaja
juz nie nastawiajcie jej tak negatywnie mieszkam tu 22 lata i zyje dodam ze w jednej z gorszych dzielnic... z Parkowej niedaleko na piekne waly chrobrego , parki , i centrum handlowego dobra okolica wszedzie blisko

Gość bueahahaehhe
To zależy, jeśli jest młodą dziewczyną to nie będzie tam zbyt bezpieczna. Nie oszukujmy się, Parkowa była, jest i pewnie będzie niebezpieczna ! Jest tam w dodatku masa menelstwa :(

Gość mojitomaja
rowniez jestem mloda dziewczyna mam 22 lata i zyje w tym miescie to nie Nowy York... nie gwalca i nie zabijaja na kazdej przecznicy

Gość margarit's chłopak
WIECIE CO? Nawet na Policach wiemy, że na Parkową to lepiej wjeżdżać większą ekipą i najlepiej uzbrojoną...

Gość mojitomaja
ja?

nie nie... margirit jshdfkhaslf chlopak... to moj chlopak, ktory robi panike;p

Gość Kaśka z dużego miasta
bardzo niebezpieczny rejon ja bym się bała tam mieszkać morderstwa tam były

Gość Mirek ze Szczecina
dziewczyna z taka urodą to sie tam nie pchaj bo jeszcze ciebie zgwałcą

Gość mojitomaja
na Parkowej moj znajomy byl dzielnicowym za wlasnie lat 90tych... fakt bylo wesolo ale teraz sie zmienilo... nie ma co siac paniki jesli sie nie spodoba zawsze mozna poszukac gdzie indziej ... sa tam bloki strzezone i ludzie z ciezka kasa kupuja tam mieszkania wiec...tez o czyms to swiadczy

Gość Olivier...
a mi dresy wpierdol dali na Parkowej od tego czasu juz tam wiecej nie byłem na tej ulicy

Gość margi masz przezajebiście
fotogeniczną urodę

Gość Anonimowy dres
Mieszkam i powiem wam tyle nawet jak znasz sporo ludzi na parkowej to i tak możesz dostać wpierdol za zwykłe spojrzenie wiem bo kilka razy tak miałem i samemu się tak robiło , Parkowa była jest i pozostanie najniebezpieczniejszą dzielnicą w Szczecinie.

Gość 678987678909876
parkowqa jest w miare bezpieczna:P

Gość 678987678909876
ja niwiem ,mieszkalam na dubois obok jeszce dalej na stoczni nie raz przez prakowa sie szlo , codziennie zakupy wieczonre powroty i nigdy nic mnie nie stpokalo teraz mieszkam na niebuszewie niby to najgorsza dzielnica a spokoj i cisza

Gość gość
Mieszkam od paru miesięcy na krzywoustego.też czytałam jak tu strasznie ' na Łokietka lepiej nie wychodzić..myślę że to lekka przesada.wiadomo że lepiej wieczorami się nie poruszać i nie kusić losu.chłopaki dziendobryoeia i tyle.głośno w nocy..myślę że jak mieszka się od zawsze w dużym mieście to to wszystko jestt normalne.