Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boje się nastepnej ciąży

TARNÓW dobry połoznik od ciąż zagrożonych!!!!???

Polecane posty

Gość Boje się nastepnej ciąży

Witam! Moją ciążę prowadził doktor X z którego nie byłam zadowolona, olał mnie totalnie, przez niego moje 1 dziecko mało nie straciło życia, czy któraś z Was jest może z Tarnowa (widze topik o Tarnowskim szpitalu) i zna lekarza, który umie dobrze poprowadzić ciąże nawet w stanie zagrożenia( nie musi byc tylko od ciaz zagrozonych, chodzi mi o to aby nie umywał rąk jak coś złego się dzieje ma dobry sprzet itd. ), chciałabym zacząć do takiego chodzić, aby się wzajemnie poznać. Myślę o dzieciatku za dwa lata, ale czas zleci. Ps mogę nawet chodzić do 2 lekarzy, jednego, który będzie dbał a ciążę ( moze być to lekarz np z Krakowa przyjmujacy w Tarnowie) a drugiego, żeby mi zapewnić spokojny poród w szpitalu.

Ja polecam dr Smidę, ale wiele dziewczyn też chwali dr Janosza - wiem, że przyjmuje gdzieś na Szewskiej. Poszukaj opinii w necie.

Gość ja zaproponuje Ci
dr Koteckiego

A ja polecam dr Sak.Jestem mamusia miesiecznego bobasa i to wlasnie ona prowadzila moja ciaze.Przyjmuje na Nowym Swiecie prywatnie i na nowym szpitalu.Tel do rejestracji do niej 14 6274100.Dzwonic nalezy we wtorek od 8 do11 lub w srode od 15 do 19.Ja bylam bardzo zadowolona, choc przyznac musze, ze ciaza przebiegala w miare spokojnie.

A ja polecam dr Sak.Jestem mamusia miesiecznego bobasa i to wlasnie ona prowadzila moja ciaze.Przyjmuje na Nowym Swiecie prywatnie i na nowym szpitalu.Tel do rejestracji do niej 14 6274100.Dzwonic nalezy we wtorek od 8 do11 lub w srode od 15 do 19.Ja bylam bardzo zadowolona, choc przyznac musze, ze ciaza przebiegala w miare spokojnie.

Gość dr Sak u mojej kolezanki
nie wykryła, ze dziecko ma jedna nerkę

Gość dr Sak u mojej kolezanki
poza tym dr Sak czy Kotecki to normalni lekarze, autorce chyba chodzi własnie o lekarzy pokroju dr Janosza czy dr Przybycienia, tylko przybycien bardziej zajmuje sie nieplodnoscia i pacjentkami, ktore mialy problemy z zajsciem w ciaze, zaszly i dopiero wtedy prowadzi ciaze, tzw. zdrowymi ciazami sie nie zajmuje. autorko a moze byc np wieliczka?