Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A tak sobie pytam z ciekawości

Pytanie do mężczyzn ale nie tylko....

Polecane posty

Gość A tak sobie pytam z ciekawości

Powiedzcie mi jaka to jest dla Was "normalna dziewczyna"?? Takk sobie czytam po różnych portalach i dużo mężczyzn pisze, że chciałoby po prostu "normalną dziewczynę", więc pytam jaka to jest??

Gość Normalnaa Dziewczynaa
taka jak ja pewnie. 🖐️

Gość zaklopotanyyy
Normalna - w miare wygledna, z potencjalem, bez wiekszych skaz charakterowych(czyt. o wielkim sercu, bo kazdy ma wady), wierna, mila, sympatyczna...

Gość Normalnaa Dziewczynaa
to ja! wiedziałam ,że mnie szukasz!!! dać ci namiary?

Gość zaklopotanyyy
nie:D

Gość OneTwo
To proste, to taka która nie popełniła niczego ohydnego. Czaisz chyba, nie była kurwą (prostytutką, galerianką, sponsorowaną, czy jeszcze jaki tam ekwiwalent kurwy), nie wali swojego partnera w róg, i takie tam.

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Każdy ma oczywiście swoją definicję "normalnej dziewczyny" ale chłopaki wpisami powyżej w gruncie rzeczy wymienili kilka z takich cech, które wpisują się mniej więcej wszystkim facetom w kategorię "normalnej dziewczyny".

Gość mike_maruda
normalna to taka co sie bzyka jak zdzira ale jest wierna hehe

I jak się odnosisz to tych odpowiedzi autorko?

Jednym słowem "normalna" jest dla Was mężczyźni synonimem "bliskiej ideałowi"? jest daleka od ideału - normalna to pojecie względne i dlatego właściwie ich nie ma , bo wielu będzie to idiotka , a dla innych normalna...💤

Właśnie dlatego gówno się można dowiedzieć z takich opisów. :P

revolver, ale są pewne cechy, które wpisują się właśnie w to określenie "normalna" i nie mówimy tu o walorach intelektualnych bo te bywają różne i różni faceci potrzebują różnie inteligentnych kobiet.

ale są pewne cechy, które wpisują się właśnie w to określenie "normalna" te cechy też mogą być różne - chyba bardziej chodzi Ci o "ideał" - wtedy cechy ideału często się pokrywają , a normalna to tylko normalna...ot...

Fajna kobieta będzie: dobra, łagodna, zadbana, mila, tolerancyjna, ciepla, uczciwa, niewinna

"Jeśli już tak analizujemy, to każdy przymiotnik, wyraz opisujący coś, jest subiektywnym określeniem tej rzeczy. Tym tropem idąc NIE MA NICZEGO" Otóż to, zbytni relatywizm prowadzi do wypaczeń. Ja nie twierdzę Revolverze, że owe cechy wymienione powyżej to zbiór skończony i wpisujący się w wizję każdego faceta. Jednak są to cechy, które większość z nas mogłaby spokojnie przypisać "normalnej dziewczynie".

Najfajniejsza, tak, ma taki wydźwięk. Choć zapewne znajdą się faceci co chcą dziewczyny "nietuzinkowej", a nie tej "normalnej".

No jak by to powiedziec, no ona musi byc z "jajem" :) Tak, zeby w 4 oczy mozna bylo pogadac po ludzku, a w tlumie mozna bylo sie posmiac. Chyba, ze gadamy o wygladzie, a nie o zachowaniu

przepraszam, Najnormalniejsza... a nie Najfajniejsza - ach ta heurystyka zakotwiczenia :P

A no i powinna byc taka, ze mozesz jej za ufac, nie zastanawiac sie co robi na imprezie i z kim, a taka, ze moze isc sama i nic nie bedzie ten tego no :)

tylko żeby nie było, poprzez "normalną dziewczynę" chyba żaden facet nie ma na myśli "nudną" :P

Ja nie twierdzę Revolverze, że owe cechy wymienione powyżej to zbiór skończony i wpisujący się w wizję każdego faceta. Jednak są to cechy, które większość z nas mogłaby spokojnie przypisać "normalnej dziewczynie". problem w tym , że to zbiór nieskończony...i tu temat się zamyka więc wypaczeń "nie będzie"...:P wypisujcie cechy i klejcie listę - :D