Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A tak sobie pytam z ciekawości

Pytanie do mężczyzn ale nie tylko....

Polecane posty

Moja matka nie je miesa wiec co jakis tydzien ja zaskakuje :D WHO, ale gotowanie to nie tylko stanie w kuchni, caly czas trzeba cos za mieszac tu doprawic, zobaczyc czy dobre, zrobic deser, pozmywac to co sie nabrudzilo bo potem nikomu sie nie bedzie chcialo. Jeszcze jak gotujesz jakiejs bialo glowej to dobre wino i swiece. Niech sie poczuje jak krolowa. Tylko z winem nie mozna przeginac, czasem lepiej wziac sok

Gotować też trzeba lubić, ja szczerze nienawidzę i mogę równie dobrze stać i patrzeć jak się zupa przypala...na to samo wyjdzie.

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
"heh poważnie?" Poważnie, przeszło mi to przez myśl :P "WHO, ale gotowanie to nie tylko stanie w kuchni, caly czas trzeba cos za mieszac tu doprawic, zobaczyc czy dobre, zrobic deser, pozmywac to co sie nabrudzilo bo potem nikomu sie nie bedzie chcialo. Jeszcze jak gotujesz jakiejs bialo glowej to dobre wino i swiece. Niech sie poczuje jak krolowa. Tylko z winem nie mozna przeginac, czasem lepiej wziac sok " Dobra, nastepna przygotowywana kolacja dla kobiety bedzie ekstra... ostatnio byla salatka grecka :D, co prawdaz smaczna mi wyszla, ale jej sie nie da spieprzyć :P

Naj naj naj Najnormalniejsza, dla mnie takie cos jest jak najbardziej normalne @ WHO Jak bedziesz robil panierke to zeby miala serowy posmak to ubity stek wsadz na patelnie zeby sie lekko podsmazyl, zaczekaj az ostygnie i posmaruj serem. Dopiero wtedy maka, jajka i bulka tarta, a do ziemniaczkow dodaj troche sera, smietany, masla i podsmazonej cebulki. Chyba, ze cos wege robisz