Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A tak sobie pytam z ciekawości

Pytanie do mężczyzn ale nie tylko....

Polecane posty

Chodzilo mi o to, ze fajnie by bylo gdyby miala w sobie to cos, co sprawia, ze swiat staje w miejscu jak sie usmiecha do ciebie

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
"WHO no to teraz nasuwa mi się trudniejsze (chyba) pytanie, jaka to "nietuzinkowa"?" LOL :D, masz mnie :P ... hmmm... wiesz chyba źle to ująłem gdyż dla każdego faceta jego kobieta jest nietuzinkowa. Jakie by inne słowo użyć ... no dobra, nic na jedno słowo nie przychodzi mi do głowy zatem chodziło mi o kobietę "mocno odstającą od normy", np. tak spontaniczną, że potrafi z dnia na dzień wyłożyć 4000zl (kiedy zarabia np. 1500 zl) i pojechać do Chin, albo taką, która nigdy nie ma dłuższej fryzury niż kilka mm :P. Sama chyba przyznasz, że takie rzeczy odstają od normy dosyć mocno ... a jestem pewien, ze znajdą się na świecie amatorzy takich kobiet.

Revolverze, Ja nie twierdzę, że taki zbiór kiedykolwiek zrobimy ale kilka cech "normalnej dziewczyny" podać się da.

@ przeklęte pragnienia Jak jestes z taka, to tak bedzie

"WHO muszę przyznać, że perfekcyjnie podołałeś zadaniu" Dzięki :D

Ooooo! o to mi chodzilo, ale nie ma wielu takich, a jak juz sie trafi to zajeta

Najnormalniejsza ma racje, w takiej sytuacji można być w zasadzie pewnym, że prędzej czy później skończy się w taki sam sposób.

No fakt, o jeszcze fajnie by bylo, zeby taka fajna akceptowala jakim sie jest, a nie starala sie zmienic za wszelka cene

Gość Normany tez
To nie takie skomplikowane, naprawdę: Normalna = dobrze się czuje w kuchni jak i w łóżku.

A czemu odrazu w kuchni? A co jak ja lubie gotowac dla niej?

"A co jak ja lubie gotowac dla niej?" Zaiste, godne pochwały

Przyznam się bez bicia, że ja nie przepadam :P, tzn. lubię jak ktoś (najlepiej jakaś niewiasta) gotuje ze mną, a tak samemu to nie za bardzo, a już na pewno nie dla samego siebie.

Najlepiej to chyba piuree (nie wiem jak to sie pisze) no te ubite ziemniaki dobrze doprawione, bardzo mocno ubity stek z serowa panierka, mizeria. Jak na to nie mam ochoty to makaron z sosem lososiowo-grzybowo-smietanowym. Pewnie sie czuje jak to robie bo wiem, ze nie przypale. Jak ktos nie je miesa tez potrafie cos zrobic np. kotlecik z owocow i warzywek.

Wiesz, smak to ja może i mam (uwielbiam jeść :D, choć nie wyglądam na takiego ;) ) ale gorzej z nudnym staniem w kuchni ... chociaż faktycznie może kiedyś się "rozsmakuję" w gotowaniu.

Tak coś czułem, że jesteś wegetarianką :) FUBAR, aż się głodny od Twojego opisu zrobiłem :P

Moja dieta jest jak prostytutka...cały czas idzie się pieprzyć :P Dlatego z radością wcięłam sobie dwie kanapki...jak tak będę jeść to w końcu zacznę się turlać :P