Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkhg

co to sa te cieple zrodla?

Polecane posty

Gość kkhg

Znajomi chca jechac i namawiaja mnie a mi glupio powiedziwec ze nie wiem co to;/ co to sa jakies baseny odkryte czy jak?;/

Gość kkhg
czy ktos mi powie?:(

Gość kkhg
???????

Gość kkhg
cholera jasna nikt mi nic nie powie?;/

Wygląda to generalnie tak jak zwykły aqua park tylko, że woda jest ciepła:) Ja osobiście byłam raz i było suuuper :) Poniżej podaje przykładowy link, gdzie można pooglądać na czym to polega :) http://www.termabukowina.pl/

Gość kkhg
aha czyli ludzi w cholere;/ ale mowisz ze warto? tylko slyszalam ze drogo;/ a jest wogole sens jechac skoro nie umiem plywac?;/;/

Gość mnie sie podobaaaaa
Ja jestem na Słowaci praktycznie w każde wakacje. Mnie się podoba i nie trzeba umiec pływac:) Drogo zależy gdzie, jak np. wynajmiesz domek przy basenach to fakt wychodzi drożej niż domek oddalony o 3 czy 5 km. Plusy są takie że praktycznie nie wyjdzie Cię to drożej niż wakacje w Polsce. No i uwielbiam tam poranki jak wyjdzie sie z domku, dookoła góry a powietrze zarąbiste:) Ja osobiście bardzo polecam:)

Ja byłam poza sezonem więc nie było dużo ludzi, ale teraz na pewno będzie ich od groma. Jeśli chodzi o cenę to niestety jest drogo :/ Ja co prawda umiem pływać, ale byłam tam z moim kolega, który nie tylko nie umie, ale też panicznie bał się wtedy wody i wzbraniał się rękami i nogami, żeby nie jechać...no i właśnie... od tego momentu strach mu przeszedł, a nawet można powiedzieć, że bardzo mu się spodobało bo z tego co wiem teraz już beze mnie też tam jeździ. W większości miejsc woda jest na tyle płytka, że można w niej chodzić no i jest sporo atrakcji typu masaże przeróżnego rodzaju:) Na pewno warto spróbować, ja na pewno chętnie się jeszcze kiedyś wybiorę, ale raczej zimą, bo wtedy siedzenie w cieplutkiej wodzie jest najprzyjemniejsze:)