Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhahana na sto dwa

Śmieszy mnie, że brzydule robią sobie sesje zdjęciowe hahaa

Polecane posty

Gość uhahana na sto dwa

I dają foty na nk czy fb. Ja wiem, że jest szał na top model czy też sesje foto, ale do tego trzeba się nadawać :O nie mówie, że trzeba mieć idealną twarz, ale wypadałoby mieć w sobie coś takiego co sprawiłoby że takie zdjęcia chciałoby się ogladać. A tu byle jaka panna z wsiową uroda znajdzie fotografa i panoszy się zdjęciami z 'profesjonalnej sesji" :O dajmy na to moja kuzynka. W ogóle nie jest fotogeniczna-to raz. Na zdjęciach wychodzi tak nijako, ma puste spojrzenie. I jej uroda jest po prostu przeciętna, zwykła i nie ma w sobie nic co mogłoby przyciagnąć wzrok (długi, krzywy nos:O, bardzo małe i wąskie usta i bardzo blisko osadzone oczy) całość szału nie robi. Może gdyby jej spojrzenie coś wyrażało, jakieś emocje, jakąś tajemnice to by się nadawała, ale na każdym zdjęciu jest mdła szare mydło. Nie wspomnę już o dziwnych minach i grymasach twarzy... PORACHA. No ale trzeba się wylansować :D i zrobić karierę na facebooku :D Dziękuję, dobranoc. :] P.S Tak wiem zaraz pewnie zostanę zjechana :D Ok, jakoś wytrzymam.

Gość zeropracy
HAHAHA popieram :) mam dwie kolezanki poczatkujace fotomodelki nawet jutro z nimi sesje mam ale one sa naprawde sliczne maja foto na jednym z poortali o fotomodelingu z ciegawosci przejrzalem dziewczyny w ich wieku i mlodsze i myslalem ze padne jak widzialem lafiryndy z mojego osiedla piszace o sobie "poczatkujaca modelka" :D niektore doslownie nie raczyly nawet na lepsza sesje sie szarpnac tylko te same zdjecia co na fotka.pl czy nk mialy :D