Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lawlii

piszę bo chcę się wygadać nie chcecie to nie czytajcie...

Polecane posty

mam 23 lata prawie, staram się sobie wszystko już pomału w życiu układać i z zewnątrz jestem dość ułożoną, poukładaną osobą, ale tak naprawdę chyba tak nie jest... czasem pewne sytuacje mnie przerastają. parę miesięcy temu rozstałam się z facetem, kolejny nieudany związek. jakoś sobie z tym poradziłam. od roku choruję prawdopodobnie na nerwicę, w dodatku żołądka, więc często się kiepsko czuję. a dzisiaj jeszcze mnie dobiła przesadzona reakcja ojca-wylało mi się picie z butelki jak sobie nalewałam i na cały dom się wydarł na mnie(cyt): "czy ty jesteś rozjechana?!".. nie wiem co to miało być?? odpowiednik poje..ana?? masakra... aż mi przykro się zrobiło. on taki jest..

następny razem lepiej celuj , to stary nie będzie sie wydzierał...💤

Gość robolnikeeaea
ale powiedz mi dlaczego bo ja nie rozumiem ?

co-dlaczego? revolver>> na kafe jestem od 5 lat i coś mi się wydaje, że chcesz się kreować na jakąś kafeteryjną gwiazdkę, tylko słabo coś Ci idzie :O

Gość robolnikeeaea
no bo ja nie rozumiem... :(

revolver>> na kafe jestem od 5 lat i coś mi się wydaje, że chcesz się kreować na jakąś kafeteryjną gwiazdkę, tylko słabo coś Ci idzie :O napisałem sobie tak , bo taki mam humor, nic więcej , a ty doklejasz jakieś śmiertelnie poważne teorie pod to...