Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do darłówka

KTÓRĄ DROGĄ ZE ŚLĄSKA NAD MORZE - PROSZĘ O POMOC!!!

Polecane posty

Gość do darłówka

Witajcie prosze o pomoc tych którzy byli lub wiedzą którą drogą dojechać na Bałtyk do Darłówka. Wybieram sie w sobotę samochodem z 2 małych dzieci ( 1 ,5 i 3 latka) Którędy najlepiej? 1. Katowice -wawa -Gdańsk 2. Katowice - Wrocław- Zielona G -Gorzów -Szczecin 3. A moze Katowice- Legnica - potem na Berlin autostradami i do szczecina? 4. Katowice -LOdX - i potem pipidówy przez Bydgoszcz? Proszę o pomoc!!!!! pozdrawiam Dodam ze wyjadę na noc ok 20 zeby daj Boże maluchy spały....

Gość do darłówka
??

Gość owłosiony inaczej
możesz wygodnie pojechac : Katowice-Łódz -autostrada do Poznania potem na Piłe Szczecinek Koszalin do Darłówka

Gość dfrgtyhjukiol
Najlepiej Wisłą. Wypłyniesz w Gdańsku.

Gość do darłówka
do owłosionego..... ale czy tam są fajne drogi??? bo w nocy nie chcialabym jechac po wiochach ..zeby ktos mi nie wlazł pod koła:(

Gość do darłówka
ale od Poznania ??? to chyba drogi nie za ciekawe?

Gość oja pierdziu
a może wpisz sobie w GPS? Pokaże Ci najkrótszą drogę,czy to takie trudne?

Chyba zle nie jest nie wiem jak na Szczecinek bo ja lece zazwyczaj na Walcz i Czaplinek dobra droga choc nad ranem raz jak jechalismy to bylo ,mnostwo zwierzyny mieszkam 40 km na zachod od Koszalina

Gość do darłówka
dzięki Brzydula:) Ja jadę z małymi dziećmi więc wiesz raz siku, raz jedzenie .chciałbym dotrzec jaknajszybciej a czytałam ze ponoć przez Berlin jest dłuższa droga ale cały czas do szczecina autostrady więc mozna zajechac w ciągu 7 godzin a naszymi polskimi drogami to nawet do 10:( nie wiem czy moje dzieci wytrzymają to w siodełkach:(

Gość do darłówka
oczywiscie mam gprs pokazuje rózne drogi stą moje pytanie tutaj!!! ktra najlepsza???? bo najkrótsza to rzeczywiście na Łodz i do góry przez szczecinek...ale przeraża mnie ten czas ponad 10 godzin:( Dzisiaj słyszałam ze od Gorzowado Szczecina jest autostrada i ze w sumie od Katowic znajomi znajomych jechali w nocy do dziwnówka 6,5 godz ,ale czy to mozliwe????? dodam iz tez z Katowic

z Berlina jestesmy szybcciej niz z poznania wez pod uwage,ze moze byc korek ale na ostatnim odcinku tej trasy

do nas przyjezdzali znajomi z Gliwic jezdzili noca-7 godz podroz ale normalnie lecieli to bylo kilka lat temu a ile Twoje pociechy maja lat? widze,ze sie denerwujesz

Gość Eveline___
Brzydzia to Tyyyyyyyyyyyy? :D

Gość owłosiony inaczej
od Poznania do Szczecinka i Koszalina nie ma autostrady ale droga nie jest zła , z Poznania do Koszalina nad ranem jechałem ok. 2 godzin bez szaleństw

Gość Eveline___
Pamietam Cie! Czasami sie spotykalysmy na roznych tematach tutaj. Dluuugo mnie tu nie bylo a tu taka niespodzianka :D

Gość do darłówka
Denerwuje sie bardzo bo mały ma 1,5 a córka 3 latka, i ja tez z Gliwic:P

my z poznania3 godz w zasadie jezdzimy za Poznan do rodzicow-Wrzesnia stamtad-3,5 godz nad ranem jedziemy

Gość do darłówka
Brzydula ten korek to mowisz ze z Berlina????? na ostatnim odcinku???

Eveline witaj🖐️ a gdzies byla jaak cie nie bylo:P autorko oni tez przyjezdzali z corka Pierwszy raz jak roku nie miala zawsze jechali na noc wiec spokojnie:) droga zleci nie denerwuj sie rano maluchy sie obudza a tu piasek,woda i sloneczko:) na razie tego ostatniego brakuje:O

Gość Eveline___
Wcale nie... W Jastarni slonceeee :)

kiedy bylo? Dzisiaj? u nas mzalo do 17nastej jutro ma byc slonce:) sprawdzam jak glupia codziennie pogode:P

Gość owłosiony inaczej
jak jedziesz z Gliwic to jedz na Poznań przez Olesno , po co kombinujesz z Berlinem i Katowicani ? czasu nie oszczędzisz a narobisz kilometrów

Gość do darłówka
dzięki :) idę spać , przemyślę:) to jeszcze ale trzęsę sie ze strachu:( te polskie drogi....:( bleee

autorko wybacz ale nie doczytalam ile pociechy maja lat teraz zauwazylam,ze napisalas w pierwszym poscie fajne Wam:)

Gość do darłówka
owłosiony bo tą droga przez Olesna kiedys jechalam do Poznania:( przewalona wązka droga :( i same wioski ,ble niecieawie:( lepsza opcja to autostradą z Katowic na Łódz potem ta autostrada na Poznan i do góry:)

nie denerwuj sie bo nie masz czym jedziecie noca-naprawde szybko zleci na pewno wiesz,ze najwazniejsze,zeby szczesliwie a czy godzina w ta czy tamta-jaka to roznica tego wam zycze:)szerokosci:) sloneczka:)