Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdihocyewon

mogę mieć do Was prośbę?

Polecane posty

Gość xdihocyewon

chodzi o to że nie wiem czemu ale nie dziala mi wizaz.pl a po prostu MUSZĘ cos tam na nim zobaczyć, czy ktoś z Was ma też ten problem z otworzeniem strony (możecie sprawdzić?) proszę

Gość marne to pocieszenie
mi sie ogolnie strona otwira, a co musisz zobaczyc?

Gość Norrmalny:C
działa strona

Gość xdihocyewon
dzieki za odpowiedzi, mi juz tez działa, nie wiem co sie stalo, przez jakies 15 minut nie chcialo sie nic z wizazu otworzyc, a teraz normalnie jest. a po prostu znalazlam cos na wizazu fajnego i zaczytalam sie, a tu nagle przestalo chodzic, i to dlatego, wiem ze moze glupio ze nowy temat zakladalam ale chcialam wiedziec czy to u wszystkich tak jest, maja jakeis usterki czy cos,

Gość xdihocyewon
a jesli chodzi o takie komuterowe sprawy, to mam tez pytanie, czy Wy mozecie się normalnie wylogować z nk? ja używałam ostatnio tylko fb, ale chciałam sprawdzić coś na nk a potem wylogować się nie mogłąm - poza tym pozmieniali coś znowu na stronie głównej, itd, dość ze trudno znaleźć pasek z mozliwośćia wylogowania się to jeszcze nioe dam rady tego zrobić,

Gość xdihocyewon
tak, wiem gdzie to jest, tylko dla mnie problemem jest to ze naciskam wyloguj, a nic się nie dzieje, nie wylogowuje mnie. wogóle nk strasznie chce sie upodobnić do fb, tak mi sie przynajmniej wydaje, i orzez to jest coraz gorzej:)