Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszzzka

Czy sa tu na forum Swiadkowie Jehowy? Mam pytanie

Polecane posty

Gość Agnieszzzka

JEST TU SJ?

Gość Agnieszzzka
Up podnosze

Gość aaaaaaaaaa przeeemo
:) jakie?

Gość Zawsze mnie ciekawiło
A ja też mam pytanie. Czy prawdą jest, że ŚJ dostają pieniądze za to, że są tego wyznania? Znałam kilka osób (one wzajemnie się nie znały), które po przejściu na tą wiarę nagle stawali się zamożni.

Gość nie bo pomagaja sobie
wiec oszczendzaja na przykład na fachowcach jezeli ktos jest malarzem to będzie musiał malować u braci za darmo i tak samo fryzjer za darmo strzyc

Gość biedna_krawcowa
To ja bym musiała ich obszywać??? To przecież była bym jeszcze biedniejsza!

Gość Agnieszzzka
Ahaha,w zyciu wiekszych glupot nie slyszalam . Moja siostra SJ jest fryzjerka i normalnie obcina inne 'siostry' za kase. A to ze ktos pomoze w malowaniu sali to tylko dobra wola. Nikt nikogo nie zmusza. Co do pytania mojego : Czy kobieta SJ po 50tce (wdowa) moze umawiac sie wieczorami i calowac z mezczyzna? Twierdzi ze to tylko przyjaciel,siedzi u niego nawet do 1:00 w nocy a wczoraj przylapalam ich na calowaniu sie. Czy takie schadzki i calowanie u SJ jest dopuszczalne czy tylko po slubie?

Gość bambiska
Ja pierdole....ta sekta ci wode z mozgu zrobila...

Gość Agnieszzzka
Wode z mozgu? Ja nie naleze do tej religii,ale nie pozwole zeby ktos swoim zachowaniem szkalowal ich imie. Juz jednego zalatwilam.

Gość Agnieszzzka
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość bambiska
Juz jednego zalatwilam - kogo, SJ - to bardzo dobrze zrobials!

Gość Agnieszzzka
Bo nie bedzie tak ze tu udaja swietych a na boku co innego dlatego pytam. Jak mi ktos odpowie na moje pytanie to juz sama wiem co zrobie. Albo ruchanie,albo zycie jak prawdziwy SJ. A nie robic gnoj i szkalowac opinie. Nie wiem co ci ludzie sobie mysla. Ze nagrzesza,a potem ida mydlic oczy na zebraniach i udaja poboznych.