Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaa

śmiech dziecka

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaaaa

Witam , chciałam się zapytać co potrafią wasze 5 miesięczne dzieci?? Moja mała praktycznie sama już siedzi , cały czas wywija nóżkami wkłada stópki do buzi, i cały czas się śmieje , uśmiech nie znika z jej twarzy , uśmiecha się do wszystkich a gdy ktoś na nią nie patrzy robi charakterystyczne dla siebie " eeeeeejjjjjjjjjjjjj" . Śmieje się w głos , "mówi" do swoich pluszaków,kwiczy , krzyczy z radości. Jak jej śpiewam zatyka mi rączką usta (no fakt głosu to ja najpiękniejszego nie mam). Jest bardzo ciekawa świata wszystko musi dotknąć zobaczyć, a gdy leży na łóżku i ktoś przychodzi do pokoju sama podnosi główkę i potrafi tak ja trzymać dość długo w powietrzu . Czy wasze maluchy też pokazują język?? Bo moja mała bardzo często wyciąga język albo robi takie "brum" języczkiem .Mam jeszcze pytanko jak wasze dzieci przesypiają nocki i ile śpią w dzień?

Gość akakakaruzela
a o co tobie kobieto chodzi? chwalisz się czy co????

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
heheheheehe chwalić bym się mogła gdyby mówiła pełnymi zdaniami , a ja po prostu sie pytam co potrafią inne 5 miesięczne dzieci

moj jest troszke mlodszy ale oprocz tego ze sam nie siedzi i nie wklada stop do buzki to cala reszte co opisalas robi:)no i moze jeszcze bardzo glosno sie smieje jak widzi swoje odbicie lustrzane:)