Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetyckaaa

popoularnosc platform wibracyjnych ?

Polecane posty

Gość kosmetyckaaa

mam takie pytanie, troche usiluje zrobic wywiad srodowiskowy odnosnei tego sprzetu. mianowicie znalazlam cos takiego : http://www.splendore.pl/Nowoczesna_platforma_wibracyjna_BODYHELP_FIT360_p9512.html za 3000 zl . widzialam wielokrotnie w klubach takie urzadzenie i zastanawiam sie nad zakupem tylko czy to dobra inwestycja? wynajmuje pomieszczenie gdzie mam solarium i robie tipsy i mam troszke miejsca wolnego iwec zmiescilo vby sie takie urzadzenie nawet i scianka odzielajaca jest . Troche sie rozpisalam :p Konkretnie pytam czy korzystacie z tego urzadzenia w klubach fitness, czy cieszy sie popularnoscia ?

Gość paulinaaareee
z tego co widze na grouponach itp to ludzie z tego korzystaja natomiast jaka jest tego skutecznosc to nie wiem..

Gość ja chodze na platforme
wibracyjna i wiem ze duzo ludzi chodzi tylko nie wiem czy Ci to wyjdzie jak kupisz jedną chyba ze masz juz duzo klientek na soalrium i te tipsy to mzoe by Ci sie oplacalo i jak dasz fajna cene to tez jest szansa a w jakim miescie masz ten salonik?

Gość kosmetyckaaa
w Krakowie blisko centrum i na wszystkie uslugi mam niskie ceny bo place niski czynsz, wiec z tym tez bym nie szalala . A musicie sie umawiac na seanse na platformie czy zawsze jest wolna? I ile placicie ?

Gość safe33
NIe. Tak ćwiczą leniwe tuczniki. Do klubów fitness ludzie przychodzą naprawdę poćwiczyć.

Gość ja place
ja place 100 zl za karnet 5 wejsc, bo za pojedyncze musialabym placic po 25 zl to mniej sie oplaca ale kupilam niedawno kupon na gruperze za 50 zl na 5 wejsc i to jest fajna cena ;D tylko tak tanio raczej normalnie nie jest..

Gość oczywiscie ze tak jest
to jasne ze z tkaich urzadzen korzystaja leniwe osoby lub poprsotu zapracowane i nie lubiace wysilku tak jak np ja ;] korzystam z roll, vacu, masazerów, saun IR bo nie chce mi sie cwiczyc ale czy to cos zlego? na tym tez sie troszke poruszam a gdyby nie te urzadzenia nie ruszylabym tylka wcale dlatego jest to dobre dla leniuchow, zagonionych osob i mobilizuje mimo wszystko

Gość kosmetyckaaa
masz racje ;) 15 zl za jedno wejscie np. przez pierwszy miesiac to dobra cena? mam duzo Klientek na soalrium i pazurki, obok jest salon fryzjerski to czesto przychodza z salonu do mnie i powaznie sie zastanawiam nad tym tylko nie chce inwestowac jesli nawet mi sie nie zwroci..

Gość liczac ze..
mialabys 10 klientek w ciagu dnia to po 20 dniach Ci sie zwroci - nei jest to duza inwestycja takie 3 tys. bo pewnie za soalrium dalas z 20, a solarium jest masa . moim zdaniem spoko pomysl jak Ci wyjdzie to mzoesz kupic kolejne i rozwinac interesik - pomysl o jakims plakacie przed salonem albo dawaj znizki na inne uslugi to zyskasz wiecej Klientow. jesli kreci Ci sie interes przy soalrium i tipsach czego jest multum to naprawde musi Ci sie to krecic wiec dodatkowe urzadzenie powinno wypalic - tak mysle

Gość kosmetyckaaa
mam klientow duzo- glownie stalych , ale nie mam az takiej rewelacji by pozwolic sobie np. na vacu space czy kolejne lozka na solarium( mam dwa). na szczescie w Krakowie ciagle pada to na solarium chodzi wiele osob a tipsy to wiadomo - co miesiac przychodza te same osoby na uzupelnianie itp.zastanawiam sie nad kupieniem tego za 3 tys. i dodatkowo tego: http://www.splendore.pl/Platforma_Wibracyjna_BODYHELP_FIT350_p3760.html tylko narazie nie ma na stanie. a nie wiecie czasem czy to duzo pradu zzera? bo solarium to autentyczny pozerac pradu i place ogromne rachunki :P

Gość ulaaaaaaaaaaaaaaaa
boze jakie to tanie jest! mysl;alam ze duzo iwecej kosztuja takie urzadzenia! kupilabym sobie do domu nawet taki sprzecik :D :D gdybym miala kase :P:P

Gość CeeeeelkaNia
zapytaj w salonach innych co maja ten sprzet albo do tego sklepu zadzwon napewno Ci poweidza jak z tym pradem jest. kurde rozmarzylam sie zeby sobie taki salonik otworzyc ...;)