Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnydzienzycia

kiedy Polska bedzie krajem DO ZYCIA...

Polecane posty

Gość kolejnydzienzycia

kiedy gwalty zbiorowe beda zglaszane na policje i cos sie bedzie z tym robilo. Bo w zasadzie to oznacza BEZDZIETNOSC. I zmiencie sobie prawo na takie, zeby za to mozna bylo egzekwowac jak sie nie chca winni wieszac. Na przyklad taka moja klasa - szef im sie powiesil i mieli za nim sie juz dawno powiesic a co dalej? OFiary? Szef gwalcil bo NIE CHCIAL ON DZIECI - no to chory umyslowo. Laski mialy nie chciec. Ale poglady mozna zmienic. Moze po prostu nie lubily dzieci, ale mogly je polubic. Dlaczego on je gwalcil jak sam dzieci nie chcial? BO ONE TEZ. To sady powinny byc i takich karac facetow. A w ogole on powinien byl isc do psychiatry DO DZIS bo matki nie da, ale dzieci nie chcial. No to byl on normalny? I wiecie czemu on ocalal? Bo ja nie mialam Szekspira - tak uwazaja. No bo ja sobie zrobilam, ze NAUCZYCIEL to jest AKTOR, nie do konca, ale humor na lekcji. Zawsze w sumie dobry mialam - jak sie nie darlam po uczniach. No i zle. Mialam miec rodowod na szkole i PO NIM. Do piekla a tak sie ze mnie SLUSZNIE smieja, ze bylam mila, sympatyczna i taki koniec ze zrec co nie mam. A larmo czy mialam? Najrozniej, ale dyrekcja o mnie nie stala i mnie mieli w dupie. I wiecie no to on adopt z USA i ma kolegow, ale reszta tej klasy jak sie nie powiesza to do piekla za zachowanie wobec wychowawczyni bo nie rozumieli ze byli od Judasza bo kazdy uwaza, ze ja jestem ich wychowawczynia NA ZAWSZE po brygidkach, ale oni sa od Judasza. A pani od Lucyfera sie dowiem - na nich. Wylacznie na nich i tyle :( A brygidki do piekla nie ida? One maja rodowody biblijne - po co takie glupoty tym facetom gadaja? To sa ryby i pasowalo jednemu, ale sie powiesil bo maja rodowody biblijne to on tez od sw. Jana Ewangelisty przez Apokalipse na mnie -bo jak moze byc w USA ten moj uczen. Przez Apokalipse. Bo poszlam przez klase. To nie bylby w USA. Ja poszlam bo mnie diabel porwal. Temu. Bo w takim razie uwazalam ja chyba nie mam uczyc. takie cos zeby mi sie stalo? I chcialam od razu wyjechac ale jeszcze jakis glupi egzamin i po mnie. O Niemcy nie bede nigdy stala i koniec. banda swin, zer, zeby mnie w spokoju zostawili. Nie. No to nie i koniec :( Czesc :(

Gość kolejnydzienzycia
Bo wiecie teraz na mnie w Niemczech - i tak bym nie chciala uczyc ale na mnie, ze nie chcialam sie z nimi spotkac bo... i wiecie o czym ja mialabym mowic? Ze maja sie jak najszybciej powiesic bo porownuja sie z brygidkami w Niemczech? Dobra rada ich BYLEJ wychowawczyni - ze sie maja powiesic i tyle. Brygidki maja dodatnie rodowody biblijne a oni nawet jesli to od Judasza i do piekla. I wiecie gosc myslal tak - on nie chce dzieci, a laski tez, no to zostaje gwalt, zeby bylo SPRAWIEDLIWIE. Ale czemu? I BYL RYBA. No to mu Bog to uznal. Plus adopcje , zmiany panstwa i wiecie - ja wiem, ze zmiany na twarzy np. uderzenie i nie ma dzieci, a co dopiero gwalt i przez takiego laski nie moga miec dzieci, ale faceci tak. To ksiadz zamiast to popierac powinien kazdemu w pysk walnac 3 razy najlepiej tak zeby zeby sie ruszaly i nie moze miec taki gwalciciel dzieci bo sa ochrzczeni, a poza tym to za pieniadze sie robi takie rzeczy. Jedyny powod i tyle :( I nalezy wiedziec ktorzy gwalca i w razie slubu nalezy powiedziec kobiecie ze sie wiaze z gwalcilem pobitym w pysk i dzieci moze nie miec. Moze miec a moze nie miec. I tyle. To zawsze przeciez wiadomo jak ktorys sie zeni i tyle. A tak? Co ? ja mam stac o takich glupich ksiezy? Dajcie spokoj. A I przykazanie i czary. to juz w ogole widzicie - dajcie spokoj mi z wszystkim i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
I wiecie to klasa sobie zwalila na mnie, on napisal ze powiesil sie przez angielski ANGiELSKI nie przeze mnie - to sobie dorobili i tyle. I wiecie - ja sie nie dam. On byl od Judasza przez te gwalty, ja sie nim przejmowac nie musze - to byl wariat. Matki nie dal a gwalcic szedl bo DZIECI NIE CHCIAL. No to jak matka to dzieci. Jemu sie nikt normalny nie da i tyle :( Przykro mi. No to nie chce dzieci bo STRASZNA MATKA i tyle. To jest logiczne a tak? I ochrzczony. Bo przed nim Apostoly klekna. Chyba on przed nimi - daleko mu. A wszystko za pieniadze bylo w czasach apostolow. Rodzaj platnego morderstwa i tyle :( Ateraz? ZA DARMO. No to juz zero racji. Bo Zydzi wszystko za kase i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
I przez te jego matke ja wyjezdzam bo TAK UWAZAM katechetka i przez to nie mam szans sie wybronic z niczego w kosciele. Katechetka wiecie. Na szczescie juz widzialam dzieci podwojne morderczynie - katechetek. Na przyklad w ostatniej firmie. A ta Kamilla kto wie czy nie corka katechetki. Co tak brata zabila? Mialam sie zapytac wiecie - jedyny blad. Bo moralna, religijna, ale krew na rekach. I tak tam przepadlam. Bo powiedza, ze MIMO WSZYSTKO powinnam moc wrocic. Ja mialam sie i tak pytac czy moge na dniowki OD RAZU a jak nie to spadac. I tak wszystko zle i tyle :( To jest wina brata i dlatego nigdy sie nie dam i koniec. I tyle :( Amen :(

Gość kolejnydzienzycia
I on taki za ta matka, a ta matka idzie do piekla. Musialabym ja wybraniac jak rodzicow. Ale jej nie wybronie za brak srodkow do zycia PRZEZ NIA. BO ZNOWU KOSCIOL PSUJE MI OPINIE. I ja to wszedzie w swiecie powiem i jestem czysta bo czemu nikt na mnie nie reaguje - skad ta ilona, te borowki. I ta Kamilla to wiedziala bo wiedziala, ze nic jej nie zrobie bo mi sie uczen powiesil i wszyscy za to na mnie. Przez to bylam z kalet. Na szczescie nie jedynak i taka mialam opinie. I znowu mi kosciol wszystko popsul u brata i pospul caly zachod. Przez polski kosciol jest Afryka i Chiny - w takiej kolejnosci i tyle. Mieli byc sekta - Bog im to wyrzuci i ich nie chce i tyle. A ja nie musze juz wcale chodzic do spowiedzi ZA BRATA bo go przeze mnie w tym ogrodnictwie nie chca. Niemcy. I tak mu nic nie zrobia, ale... a wiecie za co? Ze Ruski nie dal do biura i po mnie bo do niczego nie doszlam. O coz.... to po kurwie i tyle. Bo w sumie zwykla kurwa i znowu nie mam opini przez szmate. No to niech jej bronia bo moze ja wylac. MATKE SWOJA. ile on ma tych matek Niezly jest - same matki a zboczeniec ostatni. Niezle - istny Niemiec. Bo nie Niemiec - idealny :( I niech se go zezra. A mnie w USA powiedza. Ooo to daleko co - ja moge byc w Polsce. i tyle :( Po zmarlym bracie i tyle. Ale swinie - wiedzialam ze mi swinia ale jak? I dlatego nikt sie do mnie nie odzywal. Ale sa wiecie. Jeszcze szmaty musialam ratowac zachodnie. Tak mi procesy ograli - samobojstwem psychola i tyle :( Niezle :( Ja to mialam wiedziec - bo w koncu wiecie rodzine mam , a na drugi dzien wypad, rzucanie, Iwonka - bo uczen mi sie powiesil. No to teraz cala klasa bo mi procesy ograli i mnie w Niemczech nie chca. Nie ja mam te procesy do dzis. A tego samobojstwa? Bez znaczenia. To jest wiara, a ja nie wierzylam jak tam uczylam. W doktorat swoj wierzylam. Dlatego moga sie ci uczniowie powiesic bo moze sie mialam nawrocic i pokutowac tam po tej ocenie negatywnej pracy, ale z takich ludzi? RYB? POTWOROW? NIedziweidzi? Oni wszyscy powinni sie powiesic za te gwalty a ci ksieza tez. Ci ksieza tez i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie niech sie ci faceci troche ze mna licza. przeciez ja tez moge zabic! Ja go nie zabilam. On chce dac ruske do biura i na mnie, zeby mnie na dol wrocic. TAKI JEST :( No 1000 euro to moze wyslac, ale na dol mnie szmacic? Bez przesady :( To pojade z Polakami i tyle. A ruska i tak nie pojdzie do biura PRZEZE MNIE i tyle. A Pan Haki? Czy on mi zyczy smierci z rak zawodowego mordercy? To wariat jest i tyle. Dajcie mi spokoj z calym ogrodnictwem. A ta pierwsza firma tez mnie pociorala niezle i czemu nie dostalam zaproszenia na pogrzeb. Czy infa? Jak ja moge wychowawczynia tej klasy byc? W ZYCIU przeciez dajcie spokoj :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie jedyne co tam moge to robic zdjecia kwiatkom i TYLE mnie to obchodzi. Opisywac je i kase pomnazac. A co ma robic Haki z Zaklina? WSADZIC JEJ DO DZIURY a do ktorej to nie wiem bo to Zachod. To nie wiem. W Polsce do dupy a tam? Do ryja pasuje. Moze beda niebawem tam zwiazki gdzie dwoch ludzi wsadza sobie do ryja. I tyle. Albo facet i baba i ona jedynie mu bierze do ryja i tyle. Tak by mi pasowalo po ogrodnictwie. Wybaczcie to ja sie nie pisze i tyle. ja tam bylam dla kwiatkow ale nikt tego nie rozumie. Ogralam tez jedno zero tu niedaleko mnie z innej firmy i nie musze sie nia przejmowac. KWIATECZKAMi bo po co mi one. A na dodatek mialam sen troche o niej i tyle. I tym snem wojna z nia. Niech sie z tym liczy. 4 sny to wojna i tyle. Bo mnie sny uratowaly na zachodzie i tyle. kosciol mi powiedza. No jakbym do niego doszla. Dopiero w 2 firmie. Po prostu nikt mi reki nie podal, jedno swinstwo, a teraz moga sie wypchac i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie teraz przynajmniej Niemcy wyrzucaja tego mojego brata i cos z tego rozumiem. Ale nie przeze mnie bo ja tam rzadze. i tyle. Moge byc bo amazon mnie nie chce. I dobrze - i tak bym zostala bez kasy. Jak w ogrodnictwie bo widac. O to chodzi powiem , tego nie wiedzialam. A ja musze miec srodki do zycia i do widzenia. I Niemcy mysla - wreszcie sie do niego dobrali - do tego zboka. No i slusznie ale i tak rzadze ja bo rodowody ma ode mnie i teraz wiecie - to jest z ojca - on bedzie chodzil na cmentarz do matki - to jest jedyna MARYJA bezdzietna, on jako jej dziecko, i zamiast wziac jej rodowod, ozenic sie z lesba to po prostu nie , on woli moje. Czemu on sie nie chce ozenic? On by sie ozenil, ale cos by musial zrobic. No wsadzic do dziury powiedza TEJ RICHTIG. No tez powie, ale nie tylko i tyle. I zeby sie kazdy od niego odpieprzyl bO ON MA MATKE i wiecie teraz powinni isc za mna- co robi pan Haki i Zaklina i juz ich maja. Ile to dzieci planuja? I oby ich razem do paki wsadzili bo co jak co - wyrzut rozumiem, ale morderstwo? Bez przesady i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
:( :( :( za brak papierow nalezy sie 1000 euro odszkodowania. Bo co robi pan Haki to jest sluszne pytanie. Kto mial wyslac papiery? HAKI i tyle :( A jak nie to 500 euro wiecej i NA MNIE. i wtedy by mial racje i bym nie wrocila ale bym mu przyznala jakas racje. A tak? Ze nic oprocz kasy, a tak? I tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
500 euro za co ? sie zapyatacie/ Ze mi nasral ze nie moge juz liczyc na stala prace na zachodzie bo czemu nie chce wrocic za to. ON MI CALE ZYCIE ZASRAL TEN HAKI I ZAKLINA. A Agnieszka ktos zapyta? Ona mnie zle wyslala na Hakiego i tyle. No to bylam ustawiona zeby placil i mial sie ze mna liczyc jak mu zalezalo na Anglii i tyle. A powinno bo jak wyleci to gdzie pojedzie? Do domu mi powie i sie smieje. Do matki i ojca. I wezmnie dzieci ze soba. Najwyzej sie zabije - jego sprawa. Albo ciebie mi powiedza. No to mial siedziec i dalej sie Niemcom nie dam. Ojcobojca lepszy ode mnie. No to niech sie z moim bratem uzeraja NA ZAWSZE. latajacy Holender i koneic :(

Gość kolejnydzienzycia
Ojcobojca Z ALABANI bo zeby jeszcze z Afryki. I wiecie czemu nie trzymam z katechetkami. Bo wszystko przez nie! Jakie to sa i tyle. No cos tam zarobilam w pierwszej firmie. 300 euro na koncie po miesiacu. Dajcie spokoj :( I niech mnie przestana oskarzac o samobojstwo BEZ SENSU bo mialam 2 procesy w szkole i to sie liczy a nie samobojstwo. To jest problem i kasa moja. Samobojstwo. 11 za malo i tyle. A jak sie cala klasa w sredniej powiesila przeze mnie to co? Przejal sie tym ktos? Jedynie, ze mnie sobie ograli zwyklym zerem. A gwalty? I to samo bylo. Ja sie tam pogwalcilam :(

Gość kolejnydzienzycia
i teraz jak nie dostane podatku to wiem za co a nie takie cos co mi zrobili rok temu. I jeszcze prace pomoglam tam jednemu miec. Gdyby nie to to po mnie. No wiecie co... :( No coz... oby ich slzag tam trafil wszystkich i koniec :( Czy dostane podatek czy nie? JAK MOGLI? Ograli mnie corka katechetki i w dupie mieli za kafe bo jak taka religijna to mialam siedziec w Polsce i reli uczyc. A urzednikowi powiedziec o co poszlo. A KASA? No i wiecie oby do piekla poszli i wylecieli wszyscy za moje nieszczescie bo mieli mi dac do swiat byc i nie wysylac do chlodni i tyle. Przeszukali mi walizke, zgnoili od razu. Oby to malzenstwo szlag trafil jesli mi grzebali w torbie i tyle :( JAK MOGLI :(

Gość kolejnydzienzycia
Nie wiem wiecie czy gdybym tryzmala z ta co mnie wyslala to bym lepiej skonczyla ale tylko tak moglam sie tam ostac. Jak inaczej? I zaraz widzieli ksiazki do nauki francuskiego, wszystko. Swinie :( To mieli gabke tez widziec nie? Gabke mi ukradli i przez to mylam sie papierem sciernym. Bo czym ja sie mylam bo po nich? PAPIEREM SCIERNYM bo mi kazda gabke ukradli - tacy sa :( A po co? Zeby se nia wytrzec dupe i tyle :( Po co? Glupie pytanie nie? Po co jest gabka. Zeby wytrzec ...tablice, nie? W szkole :(

Gość kolejnydzienzycia
Ale oni mnie urzadzili wiecie. Ale pieknym za nadobne. Wszyscy wyleca i koniec. Bo mialam dostac cos wyzej w Niemczech i spokoj ze mna. I moze dalej USA albo Kanada, Australia. Ale z wycieczek najbardziej i tyle. TAK. A nie teraz bo mi dadza na wycieczke bo taka jestem. Ja taka nie jestem. Ja moge WIECZNOSC siedziec na dupie i nie robic nic. Dlatego mieli szanowac, ze cos robilam. bez sensu. Tym bardziej - w Polsce nawet kible sa bez sensu a co dopiero doktoraty i koniec :(

Gość kolejnydzienzycia
I ja jeszcze sie NAPILAM od iwonki w tym wszystkim. Ale ja bylam naiwna. jak dziecko. Za to teraz moga mi robic opinie jaka chca. Wszyscy skoncza marnie wiecie i tyle z dostawiania sie bez sensu do takiej jak ja. Zawodowej morderczyni. Bo ja ich wszystkich zabijam. jedynie ze odduychaja. Ale po co? Bo zyja to nie morderca. Nie szkodzi. Czlowiek jest wieczny - juz niczego nie osiagna bo mieli byc sprawiedliwi, uczciwi, z zasadami a oni? I tyle i wszyscy na mnie - banda lysego i po nich i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Przez nich nie moge na zachodzie uczyc i sie nie dam. BANDA MORDERCOW w pracy fizycznej nie bedzie mi rzadzic. Bo mialam miec opinie I KASE i wyzej. Przynajmniej jedno a ani kasy ani opini i nie moge uczyc. A powinnam. A po co? Bo jakbym wyleciala. Bo by mi dali choc mi nie zalezalo bo zasluguje, ale taka opinia i nie. I wiecie ja sie z tym pogodze, ale ja nie bylam NICZYJA wychowawczynia za to samobojstwo bo nie mam stalej pracy przez wychowawstwa i tyle :( Bo to wiem i koniec :(

Gość kolejnydzienzycia
Bo rodzice by chcieli zebym uczyla. A rok temu? Nie moglam do szkoly czegos rok temu dostac? A opinia mi powiedza? No ale niesluszna. Bo bioli bym rok temu OD RAZU poszla uczyc i tyle. A teraz? NIE bo opinia. Jezdzic sie balam bo ZWOLNIENIE DYSCYPLINARNE. tak bylo. I tyle. No a szkola to papiery bym przyniosla i wytlumaczyla to zwolnienie dyscyplinarne. Poza tym tam by mi Polaki nie nasraly a w aucie od razu przeciez i tyle :( Bez sensu. A teraz mi robia opinie lesba za 2 nauczycielki w sredniej brata i uwazaja, ze moga. Nie moga, zupelnie przeginaja ale to ich schylek jest na zachodzie i tyle :( Bo mieli sie w szkole nie wpieprzac - ja sie nie znam na szkole a co dopiero oni. Babe umieja zabic od przedmiotu, a dalej? Niczego nie rozumieja i tyle narobili. A przeciez moglam w szkole z glodu zdychac. W Niemczech, a w Holandii tez i tyle :( A nie? Ale kierowca. Balam sie bo nie mialam doswiadczenia ZAWODOWEGO w Polsce. I OPINI. Nie mialam. teraz mam DOBRA. A skad? Tez dziwne. Wiecie co sie w tym liczy? PUNKTUALNOSC. Wypadki to raz, a zawodowy kierowca to PUNKTUALNY PRZYJAZD. to wcale nie jest takie proste i tyle. PUNKTUALNOSC sobie trzeba wycwiczyc i za to opinia. Bo ja ich wysmieje - za co ta opinia? Za punktualnosc. No wlasnie problemy mialam PUNKTUALNIE na czas w pracy byc. Pociagiem powiedza. A samochodem tez najrozniej bywalo. Najrozniej i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
ja po prostu mam za krotko prawo jazdy zeby jezdzic zawodowo a wiecie to trzeba sobie zrobic plecy w Polsce zeby nie wyleciec tutaj na drogach. tam to tam nie wazne. Tu jest wazne. Jak wymysle jak ograc tutaj zebym mogla jezdzic to moge tam probowac. Przynajmniej jakis dypolom po roku na przyklad ze zdalam prawo jazdy, kupilam auto i jezdzilam bez kolizji i np. znaczek. I juz ograne prawo jazdy, a tak? Zostaje prawo jazdy i 4 podejscia. Liczy sie za co sie dowiem. Nie - to musi byc ograne i koniec. Punkty - no ale to cos na plus. Nagrody za benzyne - bez sensu :( A wypadki? A kolizje? A przepisy? Takie rzeczy i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie to jest cos takiego - co chwile sa zmainy przepisow i np. serwer w necie ZNAM I STOSUJE PRZEPISY DROGOWE i raz na rok test, znaczek I TU jestem OK i tam moge jezdzic i tyle. Dla chetnych taki konkurs i tyle. Np. testy co rok powtarzac czy rebusy drogowe kto jedzie i tyle. Tyle . Choc teoria bo straszne drogi i moze byc. Jakas naklejka na aucie i moga byc. Na jakim tu - tam zdjecie i sa ograni, a tak? Nieogranych nie beda chcieli i tyle. Tyle starczy mysle bo o czym gadac? O przepisach - zmianach i pasuje i tyle. Bo nie o drogach. Nie ale o przepisach i tyle. Np. pasy byle co i tyle :( TEORIA bo w Polsce nie ma praktyki i tyle. Bo mi beda wymyslac a to bez sensu - ogranie i PUNKTUALNOSC. I tyle :( jak dla mnie. I zdrowy rozsadek bo wypadek sie moze zawsze zdarzyc. Czasem wymuszony bo rejestracja i tyle :(

kolejnydzienzycia rozumiem wiesz rozumiem Cię pamiętam takiego dnia wsiadłam do tramwaju numer 5 i był deszczowy dzień, wewnątrz było prawie pusto więc usiadłam patrzyłam w szybę tak zimno ponuro było serio to już październik był. W każdym razie w pewnej chwili podchodzi do mnie kontroler i żąda abym okazała bilet, a ja bilet włożyłam do torebki i nie mogłam znaleźć więc proszę go niech Pan zaczeka a on wystawił karę jak się zdenerwowałam taki wstyd. Potem wysiadłam a tam plakat PO że niby polakom żyje się lepiej. Wielkie gówno prawda: ;/ no cóż szkoda że nie było blisko żadnego PGR bo bym sobie coś ukradła

Gość kolejnydzienzycia
I wiecie jakies listki czy dyplomiki na adres domowy z tego netu powinny byc i wtedy by wiedzieli jak ktos takie rzeczy zbiera, ze moze jezdzic za granica. ZE MOZE a nie ze jezdzi. To nie jest to samo. ktos se zbiera nagrody punktowe. Bo inaczej jak wiecie? i tyle. I te osrodki egzaminacyjne powinny to miec. Oplata? Symboliczna najwyzej i tyle. Powinno byc za darmo albo biuletyny zbierac - zmainy w przepisach ruchu drogowego i tez mozna na zachodzie jezdzic - tam w necie tu zeby przesylali do domu. Wlasciwie to te centra powinny to publikowac i wydawac wiecie i e-mailem do skrzynki i test rozwiazac raz na rok - imie , nazwisko wiecie i I proba, II proba - Z TEGO i tyle. Z tych materialow. I tak sa ograni kierowcy ze sa z Poslki. Np 4 biuletyny, test po roku i dyplom do domu i tak caly czas i wtedy np. za granica moga jezdzic bo przeciez jak inaczej porownac cokolwiek. To moj pomysl jest i patent i tyle :(

ale co warto zauważyć w USA wcale nie ma dobrobytu, to nazistowskie państwo gdzie niby jest równouprawnienie ale tak naprawdę go nie ma. Tam aresztują za nic, nie ma wolności słowa, są tylko dwie partie polityczne, kraj jest tak zadłużony że tylko kilka dni i upadnie. Wiecie może i to dobrze bo przypomina trochę stalinizm, ale wiecie komuna powinna szerzyć się na świecie jedyny błąd komunizmu była krytyka religii pamiętam jak byłam mała trzeba było ludziom jeździć z tych wsi do Łodzi po towary, takie piękne czasy szkoda że ich nie ma :(

Gość kolejnydzienzycia
Bo wiecie kierowcy CHYBA patrza na trasy a moim zdaniem to nie ma sensu. Przepisy i punktualnosc i tyle. tyle mozna wyekzekwowac i koniec :( tak bym widziala kierowce polskiego na zachodzie. a inaczej? to juz sprawa jest panstwowa. Te 4 biuletyny - test imie , nazwisko - np. 100 zl oplaty - to trzeba wiedziec po co sie to zdaje i tyle. A testy tez w tym moga byc BIEZACE PLUS ZMIANY PRZEPISOW. A reszta to pracodawca, zeby w Polsce byli kryci za wszystko i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Bo wiecie ja sie wybraniam ,z e powiem, ze nikt mnie z Polski na tym zachodzie nie chcial bo pracy dla nauczycielki 9lat w szkole nie mam do dzis i jak mnie chcieli skompromitowac doktoratem w Polsce to w sumie jak inaczej? A oni? Kierowca ale jak? Po 4 latach prawo jazdy? No to wakacje choc samochodem. Przeciez ja tylko w lesie niedaleko tym autem bylam. W szkole moglam uczyc bo tyle wiem. Tam poczytac byle co w byle jakiej szkole 1 lekcja np. biologii po angielsku. Czemu nie? A tak? Na nocki mnie wyslali. To sie dostosowalam do nocek i tyle. A jak nie biola to cos innego. Bez sensu powiedza. Dla mnie to ma sens, a kierowca? Po co? Zebym w polsce prawo jazdo stracila? Bo czemu nie chcialam bo tak mi to wygladalo. No wybaczcie jak ja wygladam po tym roku? I oni dobrze dla mnie chcieli? Albo benzyna spuszczona co 5 minut. A na wakajce czym? Gdzie? Jak? Tramwajem bo tak pasuje. Bo dla mnie szkola to dojazd i tramwaj sie licza bo widza bo tak mnie pomawiaja w 1 szkole. No ale co jest warta OPINIA z Polski. A wiecie - one mi papiery daly w tej pierwszej szkole. Mialy nie dac bo wszystko przez to i DOBRZE to wiedza, ale jeszcze tam mnie pomawiaja. Na szczescie na amazon. de a to bez sensu i tyle :( Bo tam rzadzi Afryka za to ze im nie placa. Tacy sa Niemcy. A po co Polacy tam pojada to nie wiem. No i bedzie ze przeze mnie sie grupa rozleciala bo 1 zjechal. Taka grupa ze 1 zjechal a inna miala i cala grupa sie rozleciala. A czemu zjechal? A w tym roku ten jeden by przyjechal a reszta nie i tez nikt nie rozumie czemu. A on tez bo w 1 strone. I wiecie - to wszystko jest Bitelsa ale jest na mnie. Przez stosunek z kobieta zakonczony wytyskiem na twarz i tyle. Ale nie ze mna - ze mna to na policji by skonczyl za takie cos. Bo on byl kierowca a twarz to kierownica. I DLATEGO sie grupa rozleciala przez TRANSPORT a nie przeze mnie bo wiecie kobiety maja dzieci w Niemczech i jeszcze zieciowie jezdza i caly transport kierowcy pojdzie przez miesiac w ksiazkach i tyle. Ale to to jedna sprawa, a inne? :( Bo dlaczego nie chce jechac ZEBY ZNOWU AUTA NIE STRACIC bo juz siedze w domu pol roku przez IDIOTE BITELSA i koniec. I wiecej sie nie dam i tyle. Bo czemu ja dostalam te prace? Wlasnie temu ze po amazon nie ma kierowcow i nikt nie rozumie czemu i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Bo weicie ja z 3 prac wylecialam bo nie moglam autem W TEORII jezdzic bo sobie stalam na tym amazon o tego kto placi. Bo jaka ja mam teraz opinie? I co dalej ze mna. No wiecie niby mialam zla ale co to - co to za praca te czekolady? Wali wam na leb. Od jakiejs Iwonki - lo kuzwa w 5 minut mnie nie ma, ale z biura i mnie wykoncza i siedziaialm. I tyle. i tak mi swinia kanalie i tyle. i kazdy to widzi i PRZEZ TO MNie PIEPRZA bo jeszcze oni z pracy wylaca i tyle. No wiecie - ja tez sie nie dam. Przez to te baby w biurze mowia ZE NAWET WOLA NA KONTO niz widziec tego Niemca i co ja wygaduje. I owszem bo pieniadze mialy byc na konto, a staly o 2 gejow, mnie poleciala praca w Niemczech przez ich knucie dla ich dzieci. teraz mi powiedza - do biura to mialam zglosic. Jak ja z nimi wygram? Dzieci maja w Niemczech - jezdza autami, przegram wszystko jak zawodowi kierowcy. No bo na amazon bylam i co ja z tym zrobilam? I kara ze nic nie zrobilam. A co mialam zrobic? Dac sobie wytrysk na twarz zrobic Niemcowi zeby prace miec? To biuro do sadu? Zglupialy cipy czy co. Niech im zrobi wytrysk na twarz on. Glupie zboczone kanalie. Jedynie, ze wyslaly papiery wiecie a reszta? Podatek? Kanalie glupie :(

Gość nie bo pomagaja sobie
Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe. Ten czas już niedaleki, bardzo bliski. Nie spostrzeżecie się, z której strony nadejdzie klęska... Już rozpoczął się czas panowania szatana, on teraz zbiera swoje żniwo. Walka o Królestwo Boże już się rozpoczęła. Tchórzostwo ogarnie niektórych z was tak dalece, że będziecie sprzedawać swojego Boga za srebrniki, by uratować skórę. Ci, co tak uczynią, pójdą na zatracenie, ci zaś, co w głodzie pozostaną wierni Samemu Bogu, będą doznawać łaski oczyszczenia i zbawienia.

Gość kolejnydzienzycia
I wiecie ja dobrze stalam w sumie tylko 24 byl koniec i tak sie mialo skonczyc i auto a one mi nie powiedzialy ze mam wziac wydruk godzin takie szczochy stare smierdzace i tak sie zaczelo ze auto stracilam. Bo ja sobie stalam o tego Niemca, pieniadze dostalam a one znowu bez kasy. Standart i tyle. No i 24 grudzien i koniec. I tyle. I i tak bym nie przyjechala bo tak i juz. Bo by mi powiedzieli ze po co jak nie szukalam stalej pracy. No wiecie - za dupa biura nie kombinowalam i tyle. No i koniec byl i w tym ogrodnictwie powinnam do dzis byc, ale tam byl transport a jak przez brak wydruku godzin stracilam transport i wylecialam. Dlatego pasowalo przeze mnie brata zabic bo teraz sie dowiem ze to niemozliwe, ze przze mnie go chcieli zabic. No tak bo ten Bitels to morderca na moj rozum, a jego szef tez i tyle. Moze z tego? To mialy pieniadze byc na koncie i wtedy sie nic nie dzieje. Nie wolno stac o mordercow bo nie ma kasy. A mi placili czyli co? Stalam o tego Niemca? Nie - o Ilone i tyle. I nie zabila nikogo i tyle :( I dlatego kase mialam. A te stare prukwy tego nie rozumialy. Poza tym jak mialam stac o goscia co nie rozumie ze czlowiek musi odpoczac, niczym sie nie interesuje. Ja nawet nie stalam o niego tylko o Ilone tak zeby mi placil i PLACil I 22 grudzien mialam miec wydruk godzin i to byl koniec. Albo mialy mi pizdy powiedziec ze wez i sobie ograj sobie OGRAJ ten wydruk bo poleci ci transport i pracy nie znajdziesz. I dlatego ja wylecialam z ogrodnictwa za transport i zaraz zrobilam z brata zboczenca i slusznie. A juz mialam zaczac wczesniej tylko przez staruychy nie umialam - a co nie nazwalabym go zbokiem sama z siebie? I przez to staly o niego ze morderca i zeby nie wyszlo. I co? I teraz do sadu jak pojda to przegraja pizdy i niech mi oddawaja 1000 euro lekko a praca stala? Ktos mi mial przypomniec o wydruku godzin jak placa nie byla na konto. Bo jak na konto to forsa i koniec. A tak? Co myslec o tych szmaciarzach? Wisielcach mi powiedza i tyle. Ale reszta ? :(

Gość kolejnydzienzycia
I wiecie pomawiaja mnie w szkole pierwszej ze nic nie robily na lekcjach tylko graly w wisielca i sie nic nie nauczyly. Lo matko to i tak sie czegos nauczyly i sie nie dam. W wisielca grajac mozna sie byle czego nauczyc i tyle. I kategoria sa i wszystko a ze PO POLSKU to ich sprawa i zdania mogli ukladac i byle co robic to po polsku grali i sami se sa winni i tyle. I wiecie - wszyscy ja na amzon mieli wydruk godzin a ja nie i wszyscy sie smiali , ja tego nie rozumialam i do dzis w domu siedze, a jak ja ryczalam w tym ogrodnictwie to tylko ja wiem i tyle. Bo ja myslalam, ze poszlo o kase i tyle. A do reki zalezy od kogo to leci transport. Od tego Haki nie bo nie robil wytrysku na twarz i tyle. Bo czemu nie pojade na amazon - niech jada stare prukwy DLA DZIECI. Bo one sa matki milosierdzia i tyle. A mnie niech 1000 euro przeleja na zapas i nie musze jechac. Tacy sa biedni, ze nie to nie pojade bo na razie przez nich jezdze bez sensu i tyle. I nigdy sie dam - polowa dniowki na nocce - wszystko bez sensu i koniec :( Ja tam plakalam caly miesiac w tych ksiazkach - nigdy im sie nie dam, wybaczcie i koniec :( W koncu wiecie - jakies deby ktore sie mialy powiesic lub siedziec nie beda mi rzadzic. A chory umyslowo promotor tez. 2 plus 2 zawsze bedzie u mnie cztrey i to najlepsza matma na swiecie, niezalezna od dyrekcji a reszta? :(