Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnydzienzycia

kiedy Polska bedzie krajem DO ZYCIA...

Polecane posty

Gość kolejnydzienzycia
Ale wiecie - dlatego po ogrodnictwie byla zemsta za te baby, ze mi tak NASRALY bo naprawde jakie swinie. Wszystko dla dzieci. Wydruk godzin powinien byc w biurze wiecie - tyle a tyle godzin i wszystko gra. Ale one zbieraly sobie to i ogrywaly biuro, zeby dzieciom bylo lepiej w Niemczech a reszta? I mialyby 100% racji gdybym MIALA STALA PRACE W NIEMCZECH DALEJ i tak mialo byc. A ja zmienilam panstwo i TAK WSZYSTKO ROZWALILY stare baby wydrukami godzin, pomawianiem szkoly, mnie i w ogole wszystkieglo i wszystkich i tyle. Bo bedzie na mnie. Nie wiem gdzie i co sie stalo, ale to sie nie popsulo przeze mnie. Cos polecialo bo sie to czuje bo nie mialy tego robic bo ludzie sie nie przemieszczaja w 1 panstwie tylko kilu. I teraz Holandia. I tam cos polecialo przez to i nie wiem co. A w Anglii? Jakbym pojechala do Anglii po amazon.de to WSZYSCY Z PRACY WYLATUJA W TEJ FIRMIE. Bo pojechalam PRZEZ TO do Niemiec i dlatego nic sie nie stalo, a jakby firma i Polska miala sens bo jak one mi udowodnia , ze im na ksiazkach zalezalo - to do Wielkiej Brytani mnie do pracy mialy wyslac i przez to wszystko leci - nie wiem co - ale czuje ze to wszystko jest zle i tyle i koniec. Ale dekle - bo w sumie powinnam jechac do GB i obgadac tam Niemcow, ze nie chca ksiazek dac Polsce i to by mialo sens, a reszta? i tyle. A ja tam wiecej nie pojade ZA TEN WYDRUK GODZIN i wiecie co - bo stalam o kase i czemu to sie stalo - dalej nie powinno nic sie dziac. Nie powinno ale KSIAZKI ze zalezalo im na ksiazkach niech to na amazon udowodnia - to nie mialam byc w Niemczech tylko w Anglii i PO NICH bo wiem - cala gora do wymiany, a tak? Wszyscy sie smieja ze mnie, ze mialam stac o zboka bo najlepiej sie NA TYM wychodzi, a nie o pieniadze i jezykno ale gosc byl zenujacy bo nie szanowal nikogo - do pracy rano mial przyjechac i tyle bym zrozumiala a reszty nie i tyle. Tam tez byla stolowka - o co mu chodzi? Zeby sie mogl wyspac o 11.00 rano wstawaj po nocce bo z kasa przyjezdza. A mnie wystarczylo ostrzec. A powiedza ze to kara za tego zjechal przeze mnie bo sie bal w biurze powiedziec, ze geje. Geje -powiem - akurat sie bal o gejow. O kase sie bal i TRANSPORT. I jak przyjedzie za rok to nie zaplaca, a nie przyjedzie ON to nie wiadomo bo ja sie nie licze bo nie zjechalam DO DOMU bo tylko to mi zostawalo. Swieta wczesniej. No to nie moglam. Ale teraz nawet tyle. Bo wiecie jak one im chca udowodnic, ze im na ksiazkach zalezalo w tym Wroclawiu - jakbym DALEJ byla miesiac w Wielkiej Brytani - wtedy mna na nich bo mnie zalezalo na ksiazkach bo to wiedza. I to jest do udowodnienia i sie juz nie dadza, a one jak to udowodnia? Tylko tak by mogly a nie potrafia i tyle :( I niech se ida dupe wytrzec Ilonie - tyle warte byly ich papiery, ze mi samochod polecial. Albo od razu wszystko na miejscu albo w biurze. I na pewno sie ich dzieci beda sie mialy teraz w Niemczech lepiej. Na pewno. Jak kazda wizytowka miala IMIE , NAZWISKO I ADRES wiecie - email mi powiedza. A podatki? I tyle mnie to :( Ale mi nasyfil ten smierdziel niemiecki na tym amazon. Wiecie moze i byl wyperfumowany ale... wolalabym zeby sie zesral na tej stolowce niz takie cos. Bo USA zostaje juz tylko przez niego i wyjazd do USA bo nie mam auta na zachodzie przez niego i tyle. I jego kierowce. Bo mial miec kierowce wiecie jak jezdzil tym autem i NIC BY SIE NIE STALO. Nawet by pasowalo - kierowca przyjezdza, on z kasa i rano by mogl przyjechac, nie musi tyle chrapac swinia ale on musi kierowac. I nie moge byc kierowca bo nie ma tych nalepek - tych testow, najnowszych jakichs zmian prawnych drukowanych i dlatego ja po prostu nie moge tam w Niemczech jezdzic i dlatego nie jestem z Polski i sie mam wyniesc. No to USA i koniec :( Ale historia. Ja bym najchetniej nasrala na te Niemcy ale co robic - ale numer :( BUTA :(

Gość kolejnydzienzycia
Zobaczcie jaka swinia ten Bitles wystarczylo to POWIEDZIEC albo zeby to na kartkach INNYM DRUKIEM, WIEKSZYM - WYDRUK GODZIN i mam stala prace juz w Niemczech w kwiatkach, mieszkanko jakies, a tak? On mnie tak nienawidzil i tak mi nasral ten pedal i tyle :( Bo on juz jest pedalem nawet jak nie byl. I do piekla za to, ze nie pracuje u brata i dlatego ja go musialam tak ratowac, a tamten przez Iwonke. O nie - ja sie tym ludziom nigdy nie dam. Obecnie jem kal popijajac moczem i tyle mnie obchodza. Ale mi nasrali - jak w Polsce. I to Niemiec. Bez rodowodu. I wszyscy sie z niego smieja. Bo by mi wiecie - przyslali te 1000 euro i po dobrym zachowaniu w Niemczech mam prawo stalej pracy w Niemczech szukac. Bo widza ze kropnal rodzicow bo poszlo o rodowod - wylacznie :( No to niech mi przysla wiecie 1000 euro. A wiecie co on sie zrobil na mnie? KOGUT i mnie ogrywa legenda, ale nie daje mi rady. Ja sie ja czuje jakbym miala szpony diabelskie a nie rece jak pisze na tej klawiaturze. A ja na niego niedzwiedz i koguta rozszarpuje. No - znajde prace to znajde. Ja hotel - tak Z KASA bede szukac - od razu pisze. Byle co moge robic - moze kogos znajde i tyle. Ale historia. A tego Niemca zabije bo on to wszystko, zebym nie dostala wydruku godzin bo po nim. Bo do wszystkich podeszli i nikt nie rozumie czemu ja nie dostalam. Zebym wrocila i po nich. A ja nie - bo tak ciezko i tyle. No i teraz ze godziny najwazniejsze - wydruk. A norma? No norma byla dla mnie - 150 elementow na godzine. I wiecie swinie bo co - na nocke polowa i tyle 50%. A na dzien 150 elementow i moga zbierac. Choc to i tak od zamowien zalezy. Ale swinie i kanalie ja nie moge - nie dosyc ze nie na dluzej to cale auto mi zajechali i bez grosza. jakie chamy, swinie, degeneraty - ale numer. I to taka firma sluchajcie - w koncu tylko literka DE i tyle :( I tak mu nie udowodnie ze przez wytrysk na twarzy auto stracilam - zdupiaj kale z dupy - i tyle mam mu do powiedzenia. Pani Twardowska chyba ja jestem uwaza - jaka szmata ja nie moge :( Ale sie znowu wkopalam. Moze dalej mi pojdzie lepiej i tyle :( Ja pierdziele i tyle :9 Pani twardowska - on ma fiola :( On siedziec powinien. W USA by siedzial. Moze przez to ma te firme? :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie - oni sie smieja ze mnie? Ze i tak niczego nie udowodnie. A kasa? A Ilona? Czy oni sa normalni? Wielkie firmy to sami mordercy sie dowiem. oni wszyscy wyleca. Jak nie wroce to im nie przedluza licencji bo to wiem. I nie wroce i nie dostane stalej pracy w Niemczech bo wszystko przez pedalow bo widza. No to mieli ich nie pomawiac - wydruk godzin w biurze, pieniadze na koncie - w koncu swiatowa firma. Ew. po pracy czy PRZED nie? Po i do domu. Wyspac sie i znowu to samo. Jacy oni sa :( Obym nigdy nie musiala tam szukac stalej pracy. Oby ten Bitels do piekla poszedl - zero racji. Wariat, fantasta, psychol i debil. Oto on jest. Bo on ma wyobraznie sie dowiem. A ja dopiero wiecie. Ale mnie urzadzil. Przynajmniej wakacje bym miala gdzies w tym roku a tak? Ale swinia :( Zycze mu zeby sie zabil , zeby go zabili, zeby skonczyl W SMIETNIKU, w worku na smieci , wszystko przez niego i tyle. Oby trafil do piekla - pani Twardowska ale kretyn :( On siedziec powinien - taki degenerat tak wysoko :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie jakby mi nie zaplacili kazdy by mi wspolczul - co ja mam teraz BLAGAC ich znowu o stala prace i cos dostac? Ale oni sa. Wole USA i koniec :( Trudno przez amazon .de moi rodzice na starosc zostaja sami, ale jak widac, ze wszystko przez morderce. Boze jakie towarzystwo. Wybaczcie ale to sie nie da. Spadam :( To mozna depresji ciezkiej dostac przez takie szmaty i zerska. POL ROkU W DOMU PRZEZ SKURWIELA stareego bo jakies szmaty postanowily go wydac. Polskie. Ale czemu za mnie? Czy ja jestem kurwa jakas? Bez sensu :(

Gość kolejnydzienzycia
Bo wiecie tam nie placa. To sie mialo skonczyc na wydruku godzin i dobrej opini. Bo z kasy nie pasuje mnie zatrudnic na stale bo tylko kasa. Ale ja chcialam miec dobra opinie. No to mam zla i pasuje mnie zatrudnic, nie? Ze nie tylko kasa. No to zla opinia. Bo wydruk godzin nic nie znaczy. Bo wiecie - ja chcialam tylko POPRAWIC opinie. Przez to tam pojechalam. I kasa. I tak szukac lepszej pracy. Ale pierwszego dnia zaraz sie poryczalam, ze ja tam nie poprawie tej opini nigdy :( I tyle :( I co wy na to? :( :( :(

Gość kolejnydzienzycia
Ja sie poryczalam wiecie, ze jestem w jakichs parach i MORALNA to juz nie mam szans byc, a co moze byc dalej? I ze zlosci na te pierdolnieta Ilone wtedy pierdlam RAZ i koniec. I tyle. Bo byla pojebana w leb i nic sie z nia nie dalo zaltwic. Chyba, ze PORONIENIE. A reszta? i to byl koniec. W zasadzie GDZIE TU SPADAC. Ale FIRMA i caly miesiac do swiat siedzialam wiecie. Bo co robic? I tyle :( Jaka firma sie dowiem. PLOTKARSKA powiem. No ale to nie w takim czyms, co oni robia i sie im ludzie nie dadza. Gwiazdy kto? Oni? Bez sensu. Zbieracze zalezy czego - w sumie ksiazek. Jeszcze pomysla nad tym czy oni sa gwiazdy bo po mnie twierdza ze sa. No wiecie - jak tam uwazaja - na pewno nie po mnie. Po mnie to depresja i zalamanie nerwowe. Gwiazdy po mnie? Co wy ... bez sensu :( Bieda, nedza materialna, depresja chroniczna i wrodzona :(

Gość kolejnydzienzycia
Mysli samobojcze - to ja, ale gwiazdy? Gwiazdy sa wesole, silne, usmiechniete - odnosza sukcesy i tyle. A ja? Co ja za gwiazda tam bylam - ja tam tylko cukierki jadlam. I to cos znaczy - bo czy ja tam cos znaczy. Tak cukierki ktore jadlam. A jakie? I ze na przerwe nie schodzilam bo sie balam. A czego? Ze mi na tej przerwie wpieprza. To cos znaczy. Ale gwiazda - nie ma co :( No i gwiazdy maja kase a ja? :(

Gość kolejnydzienzycia
Gwiazdy sa niemoralne a ja bylam moralna. No to ale gwiazda. Bez sensu przeciez :(

Gość kolejnydzienzycia
Tam chyba sa gwalty na tej stolowce wiecie i dlatego ten Niemiec tam nie przyjezdzal bo sie gwalca tam i tyle :( Tylko na kulturalna stolowke bo tak to co - jeden gwalt wiecie i tyle :( A na tej gdzie jezdzi nie gwalcili. Ale co - bal sie ze go zgwalca? Akurat. BO ja wiem czemu on nie jezdzil po pracy z kasa BO JEST ZEREM i to mozna zglosic wyzej I PO NICH. Bo za co ich wyrzucic? No a jesli nie wyrzucic to zwrocic uwage ze sa starsze osoby i dlaczego po 2 godz. snu idac z pracy ja mam isc na stolowke wiecie POL GoDZINy bo jakis tam cymbal sobie ze teraz bedzie przerwa na kase. I te sie smialy, ze zapalic mozna zawsze i taki koniec. Wszyscy mnie ograli petem - jak dziecko male - jak w tej szkole w Polsce. Bo dzieci mnie pomawiaja z 1 szkoly - rodzice ze grali w wisielca, kiedy tym wisielcem wiecie duzo mozna sie nauczyc, ale coz... takie zycie ze tylko po polsku, a przeciez kategorie mozna wybrac, zdania ukladac. DIALOGI nawet - byle co. Ale ci tylko po polsku jak w telewizji. Ile ja przez nich plakalam, ze oni mi sie nie chcieli uczyc. Strasznie i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Ci moi bracia to zwykle CIOTY dwie wiecie. Dlatego o nich nie stoje jak o siostry. Choc troche siostry spieprzylam - mialy byc ode mnie od sw. Walentego na wydanie. Mialam ciagle za nimi lazic JAK KSIADZ i mowic, ze sie nie wydadza jak nie beda moralne. I tak by wiedzialy co u mnie sie dzieje, a tak nie i tyle. Tylko tyle bo byly nienormalne ale moj rodowod byl zly bo ja moglam miec rzymski, ale NIE OD ZWIERZAT bo po co mi rodzina matki? A ZWIERZETAMI NIE BYLI? Bo pasowalo mi psa przyslac wiecie. A przy rodowodzie bez zwierzat by pasowalo? Wiecie teraz zazdroszcza mi wszyscy rzymskiego rodowodu, ale kiedys wszystkie beda rzymskie i zrobi sie jeden Rzym z calosci. Bo ten rodowod jest ZWIERZECY WLASNIE i sie zwierzat bez to nie daje i tyle :( I sie smieja ze mnie ci bracia - kup se choc nowy samochod jak tak chcesz jezdzic. No wlasnie mi cioty zle radza. Wlasnie na mieszkanie musze zbierac i tyle. Ich dorady to do bani wszystko i tyle. Czym ich ratowalam. Nikt nie wie. Kiedys im wytlumacza i dostana kopie tego dziela SZTUKI bo mialam miec inne imie z tego dziela sztuki. Oni nie wiedza o co chodzi. No o PORTRET im powiem - pamieciowy i tyle. I tyle mnie obchodza. Szekspir troche ale ten drugi Matko Swieta - niech mi zejdzie z oczu i tyle. I na mnie kim ja ich ogrywam - LEKARZEm bo mysla Romulus i Remus - zle. LEKARZEM - i wiecej im nie powiem bo sa popierdoleni. Bo skad te cycki - bo Romulus i Remus pili mleko wilczycy. Ale ja nie mam zwierzat w zmienionym rzymskim rodowodzie. To sa zboki dwa dla mnie - a inni tez. Po prostu zachod to zboki, ja sie z nimi nie zadaje i tyle. Dzielo sztuki i lekarz - wszystko im pasuje - mysleli ze to od zwierzat. Wiecie co - najwyzej za maz nie wyjde. Ja sie juz nie dam i tyle :( No 35 lat - przestancie - a poziom zoo? Bez przesady. Stala praca i koniec :(

Gość kolejnydzienzycia
Kiedys tam cos soba prezentowala ta Europa - obecnie zoo i tyle. No to zostaje lekarz i dziela sztuki. taka prawda i tyle :( Koniec - no co jeszcze? Wojny? Dziekuje i tyle.

Gość kolejnydzienzycia
I wiecie oni na mnie ci bracia, ale ja nie potrzebuje tego ojca tego jednego. ja mam matke i siostry. A kasa? Jak ja bym kase dostala gdybym ich nie ograla? TAkie zerska wiecie :( Wszystko dla nich. Ja taka nie jestem dlatego jestem wiele wyzej. Te siostry tez i tyle. I zawsze bede wolala siostry niz ich i tyle. No ale jakis Szekspir ma byc i tyle. Na wschodzie bo to wiem. No ale teraz? Bez sensu. A ja wiecie tyle mialam planow co bede robic sobie latem w Polsce, a tu ani grosza, pogody pocieszam sie tez i tyle. I ten starszy - szmaciarz - ze sobie moge wrocic na pewno tylko mam sie zachowywac. Nic z tego. Niech sie sam zachowuje wiecie. Ja po prostu tylko na niego, zeby nic nie bylo na mnie tam, a tak niech sobie robia co chca. Ja juz nie jestem biologiem. Oni sa naiwni jak dzieci - najpierw wyrzut, pozniej z powrotem. A pieniadze? Na koncie jak beda i tyle - co piatek i papiery mi prosze oddac. A stala praca? Co to zero sobie nie mysli i do widzenia :( Mlodszy sobie zobacz mi powie jak w Holandii zyje -a co mnie to obchodzi? Co ja Holenderka jestem szmaciarzu? Bo tak by mu trzeba powiedziec. Sie chyba z ta ruska chce chajtnac tam wiecie - kiedy slub? Tak by go trzeba zapytac. A on powie wam ze znowu byl na grobie matki - no moze jakas na to zlapie. Zakline co 2 ludzi zabila bo mnie na pewno. Matka miala rodowodu nie krytykowac. Bo umarla i dzieci nie miala. Nie no normalny degenerat - jedynie ze z relikwia krzyza nie idzie we mnie strzelac ze krzyz szanuje a mnie nie bo...pomawialam w sieci Magde ze w sumie zadnych dzieci nie ma. No taka szmata - taki szef dziekuje. A jego - a mi nalal zupe do miski jeszcze - i sie zaraz zarzygalam z tego i tyle mnie to po wieki obchodzi. Niech ich prowadza ruscy dentysci bo na polskich nie ma co liczyc powiedza. Jak i na amerykanskich i tyle mnie to. Nie dajcie sie oglupic ludzi. Ruscy dentysci i albanscy platni mordercy i chuj im w dupe tam wszystkim. A tej Magdzie tez jak jej tak dobrze to niech tak zyje dalej bo mnie tam dobrze nie bylo i tyle :( Bo czemu nie wroce. Zeby nikt mnie nie pomawial ze mi sie podobalo. Nie i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie oni mieli tam docenic ze jade z amazon a tak po wszystkich. Nie wiem jak moga miec transport. Jak maja to ode mnie CUDEM, ale nie powinni i to kazdy wie i ich DOKUMENTNIE PIEPRZY. takich rzeczy sie nie robi i koniec. To chcieli mnie czy nie bo teraz zobaczcie - miesiac mi tam starczyl a ja i tak sie wybronie - w pomidorach powiem, ze stalam o obiad bo bez sensu i mnie wyrzucili i dali mnie na obiad, to nie kupilam bo nie chcialam wyleciec i mnie wyrzucili i co? Bo o co mam stac teraz po takich przekopach. No o prace stala. Ale obiadem? I teraz tez klops - co tu robic? A jak inaczej moge stac o stala prace? Sama, bez grupy. No to mialam grupa, ale tak lecieli powiem, ze to sie nie dalo. Tylko obiadem. I palili ja nie. To jak razem z nimi - tylko papierosem. I wyjde z calosci, ale co dalej? NIe wiadomo. I auta nie mialam - ale o obiad stalam tez sie moglam przydac. No i najwyzej beda sie smiali ze musieli CIAZE widziec gdzie byl obiad i taki koniec. Kto wie powiem bo nikt mi nie powiedzial o co chodzi - myslalam, ze praca stala nie z grupa WON, a tu pewnie mowia transport, a kto wie o co poszlo :(

Gość kolejnydzienzycia
I zostaje ZABIC Niemcow na amazon. de i czekolady. te baby nalezy wybic powie mi szef i cale szczescie ze sie zle zachowywalam bo by mnie musial przyjac na stale i wiecie - dopiero by byl wycisk. Bo tak pasuje GDYBYM BYLA Z BIURA. Bo teraz wyszlo na to, ze Niemcy nie szanuja AMAZON i po nich. No trudno - i ktos wyleci tam a jak nie to nic z tego nie rozumiem i tyle. I dobrze ze poszlam bo banda swirow. Bo ten Haki za FIRMIE powinien wyleciec. AMERYKANSKA. przykro mi :( A jak nie to coz... nastepnej takiej jak ja mu zycze. i tyle :( Zakliny mi powie. Nie - on mnie nie docenil, ale to jego problem i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie i wszystko przez babe w biurze w jednej firmie, ktora miala zrobic ze mnie kase a zrobila ze nie kartke papieru z wykazem szkol. Niech jej podziekuja. Z Opola bo ty sie wyczuwa i tyle. Bo ja powinnam byc na tym Amazon. de i wydawac ksiazki do KANADY i taka prawda. A do Polski wcale i mieli mnie wrocic i ode mnie by mieli Kanade. TERAZ. Jakby sie dalo z nimi dogdac i WCALE NIE POTRZEBUJA Polski i moge na wycieczke jechac - byle co by mozna i USA by mieli, ale TAKIE SWINIE, CIOLY, ludzmi poniewieraja - dajcie spokoj, mnie zajechali do dzis. i jeszcze bezczelnie pierdola mi w wiecie ze ja nie bylam kartka papieru. A CZYM? I to w biurze w Opolu wiecie - bezczelne gnoje - oby w piecu skonczyli na zawsze i tyle. Caly transport jeszcze przez nich leci, a powiedza mi ze przez Wroclaw przepadlam w Niemczech bo powiedzieli ze na magazyn mnie wysylaja wiecie. Na magazyn tez, ale ja przepadlam przez handel miedzy firmami w Polsce. I wiecie tez by moglo byc , ale mnie mieli wracac i wyzej. I ciekawe czym bym dojechala. A Kanada wy durnie? I tak rzadzi murzyn - niech rzadzi. Arab tak ani nie umie - co prawda to prawda i tyle :( I ze im mnie nie zal przez te babe zapierdziala w Opolu to do pieca. A opinie mam taka ze troche i wyjazd na zawsze, ale co z nimi - to mnie nie obchodzi. Transport im polecial nie przeze mnie. Niech ida do Haki i tyle. Bo mnie mieli po ogrodnictwie nie brac. Teraz bez roznicy ale do pomidorow mnie mieli nie brac. Zle zrobili. I kto wie czy bym nie byla na amazonie teraz jakbym nie miala pracy, a tak? Znowu jakies zasrane Opole i tyle :( I nigdy mnie nie wykorzystaja. No jeszcze do Rosji moga wysylac te ksiazki. Ode mnie by byla Kanada po bracie a oni niech robia co chca. Bo ja znam rodowod jego ojca i w koncu ta doktorantka bylam. Ale zadawaj sie z gownami po sredniej i tyle. A Smieszka tez szurnieta - oni wszyscy sa po sredniej i tyle :( Ja im nie ustapie. I koniec :( Tak ich pomowilam,z e sa gwonami bo co - nie? I koniec. Moje dalsze losy i obecna sytuacja swiadcza o tym wybitnie. jak moga czarni tam POZAREm rzadzic - ludzie , to wola o pomste do nieba. Ja tak tam nie rzadzilam :( To nie ja :( A pozar to po grupie - po mnie na pewno nie. Po mnie Kanada zostaje - ale bez sensu bo nic z nia nie umieja zrobc. Ale to nie moja wina. Ja nie jestem kanalia i tyle :( Nie bylam bo teraz ... w pracy oczywiscie :(

Gość kolejnydzienzycia
Bo weicie ksiazek niema przez babe w biurze w Opolu , ktora NA POTRZEBY Ilony corki katechetki wypisala sobie - ja jej wypisalam szkoly w Polsce w ktorych uczylam, ona mnie pomawiala w amazon. de ze ja stalej pracy nie mialam w Polsce i nie dostalam tak stalej pracy. No nie wiem czy to tak sie robi. Po prostu przegraly bo jestem za madra i za duzo rzeczy widze i w ogole - tak ze ktora to tam spisala niech sie sama zbierze z tego biura bo oni NIE MOGA przyslac przez te babe ksiazek do Polski, a tak pasuje. Kanady nie maja. Ja sie obrazilam i sie nie wroce bo nie mam samochodu przez nich przez pol roku. Poza tym opinia. Ta Kanada im zostaje, ale jak? Beze mnie nie ma niczego. No i ze mieli byc lepsi - podobno sa IDEALNI. Tak sie przedstawiaja. Wcale sie nie przedstawiaja powiedza. Ale tyle starczy. I wiecie bylyby ksiazki w Polsce i USA sie musi poddawac - cos jest i tyle. A tak? Leje z wszystkich. Ze mnie tez. po co zylam opinia? No ale moja matka i koniec. Ja sie nie dam. Bo gdyby nie Dzienniczek to by miala ZEROWA opinie a tak? Ta byla zakonnica zrujnowala jej zycie. A w sumie brygidki - Karmel doslownie :( Zwykle kuchary, dziecioroby i rzezniki. To sa juz sprawy, ze ja nie umiem tego zmienic i tyle. :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie ja wam jeszcze napisze - nie dajcie sie smierdzacym Niemcom bo ja mam i ich ksiazki i w USA tez dzieki matce bo stala o ksiazke swoja za co zaplacilam CALYM ZYCIEM - zbieraja ja moje siostry samobojczynie i jedziemy dalej - KANADA a w Niemczech niech robia co chca. Nigdy nie sadzilam, ze ktos mnie tak zle w Niemczech potraktuje. W Polsce same durnie i zlodzieje, ale tam? To SAMO!!! No to Polska ma Kanade a Niemcy gowno bo po co sie smiali z tego, ze chodzilam do kosciola bo wszyscy wiedzieli, ze Ilona corka katechetki a kolezanka tez. A jesli nie to o co im chodzi. I moga teraz oni sie zaryczec i dostac depresji. Bo jak Polaki moga miec Kanade. Ode mnie i siostr. Az nie wyjade do USA bo co mam robic. Zeby mna jakis Haki pomiatal? Mature ma i mi sie nie dadza. No ale studiow nie. I tyle. Choc 1 osoba studia ogrodnicze powinna miec, nie? Bez przesady. Czy oni sa normalni? Tak uwazam i tyle. Gdzie wyzej, wlasnie byle jakies ale studia i tyle. Na przyklad on - czemu nie? Wariaci. Bo to jest tylko tramsport i sie ze mnie smieja. No wiecie - ja to ratowalam zycie temu bratu OD KWIATKOW. No to wszyscy wyleca - transport. To puste wozki - ja to mam gdzies. Ja za polski kryminal nie pojde siedziec. Po prostu mialam 6 lat temu klopoty w szkole i to wszystko. Ja niczego nie napisalam o zwolnieniu dyscyplinarnym czy cos. Ja to chcialam powiedziec a ze sami mordercy i szmaty to tym bardziej. Bo sie Niemcy przeze mnie rozleca. No moze tak zle nie bedzie ale wiecie - na czym im zalezy? Naprawde walenie sie w dupe musi byc sensem zycia kazdego czlowieka? A co mi powiedza? A po pysku moge walic ich? To policja sie dowiem. A to dla mnie tez i tyle :( I taka maja opinie i prosze mnie nie pomawiac, ze O JAKIEGOKOLWIEK NIEMCA stalam bo nikt z nimi nie rozmawia dopoki z piwa nie wytrzezwieja z piwa bo Polaki jedne alkoholiki a oni drugie i tyle. I koniec. Skad oni sa tacy pojebani? Uwazaja w USA ze za duzo piwa i tyle. Chlapai jak glupole i w glowach wali, a ja w USA jak zarobie to ide na policje ze polskie firmy NIEMIECKIE pomawiaja mnie ze ja o Niemcow stalam bo ja sobie nie zycze zeby mnie ktos walil w tylek w USA za moj paszport. Ot paszport mam, pracy nie znalazlam i tyle. jeszcze bulic za ciulstwo trzeba, no ale bo to zle bym zrobila jakbym nie zaplacila ale reszta? Na policje i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
I wiecie jestem PRZERAZONA - jakbym sobie tego transportu nie uratowala to ja nawet nie mam po co jechac na ten zachod. Jestem przerazona wiecie. Bez srodkow do zycia rob se co chcesz bo POLKA. No obrzydliwi. Bo mowia, ze POZNIEJ ksiazki dadza. Czyli kiedy? Nie dadza bo po mnie nie moga. A dokad te ksiazki mialam wysylac skoro jestem z POLSKI? SKAD? Bo jak z niemiec to do Kanady wiecie i tyle mnie to obchodzi. Bo skad ja jestem? Z NIEMIEC mi powiedza. No to do Kanady ksiazki bo z Polski to czemu do Kanady? A zreszta niech sobie te zwierzeta szalone robia co chca i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
A bracia nie obchodza mnie w ogole. Moze ten mlodszy ale starszy W OGOLE. To tylko transport - on jest chory umyslowo. jego zycie jego sprawa. Zabic sie moze , nic sie nie stanie. A ten mlodszy nie powinien. No i tyle mam do napisania.

Gość kolejnydzienzycia
On sie moze zabic jak bedzie znal rodowod ojca. Ja tez mi powie. Ja znam ten rodowod i tyle. Bardzo mi on pomaga na niego - nie ukrywam. Ale mam swoj i tyle. Na niego - inny i na tego starszego i koniec. No co poza tym? Nie mam pojecia. Z tym mlodszym kiedys gwaizdy bede obmyslac - kto bedzie gwiazda. On mi powie - przez niego kiedys beda wojny. No ... po co ten Szekspir i najada JEDNO WYUZDANIE powie. No nie... wlasnie nie - ale najechac moga wschod przed Szekspira i tyle. Nie moga? Przez Szekspira sie Anglia rozleciala. Maja Szekspira? NIe nia maja. Takie zera. I tyle. Dlatego jest Henryk 8 i brak glowy Anne Boleyn. Bo mi powiedza Henryk 6 bo tak pasuje - nie 8 i jego MUZA - BOLEYN. To miala byc RELA i tyle. Wiecie czemu on ja chcial? ZEby miec Grecje bo wygladala jak Greczynka. JEDYNY POWOD. A to sie z nia hatjnie i Grecja bedzie. A reszty wam nie napisze bo sie nie oplaca. Bo jak Anglia moze miec Grecje tak i tyle. Ale ta grecja to nie tylko twarz pomyslal Henry i... i sluchajcie to jest bardzo skomplikowane bo on z nia tez wyczynial az dostala raka mozgu i tyle. BO ON GRECJI NIE CHCIAL - Hiszpania i koniec. I wystarczylo zeby za to dostal OD KSIEDZA W PYSK wiecie i do piekla jakby nie zalowal, ale ksieza i koniec. I tak bedzie kiedys. Za to beda walniecia w ryj - ale STRASZNE jak sie poskarzy kobieta, a jak sie bedzie cos z nia dzialo to zaraz bedzie wiadomo. To wszystko jest do uleczenia ale bardzo skomplikowane i tyle :( I koniec :(

Gość gdzie jest owcaa prawdziwa boz
up