Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kola55

NIE LUBIĘ LISTONOSZY!

Polecane posty

Chciałam zapytać o system dzwonienia do drzwi jak listonosz przynosi lisy za potwierdzeniem. Poniważ moja pani listonosz dzwoni chyba z 5 razy i do tego wali w drzwi pięścią, a do tego jeszcze jak szybko się nie otwiera dzrzwi to opiernicza że Ona czasu niema!!!!!!!!!!!!!! a ja pracuje na nocne zmiany i mam problemy z zasypianiem . a sposób w jaki alarmuje pani mnie o przesyłce powoduje u mnie palpitacje serca. Czy jest gdzieś zapisane ile razy ma listonosz dzwonić do drzwi?czy może urzywać pięści? NIE LUBIĘ LISTONOSZY!!!! Z poważaniem

nie wiem co gorsze...mój listonosz nie dzwoni ani nie puka wcale ylko zostawia awizo pod drzwiami! I za kazdym razem paczki i polecona musza odbierać na poczcie - 7 km w jedną stronę! już bym wolała żeby walił ;)

ja też mam kawałek ale dla mnie sen jest najważniejszy.jak się nie wyśpię to wszystkich op....

to kurde masz problem powiedzieć, żeby zostawiała Ci awizo ?? przecież nie koniecznie musisz być w domu w tym czasie.. :/ powiedz grzecznie, że Ty spisz w tych godzinach i żeby zostawiała awizo..

Gość gbhdfht
myślałem że biustonoszy :D

Listonosz ma prawo pukać do czasu obudzenia właściciela / użytkownika mieszkania, bo to leży w zakresie jego obowiązków dostarczyć jak najwiecej listów. I zgadzam się, lisonosz nie ma czasu na czekanie pod drzwiami, aż ktoś łąskawie wstanie.