Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skromnie poważny

Podejmę pracę

Polecane posty

Gość Skromnie poważny

Mogę podjąć pracę Moje skromne wymagania : - praca na etat z umową bezterminową - 20 letnia gwarancja zatrudnienia - gwarancja odprawy w przypadku rozwiązania nie mniej niż 1 mln euro - brak określonych godzin pracy - brak odpowiedzialności materialnej - wczasy na koszt pracodawcy min 1 m-c w roku w egzotycznej części świata -samochód służbowy nieoznakowany w klasie nie nie mniej niż 3000ccm bez limitu kilometrów - telefon służbowy bez limitu minut -dom służbowy z ogrodem min 1ha , w willowej dzielnicy z pełnym personelem -wynagrodzenie nie mniej niż 100 tys PLN netto miesięcznie -gwarantowana premia rocznie w wysokości nie mniej niż kwartalne wynagrodzenie Pozostałe szczegóły podlegają negocjacjom OFERUJĘ - bezwzględne , sumienne i wierne korzystanie z przysługujących mi praw z tytułu zawartej umowy o pracę Oferty przesyłać na : s123456@interia.pl

Gość Menel z ławeczki
Bardzo skromne wymagania :) Chyba zastanowię się nad zatrudnieniem ciebie :)

Gość joj
super ja na twoim miejscu dodatkowo zabezpieczyłabym się przed skutkami inflacji

Gość Skromnie poważny
Istotnie , ale to wchodzi w punkt inne do negocjacji :) Tak więc pracodawcom od razu przypominam : -wynagrodzenie z roczną indeksacją o wskaźnik inflacji Aha Odpowiadam tylko na wybrane oferty w/g własnego widzi mi się Czas i miejsce spotkania rekrutacyjnego określam i wskazuję ja . Będzie to restauracja hotelowa klasy nie mniej niż 5 gwiazdek . Koszty konsumpcji ponosi ofertodawca Menu jest w moim wyborze

Gość Bierzcie z niego przykład
Gdybyście wszyscy tak zrobili to nie zawalalibyście za tysiaka

swoją drogą gość ma nie głupie podejście :D Ostatnio w mojej okolicy pojawiła się oferta pracy w biurze uwaga: WYMAGANA ZNAJOMOŚĆ ... CHIŃSKIEGO! No kuźwa jak to zobaczyłam to padłam :-O

Gość Menel z ławeczki
Zapomnieli dodać że wypłatą będzie miska ryżu dziennie :D

Gość Skromnie poważny
Proszę o nie przesyłanie ofert po 18 tej . Będę traktował je jako spam i wywalał nie czytając do kosza !

Gość Wystający póldupek
Też mogę wziąć taka robotę :)