Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE UMIEMMM

NIE UMIEM MALOWAĆ POWIEK...KTO MI DORADZI???

Polecane posty

Gość NIE UMIEMMM

Nie umiem malować powiek, nie wiem jaki kolor - kolory dobrać żeby ładnie wyglądało i pasowało...nie umiem nakładać cieni, nie umiem ich łączyć, nie wiem jakie kolory mi pasują. Czy jest tu ktoś kto się na tym zna? Mam zielone/szare oczy i ciemno wiśniowe włosy.

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
to nie maluj gałek ocznych

Ja nie jestem profesjonalistką, ale lubie sie bawic makijazem, zwłaszcza oczu :) ja bym ci zaproponowała np. brąz wpadający w złoto, odcienie fioletu, a na dzien ostatnio podoba mi sie taki makijaż: różową kredką rysuje kreske na górnej powiece i dosyc mocno wytuszowane rzęsy.. :)

Gość Margarret88
odcienie fioletu, brązu, złota. Myślę, że turkus również będzie ci pasował. A jak się malować? Polecam stronę snobka.pl -> makijaż. Tam jest wiele propozycji, wszystko pokazane krok po kroku.

Gość Rozalka29
Cokolwiek by nie mówić, ja uważam, że odcienie beżu, brązu podejdą każdemu. Wg mnie wygodniej też nakłądać cienie z bazą - ja akurat polecam bazę od Artdeco. I jeżeli nie jesteś biegła w makijażu oczu, bo nie łącz zbyt wielu odcieni, wystarczą dwa, góra 3.

Gość Rubens to ja
Nie maluj się wcale najpiękniejsze są naturalne kobiety

Gość ja tez nie umiememm ale
doradze, poszukaj sobie filmikow na youtube... jest ich wiele.. na ktorych dokaldnie dziewczyny pokazuja jak malowac oczka;) powodzenia