Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemoc fizyczna

Czy to moze byc jakis uraz psychiczny????

Polecane posty

Gość przemoc fizyczna

jakies 6 lat temu byłam w pewnym układzie z duzo starszym facetem. Leczyłam sie potem u psychologa z powodu doznanej przemocy na tle seksualnym, Facet mna manipulował. Teraz za miesiac wychodze za mąż. Mam problem poniewaz nie potrafie cieszyc sie z sexu ze swoim narzeczonym, nie ciagnie mnie do tego, jak juz do czegos dojdzie bywa , ze czasami wszytskomi sie przypomina, zaczynam panikowac w trakcie i odpychac mojego a on nie wie o co chodzi. On nie wie o tym co sie stalo a ja juz nie wiem co mam robic???

Gość przemoc fizyczna
???

Gość przemoc fizyczna
z jednej strony myslałam o powrocie do psychologa ale chyba nie dam rady znów o tym opowiadac i analizowac...z drugiej nie potrafie normalnie zyc :(

Gość skoro masz zaburzenia seksualn
to po cholerę wychodzisz za mąż ? powinnaś była się uporać z tym zanim zdecydowałaś sie na związek

Gość skoro masz zaburzenia seksualn
wychodzisz za mąż za faceta który nic o tobie nie wie ? niby jak to ma funkconować ? on myśli że sobie po ślubie będzie bara bara a ty go będziesz w nieskończoność od siebie odpychać nie tłumacząc o co chodzi ? jak ty w ogóle sobie to wyobrażasz ? przecież to przepis na porażkę

Gość beata781
W takich sytuacjach najlepiej zgłosić się do psychiatry. Tutaj https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ jest świetna klinika w Warszawie. Mają rejestracje online. Bardzo indywidualnie podchodzą do problemów każdego pacjenta.