Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dulcymea29

co robic on kocha?

Polecane posty

9 mesiey zwiazku w ostatnim troche klotni i brak zrozumienia , rozstanie- 3 tygodnie zycia ze soba pod jednym dachem- zaprzyjaznienie- wspolne rozmowy, zabawa , smiech , radosc- jeszcze troche spiec ale delikatnych - nieby wszystko dobrze chodz kazde twierdzi ze nie chce wrocic do zwiazku- ustalenia kumplujemy sie ale czyny pokazuja cos innego- wreszcie ja proponuje zebysmy sprobowali - on mowi ze raczej nie chce zwiazku jest tym zmeczony - dalej sie kumplujmy - WRESZCIE KLOTNIA TAKA W KTOREJ OBRAZILAM GO NAJBARDZIEJ JAK SIE DALO cud ze ze mna rozmawia - placz blaganie o wybaczenie wkoncu wyznanie kocham Cie jestes najwspanialszy mija kilka dni zaczynamy rozmawiac on dba o mnie mimo wszystko- niedziela chce sie kochac z nim przerywa i mowi ze nie bo to dla niego nie znaczy tyle samo co dla mnie ze nie chce zwiazku ze nie chce ze mna byc ja mowie ze rozumiem i szanuje chwile po tym on chce sie przytulic i sciska mnie w lozku jak najwieksza milosc zycia zabiera na obiad daleko za miasto troszczy i mowi z uczuciem, ja przestaje sie przytulac jestem mila usmiechnieta ale juz sie nie tule dzien pozniej on sie tuli szuka dotyku kontaktu rozumiecie cos?

Gość myslicielka1991
ja z teo nic nie rozumie,,,wiele 5azy jak sie z moim poklocilam,to on mnie zlewał..jak zaczynalam z nim gadac to tez mial to w dupie ..dopiero pozniej mu przechodzilo i mowil ze mnie kocha itp, itd..no a teraz koniec..jest mi cholernie ciezko bez niego,on nawet nie ma odwagi spotkac sie ze mna i porozmawiac...nie odzywa sie wcale...juz 5 dni..a dzisiaj mija nam rok..