Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marla12345

infanrix ipv+hib - BRAK

Polecane posty

Gość marla12345

Gdzie można dostać szczepionkę jak w temacie (okolice Dolnego Śląska)? Obdzwoniłam już chyba wszystkie apteki i BRAK. Czy ktoś może pomóc? A może są inne mamy, które mają podobny problem - co proponują Wam w zastępstwie lekarze?

Gość Sexz Flexy Jolly
Niestety, rzeczywiście brak tej szczepionki w całej Polsce (wiem, że brak we Wrocku, Poznaniu, Olsztynie, Lesznie). Wstrzymana sprzedaż do odwołania. A najdziwniejsze jest to, że w przychodni w której płaci się na miejscu za szczepionkę nie łażąc z receptą po aptekach, mają jej na stanie aż nad to. A przedstawiciel handlowy tej firmy nie powiadamiał tej przychodni o jakichkolwiek brakach. Dziwna polityka. Ale jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase. Ja na szczęście odkupiłam od tej przychodni jedną szczepionkę, w innym przypadku trzeba zmieniać termin szczepienia. Moja pediatra powiedziała, że można maksymalnie do miesiąca czasu przełożyć szczepienie. Niedawno w taki sposób wycofano Nutramigen i wprowadzono z powrotem po 1,5 miesiąca. Prawdopodobnie wypuszcza tą szczepionkę za kilka tygodni może w innym opakowaniu, po innej cenie itp. Tak robią dla zysku...

Gość saaaaaaaaaaddwe
a co to za scepionka