Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniemogexxxx

mamy pomozcie!!!!

Polecane posty

Gość juzniemogexxxx

moja dwuletnia corka zaczela miec ataki zlosci,ale takie straszne !!podobne do padaczki , rzuca sie na podloge i wykrzywia nogi i plecy i krzyczy i sie zapowietrza.jak chce ja przytulic to mnie odpycha a jesli odejde to sie drze jeszcze bardziej, ja juz nie mam sily , jestem w piatym miesiacu ciazy. z placzem zadzwonilam do przychodni ale oni mi kaza ja zostawic w spokoju..........nie wiem co robic........

Gość lekarza tak czy inaczej
to są tak zwane histerie. Dziecko próbuje na tobie wymuszać swoje racje. Jedyne co możesz zrobić to ignorować. Jeśli zobaczy że to nic nie daje to da spokój. Pokaż jej że spokojem moze wiele zyskać a nie poprzez fochy.

Gość juzniemogexxxx
tak ale to wyglada okropnie i ona tak patrzy na mnie jakby niewiedzala co sie dzieje, sasedzi pewnie mysla ze ja ktos ze skory odziera!

Gość lekarza tak czy inaczej
a co się sąsiadami przejmujesz?? Wygląda okropnie ale jeśli będziesz nadal to tolerować i robić wszystko aby tyko zamilkła to niestety ale będzie coraz gorzej. Zaciśnij zęby i pokaż jej że tak nic nie uzyska. Bądź twarda bo za rok bedzie jeszcze gorzej.

Gość juzniemogexxxx
upup