Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnydzienzycia

czy ja mam racje?

Polecane posty

Gość kolejnydzienzycia

Tak jesli Anglia nie ma Szekspira. A ma? No jest ale bez znaczenia czyli czyim sa krajem bo zawsze bylo ze Szekspira. A dzis? Czyj to kraj? Bo czemu nie chce tam SIEDZIEC. Bo to nie kraj Szekspira. I koniec. I spadam do USA jak zarobie bo kasa i koniec. Tylko w Polsce ze mnie tepe wariatki papier robia albo dokument - PAPIER i koniec - i wiecie jak do tego podejsc - ja to ogrywam zeby nie bylo na mnie bo ja przez to moglam staly adres stracic i wszystkich pieprze. Po co jej moja biografia z Polski i tyle :( I teraz gdyby ona sobie to napisala i ja tylko podpis to MOJA WINA, ale ja to wypisalam - MOJ DOKUMENT - Na jej polecenie? A ogrywala mi staly adres tak zebym o stala prace stala chyba i tyle. Bo po co? I jeszcze bym TERAZ PRZEZ NIA WYLECIALA, zeby nie bylo ze ksiazki moja wina. Ja to ograne juz mam, ale teraz bym nie ograla tego i przez nia za staly adres wylatuje wiec co na mnie teraz i tyle :(

Gość Paris z Hilton
wzięłaś dziś proszki?

Gość kolejnydzienzycia
I zobaczcie teraz przez to ze za plecami mnie ogrywano STALYM ADRESEM i przez to nie mam W NIEMCZECH stalej pracy do dzis, 2 okazje zmarnowalam - przez to przez Polki w biurach w Opolu Anglia to jest kraj Goethego a Szekspira maja Niemcy i NIKT NIE ROZUMIE czemu. Ale tak pasuje. Moze 2 tlumacze - kto wie? Moze pojda w tlumaczenia i tyle. jak to jest mozliwe i czemu to tak jest? A tak by sie nie stala gdyby ta co mi ogrywala staly adres w Polsce byla PRAWDZIWA GERMANISTKA - od Gothego i wtedy DLA KSIAZEK mogla robic takie rzeczy, a ona robila to dla kasy, a to ja bylam kasa a ona papierem a wyszlo na odwrot zas info o stalej pracy na AMAZON powinno byc od niej. I czemu ani slowa, ze ja na amazon jade? Bo to widac. Bez sensu :( I nikt sie nie da bo rzadzi Afryka. I nikt nie rozumie czemu. No przeze mnie i tyle :(

Gość Norrmalny:)
Nie masz.:D

Gość czeeee owieczka!!!
:-D

Gość popuszczeeeeee
szekszpir to był nieźle rąbnięty :O szekszpitowszko :D

Gość e.t. dupa
Nie, spierdalaj.

Gość kolejnydzienzycia
Tego Szekspira to nie ma nikt. Bog za rodzine i tyle. W Anglii bez znaczenia. Ale Niemcem moze byc - w razie co i tyle. A Goethe - po Slasku zostaje mu Afryka i tak sie ratuje ja NIE POWIEM JAK I TYLE. Bo nie be. Bo w sumie bez znaczenia - nawet nie mial rodowodu. Jak to mozna czytac? Bo pewnie sie wezme za Goethego jak Faustyna i tyle. No czemu nie? PO niemiecku i tyle. I bez rodowodu cos napisal i Niemcy w szoku, ze w Anglii siedzi. Chyba az tak zle mu nie bylo. No nie wiem. Dla mnie on jest Anglik a Szekspir to NIemiec. A jak jest to sie kiedys dowiem. No ale na razie jest na odwrot sie dowiem. Czyzby? Sie zdziwie. Roznie bedzie to odbierane i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Dlatego ja nie bedzie bo morderczyni na rodzicow najezdzala - ja sie do Anglii wyniose. na razie do Holandi bo by mi brata zniszczyli, a zaraz do Anglii - jak znajde grob matki to po NICH i tyle :( Musza kase dawac bo zajade im ksiazki. Od razu mieli dawac. Teraz ile. No najmniej 5 tys na rok, a najlepiej wszystko - tylko wybor z konta. Wiecie zebym z glodu ni zdechla i tyle. Co ja za prace znajde w tym wieku? Mieszkania matki - ona sie tam dogada z nimi. Ja nie. i tyle. Ci rodzice tez wyjada. Do Afryki i sie smieja. No ale USA maja. Z AFRYKI mieli miec - od kwiatkow wiecie - i kwiatkami wyjechac. Widza ze nie umieja tego wymyslic i siedzieli, a by wyjechali i by nie bylo calej mojej matki i tyle. I tak beda wyjezdzac z ogrodnictwa. Kwiatkami w Afryce - przyroda Afryki i tyle. Ja nie ale tacy bez kwalifikacji majacy tam STALA PRACE. np. Zaklina sie dowiem bo tak jej pasuje. Ona nawet w Niemczech stalej pracy nie ma w ogrodnictwie, a co dopiero w Anglii? Tam tez bedzie polskiego wariatka uczyla? I takie tam pierdy wiecie , a ja bankami lece po siostrach i tyle. Skad ja mam banki? Po siostrach i tyle. W sumie moge isc do banku bo beda mnie pomawiac ze po firmie - po siostrzyczkach co mialy sie wydac i byc bezdzietne i nie po nich a tak sie nie wydaly i po nich i po mnie - po wszystkich. i tyle :(