Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona i psychiczna baba

Cała prawda o facetach dających złudne nadzieje zakochanym w nich kobietom

Polecane posty

Taka jest prawda, że wszyscy faceci, którzy dają nadzieje kobietom to ostatnie świnie. Każdego z nich powinno się postawić pod pręgierz. Żeby jeszcze te nadzieje miały jakąkolwiek możliwość ziszczenia się w rzeczywistości- to nie mówię. Ale jak taki fagas z góry wie, że niczego nie będzie chciał od zapatrzonej w niego kobiety- to ja się pytam po co? Niedawno człowiek, który siedzi mi w głowie przez okrągłe dwa lata, dawał mi do zrozumienia, że też nie jestem mu obojętna, po czym spławił mnie jak lokaja, który nie jest już potrzebny. To jest jeszcze gorsze niż świadomość obojętności Twojego obiektu uczuć. Mąci w głowie jak chochla w garnku grochowej. Ludzie, nie róbcie takich rzeczy. :( Wygadałam się, dziękuję.

Gość a widzisz?!???!?!!!
dwa lata powiadasz? niezle..ze tez mu sie chciało

Gość erwrwtfewtg
bo oni lubią jak dziewcyzna jest w niego wpatrzona, to buduje jego EGO, aczkolwiek robią tak zakompleksione buraki, normalny widząc powagę sytuacji da jasno do zrozumienai z enic nie bedzie

Gość a widzisz?!???!?!!!
" Ale jak taki fagas z góry wie, że niczego nie będzie chciał od zapatrzonej w niego kobiety- to ja się pytam po co? Niedawno człowiek, który siedzi mi w głowie przez okrągłe dwa lata, dawał mi do zrozumienia, że też nie jestem mu obojętna, po czym spławił mnie jak lokaja, który nie jest już potrzebny. To jest jeszcze gorsze niż świadomość obojętności Twojego obiektu uczuć." o jeje biedny robaczek... łaczymy sie z toba w bólu... a nie było przypadkiem podowu dla którego cie spławił? :)

Takie baby też pod pręgierz.

Gość a widzisz?!???!?!!!
byc moze inna? byc moze...cos tam? hmm? :)

Gość erwrwtfewtg
ŚOZ - a Ty znowu na kafe? - odpocznij troche a nie załe wakacje spędizsz an doradzaniu biednym dziewczętom :)

Gość hahahahahhahahahhahahahhha
za to laski rzucaja facetow jak skarpetki jak tylko nie spelnia wszystkich wymagan jakby mial byc jakims robotem do spelniania marzen;p swiat jest okrutny

Gość erwrwtfewtg
to będzie niepowetowana strata 😭

Gość erwrwtfewtg
"za to laski rzucaja facetow jak skarpetki jak tylko nie spelnia wszystkich wymagan jakby mial byc jakims robotem do spelniania marzen;p swiat jest okrutny" ja na starcie wiem czeog oczekuję (mniej wiecej ) i nie robie nadizei tym ktorzy wiem ze nei beda odpowiednimi partnerami dla mnie

Gość erwrwtfewtg
napewno na Twoje miejsce znajdize sie jakiś rozgarnięty frustrat z pretensjami do całego świata, zwłaszcza kobiet ;)

Gość a widzisz?!???!?!!!
"rozgarnięty frustrat z pretensjami do całego świata" mamy poete... czym by było życie bez peozji :P

Ja to już jestem zatroskana i zapisuję sobie wszystkie tematy, coby wrócić do nich i czytać z wypiekami na twarzy, w razie tęsknoty.

Gość erwrwtfewtg
widze że masz już nawet fanklub podszywaczy (inny temat), gratuluję! rozmarzyłam się, moj ksiaz eteż przyjedzie na rumaku i porwie mnie w siną dal ;)

Wielbię, ubóstwiam, szaleję. Będziesz musiał teraz z tym żyć.

Kozak to ktoś, kto kozaczy? Ty nie kozaczysz, znakiem tego nie jesteś kozak. Ot, co!

Oby to nie był kozak but. : ]

Grunt to rozbudowana odpowiedź. : ]

Gość vjkefr nvm
srutututu tez zdarza mi sie odrzucic kogos jak lokaja albo potraktowac jak szmate az nawet sobie wyrzuty robie ostatnio, ze zabraklo mi sily i okrucienstwa, taka sie mamaeja zrobilam i nie jestem juz taka, pragne bliskosci i nie chcemi sie grac no ale tak nie mozna przeciez jestem kobieta! to zalezy od charaktru akurat wiekszosci facetow nalezy sie traktowanie z buta i wcale mi nie zal