Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna strzelec

Chcę na prezent złoty łańcuszek dla chłopaka, ile może kosztować?

Polecane posty

Gość panna strzelec

Chcę kupić złoty łańcuszek, ale myślę, że jest strasznie drogi :( Nie mam pojęcia ile może kosztować taki łańcuszek dla faceta. Chyba, że może macie jakieś pomysły na fajny prezent, na który mogłabym przeznaczyć do 150zł. Dodam, że jego urodziny będziemy spędzać nad morzem, może w związku z tym jakiś fajny pomysł? P.S. Chłopak ma 26 lat.

Gość ruda niunia
kochana nie staraj sie tak strasznie dla faceta, nie warto.... a te 150 zl przeznacz na jakas fajna bielizne---prezent bedzie podwojny-dla niego i dla ciebie:)

Gość fertylkoo
za 150 zł to nie kupisz dla faceta (od 300 wzwyż), a coś innego? książka, płyta, bilety do opery, na mecz?? zabieg w spa, koszulka z wymyślonym napisem i grafiką (są strony w internecie) - zależy co lubi i co go ucieszy, powinnas wiedziec lepiej

Gość a to z dresem się spotykasz
? Co za pomysł kupować łańcuszek dla faceta?? Totalna wiocha :(

Gość facetom nie warto robic
prezentow drozszych niz 50 zl, zycie mnie tego nauczylo..

Gość panna strzelec
Ja myślę, że to dobry pomysł, bo na Wigilię kupiłam zegarek za 139 zł Casio i się bardzo cieszył i do tej pory dumnie nosi :) Nie byłaby to wiocha tylko trafiony prezent, bo mówił, że przydałby mu się taki łańcuszek. Ale jak od 300 zł to nie kupię ... :( A pomysł z sexowną bielizną dobry :) Ale chciałabym coś dla niego.

Gość facetom nie warto robic
za szczodra jestes, takie dostaja na koniec k** w dupe od faceta, ktory sie nimi znudzi, osobiscie uwazam, ze takie drogie prezenty to po slubie najwyzej..

Gość swieza zonkaa
za 150zl to ona dosyc cienki bedzie i malo zlota. ja bym zbierala na cos lepszego.

Gość panna strzelec
A ja myślę, że warto, zwłaszcza że np. wakacje to praktycznie on mi sponsoruje, i 2 razy w roku taki prezent to fajna rzecz :) Nie da rady naprawdę jakiegoś tańszego łąńcuszka kupić

Gość gghththj
tanio,ona ma racje,nie warto wyzej niz 50 a nawet 20zl,czy 15 i tak ojdejdzie do innej przekonasz sie ty durowatko

Gość panna strzelec
No racja, raczej się nie opłaca kupować jakiegoś takiego, co by nie nosił. A może jakieś przeceny gdzieś, echh nie da rady gdzieś tak kupić?

Gość panna strzelec
Dajcie jakieś pomysły :)

Gość dfdfffgg
i tak cie kopnie w dupe szmato, nie świruj

Gość Malgosiaa
Zloty lancuszek to sredni pomysl,chlopak bedzie wygladal jak osiedlowy cwaniaczek albo po prostu dresik. Moze lepiej jakis gadzecik? Kazdy facet je lubi. Zobacz sobie na 2future,takapaka czy igag

Gość gość
nic mu nie daj wystarczy że z tobą jest to jego prezent

Gość gość
Na faceta nie warto wydawac zadnych pieniedzy. Dajesz mu duupy i jeszcze chcesz do tego doplacac? A on co ci kupuje?