Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

----MOTYLEK----

palacze tytoniowi:D

Polecane posty

Gość gabrysiagabrysia
łaczmy sie :)))) od dawna palisz?

ja swojego e-fajka ciągnę od roku, a analogi rzuciłam 3 lata temu ładuję miętowe, bo takie paliłam kiedyś ale truskawką i wiśnią nie pogardzę ;)

w chwili stresowej pociągnęłam 2 machy analoga LM'a: helikopter w głowie & nudności trza mieć zdrowie żeby palić :D

a ja pale męskie bezfiltrowce i chuj kurwa!!

ehh i silną wolę aby zrzucić sadło, które Bóg wie skąd się bierze ;)

Gość janosica
ja też jaram L&M paczke dziennie i naprawde to lubie a slyszeliscie ze chińczole wymyślili jakis filtr z poowłoką z tytanu czy czegos tam co zatrzymyje i nautralizuje szkodliwe substancje w papierosach. Normalnie wstałam wczoraj rano a tu takie dobre wieści:D

janosica paka dziennie to nie "tragedyja" gdy doszłam do 2 zastanowiłam się..skutecznie ;)

inni sa na topiku o rzucaniu :) i chwała im za to ci, co rzucili wiedza jak to "boli" ;)

Gość zapraszam zapraszam
Hej wszystkim nie jestem juz palaczka mam nadzieje autorko ze sie nie pogniewasz ze postanowilam tu napisac... Troszkie wam zazdroszcze jak to czytam jedna pali druga pali ja to bardzo lubilam i jestem jeszcze swierza niepalaczka nie pale 6 dzien i wlasnie 6 dni temu zalozylam temat kto ze mna rzuca...powiem wam ze nie jest mi latwo ale nie jest tragicznie te przyzwyczajenie jest ochydne ale tak wciagajace niby nic nie daje a tak wiele znaczy najbardzie przy plotkach przy kawie:P wiem cos o tym:P ja dalej sie motywuje mam nadzieje ze kiedys postanowicie rzucic...ale to jak naprawde bedziecie chcialy zycze powodzenia palcie kobietki:)

też palę od 4 lat i nijak nie mogę tego gówna rzucić :) kiedyś paliłam paczkę dziennie teraz tak z 6-7 :)

Ja tez pale, ale wydaje mi sie ze dosc malo. Ze 3 papierosy dziennie. Chyba ze mam zly dzien, to i dwie paczki wypale.

Gość zapraszam zapraszam
ograniczenie nic nie da jak bedziesz chciala to rzucisz z dnia na dzien ten papieros nie jest nam potrzebny tylko naszej psychice ja ucze sie kierowac swoja psychika i nie chce pozwolic by bylo odwrotnie