Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Maskotka

Czy to jest zdrada.?

Polecane posty

Gość Mała Maskotka

Witam. Jestem z chlopakiem od 2 lat, ostatnio cos sie pospulo.. zaczelam go kontrolowac, ciagle dzwonilam, pisalam sms, zabronilam nawet jezdzic mu do rodziny i spotykac sie z kumplami , wiem ze zrobilam zle.. ale nie o tym chce napisac. Tydzien temu dowiedzialam sie, ze spotykal sie z inna pare razy.. nie calowali sie, nie spali ze soba , nic.. tylko poprostu spotykali sie, rozmawiali jak kumple itp.. on pisal mi wtedy , ze idzie spac i ze odezwie sie jak wstanie.. nie moge tego zapomniec.. nie chce go stracic, dlatego mam pytanie, czy to zdrada.?:(.

Gość Mała Maskotka
a co to ma do mojego pytania.?

nie to nie ejst zdrada i nie dziwie mu sie ze cie oklamal. mial ochote prawdopodobnie spotkac sie po kolezensku i gdyby cio o tym powiedzial to bys oczywiscie mu nie pzoowolila. uwazam ze to straszne kiedy jedno z dwojga w zwiazku czegokolwiek zakazuje drugiemu zwlaszcza jesli chodzi o kontakty z RODZINA i PRZYJACIOLMI!!!!!! nie interesuje mnie dlaczego toz robilas, tego nic absolutnie nie usprawiedliwa. ja bym cie rzucila w 5 sekund

Gość Mała Maskotka
Światowa Organizacja Zdrowia poniewaz bardzo go kocham i zalezy mi na nim i denerwuje mnie jak nie odpisuje czy idzie gdzie beze mnie bo nie zawsze mozemy isc razem.. wszedzie gdzie wiem, ze beda dziewczyny to mnie nosi i stad te zakazy :( ma strasznie dobry kontakt z dziewczynamiw kazdym wieku, dlatego sie boje :(

Gość Mała Maskotka
i chce dodac, ze to jest ta sama dziewczyna , ktora wyslala mu pol roku temu zdj w bieliznie na poczte mailowa :(

Gość Mała Maskotka
hmmm a ile masz lat.?

Gość Mała Maskotka
tak Ciebie to przez kogo.?

Gość Mała Maskotka
przeze mnie.? przeciez to on prosil ją pol roku temu o zdj w bieliznie.. gdzie w tym jest moja wina.?

Gość Mała Maskotka
nie bawie sie w prowokacje, pisze jak bylo .. eh a zreszta .. nikt nie wie co ja czuje i teraz przechodze.. ciagle jak nic nie robie to wchodza mi do glowy te mysli o tych ich spotkaniach

Gość Mała Maskotka
tak bylismy razem.. jestem juz z nim dwa lata.. dodam ze ma 18at, ja jestem rok starsza.. kocham go bardzo, nawet jedziemy razem na wakacje za miesiac..

Gość Mała Maskotka
wybaczyc mu .? moze to taka mlodziencza glupota.? hmm.. duzo ze soba przeszlismy i to bardzo duzo.. i nie wiem co sie stalo, moze to przez moje kontrole i zakazy.?

I błagam, bez "kocham go", ten tekst się stanowczo za często tu przewija :P. Co z tego, że go kochasz? Kochasz go na tyle aby pozwalać, żeby robił Cię w jajo? ... Twoje zachowanie (zaborczość) względem jego też jest nienaturalna i w zasadzie dziwię się, że ten związek jeszcze istnieje.

Gość Mała Maskotka
teraz po tym wszystkim naprawde sie zmienil, zrezygnowal nawet z wyjazdu do hiszpani, boja powiedzialam, ze nie chce , zeby lecial pisze czesto do mnie, jest mily, nawet pierscionek mi kupil :(.

Czytałam artykół o zdradzie, bardzo ciekawy zresztą i tam pisali, że jak druga osoba ukrywa fakt, że z kimś się spotyka (np. idzie na lunch z koleżanką z pracy i celowo o tym nie mówi) to jest to już powód do przemyśleń, że coś jast nie tak (przemyśleć ma osoba, która to ukrywa oczywiście).... Bo jak ukrywa to ma złe zamiary, może tylko podświadomie, ale kolejne kroki są szybkie... A zdrada zależy o czym gadali w jakim celu się spotykali?

xD gdyby mój miał foto jakiejś panny w bieliźnie już dawno bym go zostawiła... raczej zbędne by były dla mnie jego wyjaśnienia itp.

Skoro i tak już mu wybaczyłaś to zdjęcie to teraz zmień swoje zachowanie... widzę, że chcesz aby wasz związek się utrzymał zatem nie ograniczaj go tak. Oczywiście nie żeby się chłopak rozhasał ale daj mu więcej wolności (sporo więcej).

Gość Mała Maskotka
zdradzona zona o wszystkim i niczym .. chcial sie oderwac od rzeczywistosci, od kontroli i pogadac z kimsna luzie , a nie sluchac ciagle nudzenia i wmawiania czegos czego nie robi.. to na co mam mu pozwalac.?

okłamał Cię bo go ograniczalas aczkolwiek to nie jest wytłumaczenie kłamstwa.. nie wiem tylko co dalej na razie prosi o zdjecie w bieliznie a co zrobisz jak zechce zeby zrobila mu loda?

okłamał Cię bo go ograniczalas aczkolwiek to nie jest wytłumaczenie kłamstwa.. nie wiem tylko co dalej na razie prosi o zdjecie w bieliznie a co zrobisz jak zechce zeby zrobila mu loda?