Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwetra

Mój własny mąż ma mnie w dupie.Jestem znudzona

Polecane posty

Gość dwetra

Muszę prosić go dwadzieścia razy żeby wyniósł śmieci Nic mu się nie chce!! nawet wstać z łóżka jak to on mówi nie ma po co wstawać! Komplementów mi nie mówi chodź szykuje się dla niego:( kwiaty jakieś komplementy tego nie ma już dawno Jak ma wolne to grzebie w aucie albo zawsze coś wymyśli a ja siedzę sama;/ seks jest nijaki żadnego urozmaicenia i to kiedy mu się zachce.. żadnych sms telefonów. jak jedziemy samochodem to włącza radio na full i wogole nie rozmawiamy;/ tylko o sprawach codziennych Macie dla mnie jakąś radę?

Może on też jest znudzony tobą. Może trzeba iść na całość i coś zmienić.

Gość n persen jeszcze czas
zaproś kolegę do sypialni i powiedz kochany mężu od teraz jest nas Troje:D:D:D:D działa jak płachta na byka;):P

ja bym jakos zaskoczyla... rozumiem twoje zale.. ale moze cos sie zmieni jak 1 dzien sprobujesz go za cos pochwalic, zaskoczyc moze jakims innym seksem, deserem, badz wyjaztkowa choc 1 caly dzien... jak to nie przelamie lodu to pogadaj z nim czy jest sens byc razem..

Gość n persen jeszcze czas
tylko puste kobiety doradzają - askocz go zmień bielizna itd a goowno prawda nic nie zmieniaj tylko poszukaj innego faceta oczywiście tylko do koleżeństwa