Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podlamanaprzezwakacjewdomu

czy tylko ja mam tak?

Polecane posty

co roku nigdzie nie wyjeżdżam na wakacje, praktycznie cały ten czas siedze w domu przed telewizorem,bo wszyscy znajomi podróżują, bądź są gdzieś daleko. Jestem podłamana, bo tak strasznie nie lubię siedzieć w domu, żyję z dnia na dzień, bez żadnej przyjemności i czekam na to aby kolejny dzień zleciał, a to przecież wakacje, czas na który sie czeka...

chcialam iść do pracy, ale nie ma nigdzie żadnych ofert, a szukalam długo. Pewnie to przez to, że mieszkam w mieście, w którym jest duze bezrobocie.

Gość kajka123
Jeśli nie pracujesz, a twoich rodziców nie stać, by zasponsorować ci wakacje, to masz problem. A nie możesz wyjechać gdzieś do koleżanki, może któraś mieszka w pobliżu jeziora?

Gość podlamanaprzezwakcjewdomu
kajka123 Gdyby tylko byla taka możlość dawno bym tak zrobiła, ale naprawdę przemyślałam już wszystkie opcje i żadna mi nie wróży nic pozytywnego na wakacje. Nawet nie mam żadnej rodziny poza moim miastem.

Gość Donata00
nie ty jedna tak masz ja mogę tylko wyjechać do babci która mieszka w okropnym mieście

Gość podlamanaprzezwakcjewdomu
ehh, powinno byc tak jak kiedys, szkoly zapewnialy jakies obozy,czy kolonie, a teraz... nie masz kasy to gnijesz przez 2 mc

Gość kajka123
Moje dzieci wyjeżdżają na kolonie, ale jeżdżą też do znajomych. U siebie też gościmy znajomych dzieci i jakoś te wakacje nie są nudne.