Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limoni

jestem grubaa!:(

Polecane posty

Gość limoni

mam 173 wzrostu a waze 79-80 kg całe życie jestem taka gruba . Nie obzeram sie jem normalnie i od kiedy panietam jem zdrowo tj duzo warzyw produkty sojowe i białe mięso. I czasem wołowina. Choresterol mam niski i glukozę tez w normie... Nie moge schudnac od lat stosuje przeróżne diety . Kiedys nawet przez 4 miesiące jadłam tylko sałate nie schudłam nic może 3 kilo i zabrało mnie pogotowie bo byłam odwodniona. Grałam kiedys w siatkówkę codziennie treningi i basen i nawet wtedy nie byłam szczupła macie jakies pomysły?

Gość Donata00
zbadaj tarczyce

taką już masz budowę pewnie.. albo taką przemianę materii..zacznij chodzić na siłownie regularnie i zobacz efekty po miesiącu czy coś się zmienia czy nie

Gość moziIla firefox
na poczatku chcialem ci nawrzcac od ggrubych swin i zebys tyle nie zarla, ale jesli to co napisalas to prawda to ty moze chora jestes na cos co nie pozwala ci schudnac. nie wiem zabardo jkie to choroby moga byc., moze przebadaj trczyce

Gość limoni
z tarczyca wszystko ok od siłowni przybieram na wadze od mięśni:(

Gość trzeba jemu
dziwne?, poszłabym do dietetyka bo on na podstawie twoich cech przygotuje ci dietę (może popełniasz błąd łącząc jakies produkty), do tego wsparcie trenera na siłowni (przynajmniej kilka godzin z trenerem bo to kosztuje) a potem sama jeszcze nie słyszałam żeby ktoś nie schudł jedząc zdrowo, może jesz duże porcje, podobno człowiek zjada o 30% więcej niż mu się zdaje, piszesz sobie co zjadłaś, liczysz kalorie?

nie możesz przybierać na wadze od mięśni..widocznie źle ćwiczysz.. powinnaś mieć instruktora i dużo biegać.. jeżeli masz mięśnie po siłowni to spalasz duuuzo tłuszczu..więc nie możesz tyć od ćwiczenia

Gość kajka123
Idz do dietetyka

Gość limoni
próbowałam wszystkiego duzo osób juz mi mówi ze to mója paranoja z tym patrzeniem co i ile jem... Nie byłam u dietętyka nigdy nie mam na to pieniędzy

Gość nieprzejmuj siezabardzo
jesteś dość wysoka może tqoj waga jest odpowiednia? nie sądzę że otyla jestes po prostu mocno zbudowana i chyba nie mozesz wazyc mniej, sa laski filigranowe co waza 45 kg przez cale zycie a sa kobietki krzepkie, wazne ze dbasz o zdrowie i diete

Gość limoni
dzieki za rady:)

Najważniejsze to akceptacja samego siebie jha JESTEM DOPIERO GRUBA A BZYKAM SIE NA POTĘGE

Gość moziIla firefox
heheh zauwaze tylko ze w obozach koncentracyjnych raczej nie bylo grubasow....

Gość limoni
no jestem bardzo zbudowana i to mnie dobija ze zawsze byłam ta wielka baba:( piersi tez mam wielkie:( bo 80/85 d

Gość z przyrościom muszę zauwazyć
do dietetyka możesz iść za darmo

Gość moziIla firefox
jesteś dość wysoka może tqoj waga jest odpowiednia? nie sądzę że otyla jestes po prostu mocno zbudowana i chyba nie mozesz wazyc mniej, sa laski filigranowe co waza 45 kg pr zez cale zycie a sa kobietki krzepkie, wazne ze dbasz o zdrowie i diete no bez przesady. ona ma tylko 173cm a wazy az 80kg. chocby nie wiem jak byla zbudowana to jest za gruba no chyba ze jest kulturystka...poinna wazyc raczej nie wiecej jak 70kg na ten wzrost

Gość limoni
mojemu chłopakowi tez sie podoban i w seksie tez niema problemu chociaż ukrywam to ze sie wstydzę swojego ciała... Ale on mówi ze jestem proporcjonalna ale . Wydaje mi sie ze to sobie mam sie podobać a nie jemu

Gość grubciaanka
a ja grubsza jestem i sie nie przejmuje:)

Gość limoni
są tu takie jeszcze?:)

Gość agril
moglabys wstawic zdjecie swojej figury? nawet w ciuchach? bo mam identyczny wzrost i tez tyle waze, chce porownac.

Gość limoni
hmm korzystam z internetu w tel i nie mam jak zaraz cos pomyśle:)

Gość limoni
nie dałam rady nic wykombinować jak możesz wyslij mi na mój e mail swoje zdjęcie a ja ci wyśle swoje albo linka do mojego profilu na nk fraula_nickname@wp.pl