Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek psotek

ZAkazany owoc

Polecane posty

Gość kotek psotek

Pierwszy raz od wielu lat poczulam cos naprawde prawdziwego do faceta.... na jego widok szybkie bicie serca... i niesamowita chemia.... widzialam ze on tez jest zainteresowany tydzien temu zauwazylam na jego palcu, 2 srebrne obraczki, jest to palec obraczkowy, dziwne tylko ze dwie, no coz. Boze jak to boli. Dlaczego los jest taki okrutny? tylko pytam.... dlaczego wogole go spotkalam skoro i tak nie mozemy byc razem, bo wszystko wskazuje na to ze jest zonaty

Myślałby kto, a może lubi takie gadżety?

Gość kotek psotek
Iskierka nadziei zablysla.... Ale on to ma na obraczkowym palcu!!!! a raczej nikt tam nic innego nie nosi :( mowie wam co za ironia losu....pierwszy raz od wiekow przezywam cos tak mocnego...i.... zimny prysznic na moje gorace serce

A ja noszę pierścionek na palcu stopy i co? A znajomy mój na wszystkich palcach dłoni. Znaczy, że żonaty? A z kolei znajoma nosi złotą obrączkę w miejscu do niej przeznaczoną. Znaczy co? Weź się w garść i nie rycz mała nie rycz.

Gość brunetka ze slaska
ale jaki widzisz problem? nawet jak ma dziewczyne/zone to pamietaj ze w milosci jak na wojnie walcz:) ja tak zdobylam mego ukochanego! Chodzil z dziewczyna 6 lat, zareczyli sie .Poznalam go na grillu u znajomych, zauroczenie od 1 wejrzenia.On tez zwracal na mnie uwage:) malymi kroczkami zdobywalam go...jestesmy 4 miesiace po slubie:)

Gość kotek psotek
dzieki :):) hugs pracujemy razem....bede obserwowac jak on sie zachowuje, nie moge nikogo zapytac wprost bo sie fama rozniesie, jakos tak sobie mysle jesli jest zainteresowany i WOLNY to zrobi ten ruch, jesli nie to znaczy ze nie.

Gość brunetka ze slaska
dlaczego odrazajace? skoro od niej odszedl to znaczy ze tak bardzo jej nie kochal i jej na korzysc zrobil bo dziewczyna nie jest z kims kto jej nie kocha wiem ze wpadla w depresje i nadal jest sama ale przeciez kogos w koncu pozna:)

Gość brunetka ze slaska
obserwuj go! kokietuj go...ale z klasa! pryskaj sie delikatnie sexownymi perfumami, usmiechaj sie od czasu do czasu:)

A może jest wdowcem? Albo szuka żony? Albo wariatem? Nosi i co? Zapytaj, nie umiesz rozmawiać na takie tematy?

Brunetka najlepiej feromony w seks szopie, wtedy będzie Jej.

Gość brunetka ze slaska
a czy to wazne czy ma zone czy nie? trzeba kokietowac jak sie podoba:P

Gość kotek psotek
Brunetka... czyli to byla prawdziwa milosc.... ale widzisz jesli on mialby dziewczyne to jest do przejscia w imie prawdziwego uczucia z obu stron...ale jest ma zone...to moze miec i dziecko, a wtedy tego nie rusze...:( A mozesz mi powiedziec jak sie zachowywalas?:) do niego? co konkretnie robilas, kto wyszedl z propozycja spotkania??

"wiem ze wpadla w depresje i nadal jest sama ale przeciez kogos w koncu pozna" Nie ma to jak chrześcijańska miłość do bliźniego :D. A odrażające dlatego, że w czyjeś związki się NIE WPIEPRZA !!! Mogę rozwinąć myśl jeżeli bardzo chcesz :)

Gość brunetka ze slaska
ok jak ma zone to co ci szkodzi sprobowac? jak dziecko, to tez raczej bym sie nie pchala bo jeszcze mialabys obca babe na karku, dziecko i slone alimenty od zony zawsze odejsc moze:) spotkalam go na grillu u znajomych,byl tam z dziewczyna,Iskry w oczach -niesamowite:) Potem kolejny raz w klubie na sylwka, zatanczylismy kilka razy, istny ogien:P Potem jego dziewczyna wyjechala do rodziny na 2 tyg. Spotkalam go u kolegi w biurze, zaprosil mnie na kawe i tak sie potoczylo...Spotykalismy sie potajemnie 5 miesiecy,odszedl od swojej dziewczyny i razem zamieszkalismy.

Gość brunetka ze slaska
juz mi nie praw kazan...jakbym sie nie wpieprzyla to on i taki tak by odszedl do innej:) albo skonczyliby przed oltarzem tak jak chciala rodzinka

Gość kotek psotek
Boze mowie Ci ja tez czuje tej ogien, w sumie pierwszy raz widzielismy sie ok. 1.5 msc temu... zastanawia mnie to ze on nie zaproponowal spotkania... ale jesli ma zone to jest oczywiste...kurcze. Pracuje w pewnej firmie, on jest w innym biurze, pewnego dnia wyslal do mojego biura email (pracuje tam jeszce jedna kolezanka oprocz mnie). poprosil zeby ktos pomogl mu posegregowac foldery ktore sa na jego biurku...oczywiscie ja poszlam:) chyba to przewidzial... to byla nasza pierwsza okazja do mini kontaktu... 2h mi ta praca zajela, boze ile tego bylo! I wtedy zobaczylam te dwie obraczki na palcu:( na drugi dzien przyszedl do mojego biura i poprosil mnie o zapieczetowanie dokumentow...( niby normale bo to nalezy do moich obowiazkow) ale wszesniej jakos nie przychodzil....... co myslicie????

Gość kotek psotek
Swiatowa Organizacjo, nie zyczmy sobie zle, to nieladnie. Co do mnie to jesli on ma zone, jesli to jest obraczka ja ruchu ie zrobie. Co do syt. Brunetki....Organizacjo jesli w tym zwiazeku ktory ponoc Brunetka rozbila bylaby prawdzia milosc to i 10 Brunetek nic by temu zrobic nie moglo! bo facet nie odszedl by od kobiety swego zycia! A jesli Oni byli sobie przeznaczeni Brunetka i On, jesli to spotkanie mialo sie wydarzyc???? popatrzmy na to z roznych stron

Kotku Psotku, Ja złym ludziom źle życzę, przykro mi ale tak mam :). Jeżeli zaś chodzi o sytuację Brunetki to nie wiemy czy nie było tam "prawdziwej miłości". Na pewno nie było już tej ekscytacji drugim człowiekiem bo ona po pewnym czasie bycia ze sobą znika. Koniec końców wpieprzanie się w związki dwojga ludzi to jedna z najbardziej ohydnych rzeczy w stosunkach międzyludzkich. "A jesli Oni byli sobie przeznaczeni Brunetka i On, jesli to spotkanie mialo sie wydarzyc????" Z całym szacunkiem, ale nie ma czegoś takiego jak przeznaczenie, nikt z góry, z boku, skądkolwiek naszym losem nie zawiaduje. Robimy to my i rzeczywistość nas otaczająca.

Znowu szansa przeszła obok, choć już czułem ten smak. . ououoaouuuooouu..( i tutaj gwizdanie).

Gość kotek psotek
dzieki! fainie ze to znalazles...to byly czasy hahaha super portki;P

Fainie nie fainie, nie wiedziałam że Sysiu śpiewa/ł jako duży, dorosły facet. Teraz widzę Jego wykonania dorosłe. : \

"na drugi dzien przyszedl do mojego biura i poprosil mnie o zapieczetowanie dokumentow...( niby normale bo to nalezy do moich obowiazkow) ale wszesniej jakos nie przychodzil....... co myslicie????" Myślimy, że jesteś po prostu dobra w te klocki (tzn. segregowanie i pieczętowanie), a on to zauważył i teraz już nie da Ci spokoju. :p

Gość kotek psotek
:( smutno mi Organizacjo, myslisz ze to obraczka? jest ich dwie 2 na jednym palcu, srebrne? nie wiem, chyba pozostanie mi czekac az to sie wyjasni. Po tym jak to odkrylam...wycofalam sie. nie chce sie osmieszac.