Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy glory08

powiedzcie mi prosze dlaczego tak jest, bo zwariuje

Polecane posty

Gość crazy glory08

Mam kłopot, kiedy facet mnie piesci to odczuwam naprawde ZNIKOME podniecenie jesli chodzi o psychike, a tam na dole robie sie porzadnie mokra i ciepła, ciało dobrze odbiera bodzce a umysł nie, powiedzcie mi dlaczego? nie kochalismy się jeszcze,ale doszło do pieszczot oralnych i było tak samo jak wyzej opisałam...

Gość crazy glory08
nie byłam, jestem ale to nie ma nic do rzeczy, a moj partner nieziemsko mnie pociaga, uwielbiam jego cialo

I sama sobie odpowiedzialas na pytanie :) "partner nieziemsko mnie pociaga, uwielbiam jego cialo" - skupiasz sie glownie na sferze cielesnej, dzieki czemu cialo jest przygotowane. Natomiast nie piszesz nic o sferze psychicznej, wieziach, bliskosci emocjonalnej, co pewnie sugeruje iz w Waszym przypadku sfera ta nie jest w sposob rozlegle ewidentny tak samo dobrze poruszona, jak to jest w przypadku tej drugiej, co z kolei stwarza poczucie niestworzonego dyskomfortu psychicznego ... przez co odczucia tej sfery nie sa zaspokojone w sposob dobitnie odpowiedni. Zatem to pewnie dlatego jest tak ... jak jest, a nie jest tak, jak byc powinno ... chociaz z drugiej strony gdyby bylo tak, jak byc powinno to Ciebie by tutaj nie bylo, przez co nie byloby takze mnie, co by mnie oczywiscie nie cieszylo, bo ja wole byc, niz nie byc, bo jak mnie nie ma tutaj ... to jestem gdzie indziej, a ja tez lubie byc tutaj, nie dlatego ... zeby nie byc gdzie indziej ... ale dlatego, ze tutaj jest fajnie ... ... bo mozna liczyc na ciekawe odpowiedzi :)