Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co by tu....,..

niedostępna - faceci na to lecą?

Polecane posty

Gość co by tu....,..

Mam pytanko. Poznałam pewnego chłopaka, niestety on jest zajety... podoba mi sie ale chodzi tutaj generalnie o to ze staram sie być niedostepna, ewidentnie mnie podrywa, dzwoni do mnie, bajeruje, mówie mu ze ma dziewczyne, to w żywe oczy twierdzi ze nie... mamy wspólna znajomą i jestem tego pewna. Ale chciałabym się zapytać z ciekawości czy faceci lubią takie nidostepne? kreci was to? wtedy jeszcze bardziej sie staracie? czy olewacie?

Gość teodor ccc
olewamy, za duży wybór fajnych lasek

myślę, że olewają ;) ksiezniczke moze zgrywac tylko naprawde piekna laska i liczyc ze faceci beda za nią latac. reszta nie ma szans.

a ty bys wolała nosic bluzkę jaką może miec każda czy taką jaka jest trudna do zdobycia ?

Gość kajka123
Ogolnie to faceci chyba lubią łapać króliczka.

Gość zeropracy
ja niedostepna olewam i traktuje jak szmate

Gość kwartnik
to zależy od ilości wypitego alkoholu w wydychanym powietrzu ale jeżeli udaje Matkę Theresę z Kalkuty i nawet na komplementy nie reaguje to niech idzie w p.izdu :)

Gość co by tu....,..
no wiecie co? olewacie dziewczyny które sa niedostepne i uważacie takie za szmaty, a takie które daja wam dupy bo jakimś bajeze głupkowatym za wartosciowe dziewczyny , naprawde dziwne

Gość co by tu....,..
to takim razie kierujecie sie tym na dole, a nie rozumem właśnie jestem ciekawa czy jak bede niedostepna to on odpusci sobie czy nie, co nie znaczy ze nie wchodze z nim w różne dyskusje i nie drażnie sie, poprostu nie łapie sie na jego bajery.. ale wy faceci myślicie widocznie inaczej

Gość ffdfdgfgfaaaa
raczej nie leca,,,ja jestem niedostepna ale to z powodu tego ze sie szanuje nizeli pokazowki....dlatego tez\ jestem sama bo zaden na dluzszy dystans za niedostepna nie ebdzie sie uganial bo woli isc na latwizne

Gość co by tu....,..
wydaje mi sie ze sa faceci którzy włąsnie lubia zdobywać kobiety, nie podadają się po pierwszym lepszym zbyciu troszke to smutne jest ze wola łatwizne

Gość zależy jak leży
zależy, nieraz dziewczyna która jest ładna, wartosciowa i niedostepna pociaga mnie jeszcze bardziej, wiem ze mam o co walczyc i starać sie, a jak jest ładna wartosciowa i szybko mozna ja zdobyc to tak szybko mozna sie nią znudzic

Gość ffdfdgfgfaaaa
no po cóż maja sie starac jak ejst wiele chetnych latwych dup do rpzeruchania,a potem rodza sie neichciane dzieci

Gość co by tu....,..
ale tu nie chodzi o ksieżniczke tylko o to by facet nie czuł sie bzyt pewny siebie, ze wszytsko moze łatwo zdobyc, kilka bajer i laska jest jego

Gość co by tu....,..
tak jest duzo prawdy w tez, ale ja teraz patrze na swoja sytuacje, staram sie być niedostepna dlatego ze on ma dziewczyne jest zajety, ja nie bede sie wpychac w czyjeś zycie z butami... mimo tego ze on jest taki a nie inny... to ze jest przystojny, podoba mi sie, pociaga mnie t nie znaczy ze ja sie nabiore na te bajery bo podejrzewam o co mu chodzi, nie chce byc w konflikcie bo mamy wspołna znajoma i sie widujemy, staram sie byc niedostepna bym była ta która nie udało mu sie zbajerowac bo jest zbyt pewny siebie ze kazda moze miec

Gość sorki , tu spróbuje..
też tak macie? zakładając nowy temat olewają was? poniżej: Forum - strona główna Redakcja Kafeterii ani jednego nowego tematu nie było mi dane założyc, nie mówiąc już o założonych 21-ch? o co chodzi??? doczekam się odpowiedzi? jak nie na smietniku to na forum poprosze! nie wątpię, że tego modka na to stać! prosze by moje pytanie nie zniknęło! zapisane jest! Niestety w okienku nie da się skopiować, tylko poniżej, widocznie ze wszystkimi sobie w jajo lecą, nie podobasz się? Wypadasz! I możesz pisać setki razy, nie będziesz widoczny , na ekranie, ani dla nikogo! NIEZŁA FIRMA, MODERATORZY, A CO NA TO WŁASCICIELE?

Gość ciekawe nawet bardzo
dobrze robisz, ze starasz sie byc niedostepna, niech wie co traci, a to ze tak potrafi wszytskich oszukiwac by tylko.... to świadczy tylko o nich faceci wola olać po co maja sie trudzic jak wystraczy ze kiwna palcem a jakaś sie na to złapie:)

Gość sorki , tu spróbuje..
przepraszam, inaczej sie nie dało, w żadnym wypadku i było zamiarem, by temat spieprzyć!, ale zakładając nowy wciskali mi , że już ich było tyle, że nie mam prawa do nowego! ten był pierwszy! o co chodzi?

Gość co by tu....,..
chodzi o temat niedostępna - faceci na to leca :)

Gość kilerkiler
olewamy zdecydowanie

Gość co by tu....,..
no właśnie dlczego olewacie, nie che wam sie troszkę po trudzic, czym trudniej zdobyta lepiej smakuje