Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina1982#####

Termin na lipiec 2011 r., jak się czujecie mamusie? Czy któraś ma termin na dnia

Polecane posty

Gość Alina1982#####

Termin na lipiec 2011 r., jak się czujecie mamusie? Czy któraś ma termin na dniach?

Gość Alina1982#####
nie ma na forum żadnych lipcóweczek? Może obecne mamy powiedzą jak się czuły na kilka dni przed terminem rozwiązania?

Gość agatka798
PODNOSZĘ

Gość ja mam termin na 17-go
i czekam :)

Gość oniki
Ja też mam na 17 i czekam,brzuch mi twardnieje co chwile na chwile i do tego doszedł ból jak na kolke masakra chodzić nie idzie:(

Gość ja mam termin na 17-go
a mnie nic nie boli :). Brzuch mam bardzo nisko, młoda dzikie brewerie w nim wyczynia, ale poza tym nic się nie dzieje. Brzuch twardnieje mi góra dwa - trzy razy dziennie.

Ja mam na 27.07:) Czuje sie caalkiem niezle choc od paru dni troche ociezale:) juz bym chiala miec to za soba choc boje sie porodu jak cholera,mimo ze to moj drugi:)

hej dziewczynki ja mam termin na jutro.ale jak narazie nic sie nie dzieje .mam nadzieje ze do konca tygodnia urodze bo mnie szlag trafia...tak bym juz synka chciala przy sobie ... ogolnie sie dobrze czuje...nie narzekam :) a jak u was??

współczuje. Ja pod koniec miałam już tak dość ciązy że mój strach porodowy zamienił się w chęć jak najszybszego rozwiązania. Nie ważne jak, gdzie, ile -byleby jak najszybciej mieć to za sobą. Ale nie każda ciąza taka sama :)

ja też mam termin na 17 i również czuję się bardzo dobrze. Brzuch też mi się obniżył ale twardnieje tylko jak coś robię albo się przemęczę. Poza tym puki co cisza...