Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wkropceeee

Czy ktoś może mi pomóc? Błagam

Polecane posty

Gość jestem wkropceeee

Jestem w kropce. Nie umiem już tak normalnie myśleć ani funkcjonować. Proszę was o pomoc, poradę i bardzo poważne podejście do tego tematu, bo ten temat jest również bardzo poważny. Jestem bardzo poważną osobą i nie w głowie mi jakieś tak prowokacje. To wszystko co tutaj opiszę jest bardzo poważne. Mam grupę. Ta grupa dzieli się na podgrupy. Ja należę do jednej z tych podgrup. W zasadzie to nie jest takie ważne, bo tak naprawdę, to ja nie umiem się myć. Nie myję się ani nie zmieniam majtek. Nikt o tym nie wie w tej mojej podgrupie, bo by mnie chyba wywalili. Ogólnie cała grupa ma za zadanie walczyć o stół babci, który ukradł zły pradziadek. Każda z podgrup (w tym również ta moja) robi wszystko inaczej. W kluczowych momentach potrafimy nawet razem z całą grupą działać i nikt nam nie podskoczy. Każdy nasz CZŁONEK jest inny. Każdy robi co innego i często te podgrupy się między sobą kłócą. Ale każdy CZŁONEK za innym CZŁONKIEM wskoczyłby w ogień i taka jest prawda. Praktycznie to nie wiadomo ile tych podgrup jest. Ciągle się tworzą jakieś nowe. Nie w tym rzecz. Ja nie żyję jeszcze. Urodzę się jutro o 5 i wszystkie zęby wszystkim powybijam. BĘDĘ PŁONĄĆ! KOCHAM WAS! JA SIĘ ZABIJĘ! ODDAJ MI MOJE MAJTKI!

Gość jestem wkropceeee
Znowu muszę to napisać, bo muszę i koniec kropka. Nie żyję. Urodzę się jutro o godz, 4 Mam nadzieję, że tym razem dam radę to zrobić. Jeśli mi się to jutro uda, to już nikt i nic będą wstanie mnie powstrzymać. Ja płonę i nie potrafię tego zatrzymać. To jest silniejsze ode mnie. Ja kiedyś zostanę prezydentem Polski! Zobaczycie to na własne oczy. Co więcej będziecie nawet na mnie głosować. Kocham was

Gość jestem wkropceeee
Jak na razie prowadzą parasolki ale one są z tych pierwotnych a ja wtórnych. Należę do grupy kiełków choć wcześniej należałam do grupy marchwi. Ludzie pomóżcie błagam! Ja tego nie wytrzymam. Jeszcze się nie urodziłam a muszę

Gość ytytytytyt
dodaję temat do ulu :D

Gość jestem wkropceeee
Ludzie co z wami! Błagam was! Znów probowalam się urodzić ale nie mogłam Ja płonę!!!! Chcę się wreszcie urodzić, błagam pomózcie!!