Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja taka

wesele z koleżanka:/

Polecane posty

Gość ja taka

Stara koleżanka mojego chłopaka zaprosiła go na wesele swojej siostry i non cche na to wesele isc ,oczywiście spytal się mnie o zdanie i wiem ze jeśli bym się nie zgodzila to by nie poszedł.Ale nie chce mowic „nie. Po prostu w nasyzm związku to słowo nie istnieje. Nie chce mu zabraniać bo wiem ze jeśli kiedyś ja będę chciala gdzies isc on będzie miał argument żeby się sprzeciwic. A ja tak jak i on bardzo cenie sobie niezależność .Ja mam swoich znajomych on ma swoich i jak dotad nigdy żadne z nas nie musialo wybierac z kim spędzić wieczor. Nie kłocimy się, zawsze potrafimy isc na kompromis .Jestesmy ze soba od 3 miesiecy widujemy się codziennie. Wiem ze mu zależy na mnie, ale tez wime jakie on ma koleżanki tej dziecwzyny nie miałam okazji poznać nie wiem tez czy ona wie o moim istnieniu. Dzisiaj już nie potrafie zasnąć a co będzie w dniu slubu:/:/ A wiec pytam Was co byście zrobily/li na moim miejscu. Czy pozwalacie chodzić swoim drugim połówkom na tego typu imprezy??

Gość jak jest stara
to niech idzie.

Gość ja taka
w sensie że od dawna sie znają;))

Gość jak jest stara
spalone gary :P

Gość Holly_Wood
niby nie ma z czego robić problemu, ale to dziwny pomysł prosić o taką przysługę ZAJĘTEGO faceta. Nie ma wolnych kolegów? Wiele zależy od tego, jakie są między nimi relacje. Jeśli są dobrymi znajomymi i sytuacja jest jasna, to nic się nie stanie, jeśli się zgodzisz. Inaa sprawa, jeśli dziewczyna coś sobie wyobraża i ma jakieś plany względem Twojego faceta - wtedy może dojść do niezbyt przyjemnych nieporozumień. Może dobrym pomysłem było by gdybyś poznała jego koleżankę jeszcze przed tym weselem? Np. zaproponuj, że spotkacie się we trójkę gdzieś np. na kawie. Jeśli dziewczyna nie miała pojęcia o Twoim istnieniu/coś sobie wyobrażała, to jest szansa, że po takim spotkaniu poszuka sobie innego partnera. A jeśli nie, to może chociaż atmosfera się oczysci i wyjaśni, a Ty poznając ją trochę się uspokoisz.

Jestesmy ze soba od 3 miesiecy widujemy się codziennie." czyli jak pójdzie z ta kumpela to niestety ale nie będziesz mogła juz pisać "widujemy sie codziennie " :P szczerze ? To nie rozumiem takich wyjść? po co i czemu mają służyc? czyżby koleżanka twojego faceta nie miała innych wolnych kolegów?

Gość vice versum
Regres a moze inni koledzy nie maja czasu, checi kasy by isc na wesele a ten kolega jest pewny, ze pojdzie?? z jednej strony to takie głupie zeby wypozyczac faceta do towarzystwa i niesmaczne ale z drugiej strony bedac na miejscu proszacej i nie majac nikogo to ja rozumiem

nie wierzę że nie ma innych znajomych kumpli ktorzy chętnie by poszli!!!

mój chłop z inną kobietą na wesele?? Musiało by mnie zdrowo porąbać?? Zajęty facet ?? Kobieto ty się puknij w głowę. Jak ona w ogóle jeśli wie o Twoim istnieniu mogła coś takiego zaproponować . Jeśli natomiast nie wie ,że on kogoś ma to też o czymś świadczy :classic_cool:

Gość pararelna
Nie ma szans:) nie pozwoliłabym swojemu facetowi zeby spedził noc na weselu z inną ;p zazdrośnica ze mnie:)