Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JellyBelly

Co tam slychac na erotycznym ?? :-)

Polecane posty

witam:) wlasnie zajrzalam na wsczorajszy temat ale troche uspany ale mi wczoraj wyobraznie pobudzilas ta swoja fantazja cała noc snilam:)

levviatan-pamietaj co ludzkie nie jest nam obce więc o wstydzie poprostu zapomnij, a nad wytrzymałoscia mozna popracowac ;P

pożądliwa -> co z tego jak ja niedoświadczony więc potrzebuje takiej z dużą wyrozumiałością lub też niedoświadczoną ;] a w moim wieku coraz trudniej o którąś z tych dwóch.

kostka cukrowa- a ja wczoraj mówiłam mojemu że mu nie przepuszcze bedzie mój, a on: ok zas filmy ogladałaś jak mnie nie było, a ja: nie troche na forum popisałam z laska, jak usłyszał że z laska to sam mi nie przepuscił ;P

levviatan a lubisz starsze bo mam znajomego on uwielbia a starsza zawsze zwróci uwage na młodszego spróbuj i wtedy juz nie ma sie czego wstydzic sama cie pokieruje, serio ;)

mój sen: lęże w łożeczku z kolezanką a na przeciwko nas spałą jej siostra, leze i czuje coraz blizszy, cieplejszy i przyspieszony oddech na plecach,a to działa na mnie baaaaaaaardzo, mam ochote odwrócic sie i dotknac jej twardych sutków ale niecierpliwie czekam na jej ruch. Powoli delikatnie zsuwa z moich ramion ramiaczka i jezykiem dotyka szyi, jestem juz tak rozgrzana ze dotykam swoich ud cały czas lezac tylem do niej, jej reka tez jest coraz niżej nizej az w koncu delikatnie drażni moją juz bardzo mokra pipke, odwracam sie i caluje jej piersi, odpływamy lecz po chwili przywołuje nas na ziemie czyjs oddech, patrzymy na łozko jej siostry a ona juz nie spi tylko patrzy na nas z dłonmi ukrytymi miedzy udami

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm chciałabym byc tą ktora cię dotyka a potem jeszcze jedna laska do zabawy, jezu juz to widze: i nagle ta która patrzy zaczyna ciebie całowac i kłaśc koł ciebie a ja schodze na dół, przysuwam was cipeczkami do siebie i teraz mam taki widok mmmmmmm, teraz zatapiam mój jezyczek w tobie uwielbiam twoje soki, jade w góre i zabawiam sie łechtaczka teraz znowu zjeżdrzam, ale druga robi sie nie cierpliwa i zaczynam ja lizac a ciebie całyczas dotykam paluszkami, mmmmm oj dałabym wszystko za taka noc

Wiec teraz kolej na mnie lezysz na łożku a ja caluje cale twoje ciało omijajac piersi i cipeczke niech jeszcze sie niecierpliwi, bierzesz mnie za reke i kierujesz w dól pokazujesz i muwisz jak chvcesz byc pieszczon ja schodze nizej i pieszcze cie jezykiem a ta 3 zajmuje sie twoimi piersiami mmmmmmmmmmmmmmmm oj kusisz przyznam ze po wczorajszej rozmowie uznalam ze jestes bardzo dobra kandydatka na taka noc

no cóż 40 mogła by być ale tylko do seksu. a tylko seksu to ja nie szukam ;)

Levviatan wiesz jak to jest teraz z wygladem kobiet a ich wiekiem niektóre wygladaja jak 25 a maja troche wiecej no ale zależy ile wiosen Ty liczysz

cukrowa kostka -> 3-5 lat starsza by mi nie przeszkadzała, rok starsza to praktycznie nie różnica ;) tylko czy starsza, doświadczona by chciała takiego jak ja :P

pożądliwa -> coś mi się wydaje że nie bo kobieta chce orgazmu a nie zabawy z problemami :P

ale są kobiety które lubia uczyc i uwierz mi wiem po sobie choc ja uczylam starszego i choc na pierwszej lekcji byl troche nieporadny to teraz odbija wszystko w 100%

może o tym żeby była zmiana, teraz ja pieszcze twoja pisie ładnie ogoloną, języczkiem jeżdze wszedzie od góry po sama druga dziurke, wsadzam paluszek do cipeczki i go oblzuje rozkoszujac sie twoimi soczkami, a ty w miedzy czasie lizesz laske która siedziała by ci na twarzy, widzisz wszystko tak blisko czujesz piekny zapach cipeczki dotykasz jej piersi ładnie falujących mmmmmm jezu powiem szczerze ze jestem mokra;P

druga dziurka może i tam zbładzi mój jezyczek? lezysz obok 3 calujecie sie i bawicie piersiami a ja pieszcze was obie paluszkami... nie tylko Ty :)

cukrowa kostka -> tylko trzeba jeszcze w ogóle znaleźć taką która by ze mną chciała i nie miała za złe tego że ze względu na moja chcicę mam parcie na seks przez co odnosiła by wrażenie ze myślę nie tym co trzeba i chcę tylko jednego :P

widzisz levviatan ja sie z toba wogóle nie zgadzam, masz 22 lataa i myslisz ze kobiety chca tylko orgazmu, oczywiscie ze chcemy bo to jest zajebiste ale tez chcemy pieszczot, lubimy byc zauwazane na ulicy, lubimy zwracac meska uwage, i nie przejmuj sie tym ze możesz byc niedorajda na poczatku kazdy jest, ja mojego uczyłam jak robic minetke i teraz jest OMG!!!! zajebisty na serio a z takiego zwiazku mozesz dużo wynieśc korzysci i nauki, nie namawiam cie do tego ale uwazam ze jest to dobre doswiadczenie bo mam jak juz wczeniej wspomniałam kumpla jezu ten to szalał ;P

pożądliwa -> wiesz ja bym wolał jednak związek a nie to że łączył by mnie z kobietą tylko seks ;) a ciężko znaleźć taką co chciała by dość szybko zacząć lub akceptuje że seks może się zdarzyć na pierwszej randce :P wiec będę musiał z tym doświadczeniem pewnie jeszcze poczekać o ile coś nie spieprzę przez za dużą ochotę ;]

wyciągasz z szafeczki dwa wibratory wkładasz nam obu do cipeczek i wyciągasz i wkładazs i.. robisz to coraz szybciej ja uwielbiam jak wibrator jest juz głęboko zatrzumuje go w srodku i popycham tak mocno do końcado jezu ale jazda, załaczasz w drógiej końcówce wibre i piescisz mnie ... ale mam ochote;P

22lata no to swiat jest Twój a piszesz jakbys byl 30 letnim prawiczkiem który sie boi kobiet?? co do pierwszej moze poczekaj jednak do 2 ale wieze ze zbnajdziesz i szybsza:) zgadzam sie z Pożadlią