Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JellyBelly

Co tam slychac na erotycznym ?? :-)

Polecane posty

o tak podoba mi sie bardzo wyciagam wibrator i zlizuje twój nektar chce go wiecej klekasz nad moja twarza i dajesz sie poiescic do orgazmu

Gość kolo123
co jest najważniejsze w pozycji od tyłu? ......... żeby być zawsze z tyłu

nie taktuje kobiet przedmiotowo bo sam też nie chce być traktowany jako dodatek do penisa i ewentualnie do płacenia alimentów (bo przecież żaden środek nie zabezpiecza w 100%). pozostaje mieć nadzieje że już poznałem tą która będzie chciała być ze mną tylko jeszcze nie jesteśmy tego świadomi :P

cukrowa kostka -> powiem ze skutecznie mnie w tym temacie napalacie :P ale niestety nie ma z kim sobie ulżyć :

costka normalnie zaraz dojde straszna mam chcice , najlepsze w tym filmiku jest ja ona ja dotykała palcami po cipeczce, chyba przed praca jeszcze sie rozluźnie;)

ja juz jestem napalona i to od wczoraj:) ale potrafie zadbac o siebie sama choc teraz mam ochote na twadrego goracego kutasa i jezyk Poządliwej

wiem wiem smakowite:) tylko troszke te jej pazury mnie przerażaja:) a do tej naszej 3 to by sie jednak jeszcze facet przydał

Gość kolo123
a ja bym chyba nie chciał ,żeby za mną był facet z pałą na 25 cm brrrrr

kostka siedze na kanapie i dałabym wszystko zebys teraz ukleka przede mna a ja widziałabym twoja cipeczke w lustrze, potem dołaczył by do nas facet i rżnał by nas obie na zmiane, mmmm jeżyk zaczyna sie wymykac z pod katroli;)

cukrowa kostka -> no własnie ja bym wolał zadbać o siebie i jednocześnie o kobietę :P

Gość kolo123
a jak tam u was,macie golaska czy lubicie jak miedzy zebami zostaje jakiś kłaczek

własnie klekan i jestem zachwycona widokiem mmmmmmmmmmmmm i smakiem levviatan a z sie dziwie ze jeszcze nie masz kobiety

levviatan chyba musisz przyjsc na szkolenie do nas z kostka cukrowa co ty na to? jeden facet i dwie laski, co ty na to kostka?

cukrowa kostka -> no cóż tak wyszło ;] pożądliwa -> wiesz wolałbym mieć szkolenie z tą która che mnie szkolić regularnie a nie podszkolić z litości :P

no wiesz na nic innego to mi nie wygląda :P tym bardziej ze spajanie czym chwalić to się nie mam ;]

Gość kolo123
levviatan ,kuj puki gorące taka okazja już się nie trafi

kolo123 -> wole poczekać która chce regularnie szkolić niż skorzystać z jednorazowej okazji bo wtedy już nie będę mogła kobiecie zaoferować tego że będzie mogła mnie szkolić od zera ;)

Gość kolo123
a co ile golicie swoje pipcie,bo jak ja wystrzygę swojego to za 2 dni drapanko ,może depilacja laserowa, raz a dobrze