Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JellyBelly

Co tam slychac na erotycznym ?? :-)

Polecane posty

cukrowa kostka -> ja też mam chcicę ale wole się opanować. przynajmniej teraz :P a co do depilacji to chyba najlepiej stosować jakiś krem niż laser bo kobiecie może się zachcieć z owłosionym i po laserze mogą nie odrosnąć :P

ale kostka za to w pracy musze przyznac ze niektóre widoczki, jezu pamiętam jak kiedys facet przyszedł w samych spodniach miał szelki i był lekko brudnawy bo budowlańcem był jezu obsługiwałam go i nie umiałam skończyc patrzec na jego klate, na moje nieszczesie on to zauwazył i troche sie zmieszałam ale nie przejełam sie tym. Po paru dniach zrobił mi niespodzianke i przyprowadził kolege w tym samym stroju jezu nie wiedzaiałam gdzie patrzec teraz dwóch!!!!!!!!!normalnie zyc a nie umierac ;P

Gość kolo123
k...... z tym internetem jak ma się na PĘDRAKA, można po laserze peruczke załozyć , levviatan pała z ciebie ,umów sie a ja za ciebie pójdę niech mnie czegoś nowego nauczą

w tej chwili zadzwonił mi budzik ze musze podniesc pupe szybki prysznic i do pracy, takze narka, kostka cukrowa do nastepnego paptki ;) buźka

papa pożądliwa ;) i się nie dowiedziałem czemu to jestem zajebisty :P kolo123 -> perukę? tam? wybacz ale ja wolę mieć problem z częstszą depilacją niż ze peruką jak się kobiecie zachce aby zapuścił włoski ;D

Gość kolo123
żeby klienci widzieli o czym polscy katolicy wypisują .raz peruczka raz na golaska,do wyboru do koloru

Gość kolo123
cukrowa a jak twoja cieplutka,bo pipcia pipci nierówna , masz taką tłuściutką czy bardziej płaską

Gość kolo123
aaaa właśnie kolor,może ktoś farbował włoski zanim został po nich ślad gillette

kolo123 -> wiesz ja bym nie chciał jak mnie najdzie ochota na zarośniętą aby kobieta tam sobie coś przyklejała ;D

yyy tłusciutka w jakim sensie ani zbyt plaska ani zadnych wiszacych warg jak brzegi od nocnika nie mam jest normalna

Gość kolo123
chyba za dużo filmów sie naoglądałem,jak mówisz że masz normalną to te wszystkie panie maja botoks w pipcie wstrzykiwany bo takie pulchne, tak samo nie nie ma normalnych fajfusów .

bo nam temat upada :P trzeba jakąś les/bi znaleźć dla cukrowej aby popisały :P

na fantazjowanie to moze i mam, ale na pisanie nie bardzo :-P zreszta po co fantazje, jak mozna przejsc do czynow, heheh :-D

oj kolo dla mnie jest normala mi sie podoba wiec nie narzekam a co do wielkośći panów szczerze wole grubsze niż dłuzsze

cukrowa -> z grubością to u mnie średnio :P i ze mną sobie nie pofantazjujesz o seksie les :P

no ale ja nie doświadczony i nie za bardzo wiem co ci może przyjść do głowy ;)